Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-14

• 72 811
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета.Чета ви постоянно и все едно,че ви познавам много отдавна .Знам всичките ви проблеми и за жалост, и аз съм засегната от тази болест.

# 76
Много е хубаво ,че сте толкова весели и задружни.
Дано по-бързо се организирате за почивката .

# 77
маргич как си мила , не сме се чували отдавна

# 78
  • В царството на игрите:)
Криси, разкажи нещо за себе си , мила?
Аби, и твоите предложения за почивка са страхотни, макар, че ако изберем нещо в Чифлик, ще се побъркам че няма да мога да поплувам и накрая сигурно няма да издържа и ще се изкуша Joy

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 21:41 от milmich

# 79
Аз съм на 34 год.омъжена и имам две деца .Голяма дъщеря на 12 год и малък син на 2 и половина.
Ще се радвам да ме приемете във вашите редици.Засегната съм от болеста от миналата година и сега приключвам с лечението/химиотерапия/
Ходя на работа от втория месец след операцията,чувствам се добре и дано това да продължи.

# 80
Криси, нали знаеш,че тук новите не ги обичаме! Laughing Заболява ме сърцето всеки път,когато разбера,за още някоя заболяла жена! Cry По-добре щеше да бъде ,ако се бяхме запознали в някой друг форум,но уви... Тук сме!
Е, добре дошла в нашите редици!  bouquet
Тук всеки помага с каквото може, а аз пиша простотии... Blush
На каква терапия си? Пиши повече за диагнозата си!

Да ви се похваля-в 11.00 имам среща с Пясък! Вълнувам се ,като при среща с гадже! Blush
Нямам търпение! Дано не се разочарова!!! Laughing
Успешен ден на всички!

# 81
Сиско и аз бих искала да се запознаем в друг форум ,обаче това е положението.
Моят случай е обичаен ,операция на фиброаденом преди четири години, трудно забременяване с малкия ,лечение хормонално,бременност ,кърмене четири месеца и капак карцином.Лечението ми е фек 6 бр.Изкарах четири , след това на химиотерапевта не му хареса ЕКГ.Реши ,че химията ми вреди на сърцето и я смени с по-лека .Две вливания се броят за едно.Правят се през осем дни и в понеделник е последната.
Аз обаче не съм се предала и мисля всичко да остане зад гърба ми.Много ми вдъхвате увереност и затова Ви чета с удоволствие,чак сега се осмелих да ви пиша.

# 82
Сиско благодаря.

На всички останали спорен ден

# 83
Krissi и аз като теб много дълго четох и накрая се престраших и да пиша.
Интересува ме какви са ти хормоналните рецептори, защото и аз имах хормонални проблеми преди да се появи карцинома. Ще имаш ли хормонално лечение?. Какъв ти е HER 2?

# 84
Ени, хера ми е отрицателен , а карцинома е хормонозависим.Аз затова съм имала проблеми със забременяването,защото имам дисбаланс.
Сега започвам золадекс за да ми спрат цикала,освен това тамоксифен 5 год.
Майка ми е оперирана преди 8 год. цяла гърда .Моят случай го водят генетично предразположена,дано като нея нямам повече проблеми.
Поздрави

# 85
  • София по рождение
Здравейте момичета, за съжаление и аз щесе записвам тук, на майка ми и изрязаха образувание на половия орган, което се оказа високодиференциран карцином. В понеделник ще ходим за епкризата и ще разберем какво ще е лечението.

Желая на всички усмихнат ден!  bouquet

# 86
Здравейте!
Много сте пасивни, днес няма никой. Да взема аз да се разпиша поне. На другите отсъствие  Joy Joy Joy
sisko77, разказвай! Как мина срещата?
krissi55, "добре дошла" в отбора!  Hug Виждам, че си се справила с повечето гадории. Успех оттук нататък!
Nadyk, успех на мама!

# 87
Добра вечер на всички!
Сонче, срещата мина превъзходно! Очарована съм от Пясъчето и нейното семейство! newsm10 smile3501
Прекарахме чудесно! Надявам се и за тях да е било така!
Все по-убедена съм ,че тук са събрани най-готините мадами от цяла България! smile3521 smile3521 smile3521
Сега очаквам и теб в Сандански!  bouquet

# 88
  • у нас - на брега на морето
Добър вечер, и лека нощ на всички , които пишат или само четат!
Аз за малко бях се пооткъснала / спряха ни нета /, но сега ви изчетох набързо, защото както казва Сиско, малко сте писали напоследък. Добре дошли на новите! Попаднали сте на точното място! Всички тук са много мили и съпричастни! Hug
Завиждайте ми, утре съм на " безплатна почерпка" - пък казват, че безплатно било само сиренцето в капана! Mr. Green
Като се освестя след почерпката ще  ви пиша. Стискайте палци да е по-лек "махмурлука"

# 89
  • София
Йовче, върха си момиче  newsm10
Колко остана ?
Ама що ли те питам, ти знаеш, че сме с теб  Peace
На всички момичета, които са писали - НЕ СТЕ добре дошли, казвам с тъга.
Но щом вече сте тук- ако друго не можем, то груповата психотерапия я владеем перфектно Peace
Някой да възразява  smile3513

Общи условия

Активация на акаунт