Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-14

• 72 110
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 900
Милмич, да ти е живо и здраво слънчицето!
, а това за силната мама:

Пък за срещата свирнете и на готвача... Laughing

# 901
Миленка, да ти е жива и здрава малката кукличка!
Да огрява с усмивката си дома ви и да дава сили на мама да е все така борбена!

П.П. Моят син е на две години. Готови сме за свати! Wink

# 902
Момичета,в неделя пътувам за Враца. В понеделник започвам лъчетерапията.
Приемам всякакви съвети и предложения!
Помагайте! smile3521
И ако има някоя от Враца да ми пише на лични! smile3525

# 903
Здравейте момичета!
 Simple SmileМilmich, да ти е здраво и умно детето и да те радва!

Момичета, гледам , че тази прeстилчица вече втори ден не Ви излиза от ума, да Ви се ненадява човек. Аз пък........... харесах усмивката на момчето! Wink

Аби защо са ти адресите на онкологични клиники в чужбина? Изобщо нямаме планове да стигаме до тях в бъдеще!! Wink

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 16:38 от Vivir

# 904
    Милмич, много здраве и късмет на теб и малката сладуранка!  bouquet
    Vivir , готвача забърква такива пикантии , как да не го мислим  Mr. Green

# 905
Аз пък........... харесах усмивката на момчето! Wink

Вивир, то и аз му харесвам усмивката...
И нали ви казах -веселият...поглед... Wink

# 906
Миленка, да ти е жива и здрава щерката! Ти да си жива и здрава, за да проследиш нейните начални стъпки в живота, да й дадеш добро възпитание и обща култура, защото първите 7 години, наистина са важни!

# 907
  • София
Миленка,честито!  bouquet Да е здрава и много,много щастлива! И мама да е здрава, за да й се радва!!!
 Хубава вечер на всички!!! Simple Smile

# 908
http://www.curie.fr/
http://www.igr.fr/index.php

Abi това са два института в Париж.

Сигурно сте гледали  по новините за новосъздадена от  норвежки професор антитуморна ваксина наречена теломеразна,   която вероятно ще бъде пусната 2011 година. Cъздадена e на базата на откритие на трима учени, получили скоро Нобелова награда заради изледването на вид ензим в туморната клетка наречен теломеразен, който стимулира имунната защита, но също така кара туморните клетки да се размножават неконтролируемо . Имунобиолозите разглеждали туморите като пробив в имунната система и новата ваксина целяла да се активизира именно имунната защита.Тя вече била изследвана върху бритaнски пациенти. Приложима била за различни видове тумори и се очаква да е с достъпна цена.
 Да видим какво ще излезе от поредното откритие!

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 22:47 от Vivir

# 909
Milmich,Честит Рожден Ден! на малката госпожица.Живот, здраве и мнооооого късмет!!!  261uu newsm57  animal037  261uu newsm57  animal037 kyllmg kyllmg kyllmg sohappy .

# 910
  • В царството на игрите:)
Благодаря на всички за пожеланията! И аз си пожелавам децата ми да растат живи, здрави и разумни!!! А на себе си скромно пожелавам да мога да съм до тях без сенките на болести и тревоги newsm17
Дай Боже за всички ни да е така Hug Hug Hug

# 911
  • София
Твоето желание е и мое пожелание Миленка   love001
Дай боже всекиму !

# 912
Помислих си , че тази ваксина за която тръбят е поредния кьорфишек, обаче май не е. Има публикации още от 2000 г., а в момента изследванията са доста напреднали щом са проведени върху пациенти. Не била предназначена за превенция, а за лечение. Предвиждало се използването и съвместно с другите методи на лечение. Изглежда обнадеждаващо.

# 913
Момичета, може би тук не му е мястото, но преди време бях писала за нашата борба със съпруга ми срещу тази гадна болест  #2gunfire Той почина...в неделя е погребението... Само искам да кажа на всички, които имат финансова възможност - НЕ ЧАКАЙТЕ ЛЕКАРИТЕ И ЗДРАВНАТА СИСТЕМА В БЪЛГАРИЯ ДА ВИ ПОМОГНЕ!!!! Мога да дам адреси на доста клиники, но трябва да се отиде навреме! И ще ги дам абсолютно безплатно Peace Сигурно ви звучи странно и ненормално, но тук трябва даже и да си платиш за да ти дадат координати да се лекуваш в доста по-напреднали клиники навън #2gunfire В НЕДЕЛЯ ПОГРЕБВАМ СЪПРУГА СИ И ДАНО СКОРО ГО ПОСЛЕДВАТ ПОВЕЧЕТО"СПЕЦИАЛИСТИ" ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ОНКОЦЕНТЪР В СОФИЯ, НАЧЕЛО С ПРОФ.ДИМИТРОВ И ВСИЧКИ, КОИТО СИ ХОДЯТ С ГОЛЕМИ ДЖОБОВЕ, КОИТО ТРЯБВА ДА ПЪЛНИМ. НЕКА ВСИЧКИ ПАРИ, КОИТО СА ВЗЕЛИ ОТ ПАЦИЕНТИ ДА ОТИДАТ ЗА КРЪСТОВЕ НА ТЕХНИТЕ ГРОБОВЕ! СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ Е ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО И ЛЕЧЕНИЕТО ТУК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 914
vessit приеми моите искренни съболезнования.

Общи условия

Активация на акаунт