Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-14

• 72 814
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 30
  • В царството на игрите:)
Сиско, само трябва да уточним датата и по някакъв начин всички да се организираме и действай за вилата newsm10
При мен следват още 3 таксотера /по препоръка  на Хули smile3532/. Не мога да ги пропусна. По всеобщо мнение май няма да имам лъче, така, че след химиите - херцептинче!!!
Вчера ми правиха ехо на коремни органи. Всичко слава Богу е ОК, само малко увеличен далак, ама това да е...
Целувам ви!!!

# 31
Добро утро и от мен.
За тамоксифена и нолвадекса- какво да ви кажа, то е ясно, че са един дол дренки ама каква е алтернативата? Питах 100 пъти и отговора беше, че няма друго. "Това се използва навсякъде". Така или иначе избора- ще си го пием щом трябва. А все пак нали е временно. Да се надяваме, че последствията няма да са толкова трайни.
Vivir- Родопите са страхотни за преходи. Много приятни маршрути има. Аз също утре заминавам по планините- е с по-лека раница мисля. Ще натоваря детето и мъжа ми с повечко багаж. hahaha

# 32
 ..............  
 Аз съм на мнение , че няма лошо да си споделяме / и оплакваме/ тука ,дали от химиите ,от лекарите, или от каквото там.Пресилено ми се струва да създаваме изкуствено еуфория , все пак минаваме през нещо тежко, нормално е човек да се оплаче  Rolling EyesАз как да подпра някой ,ако той никога не се оплаква.Нали това е идеята?! Peace

.............

Абсолютно! Peace В някои предишни теми имах усещане на моменти точно за такава еуфория и леко се притесних. Все пак положението не е за подценяване - това е сериозна болест.  Peace

Харесаха ми постовете в началото на темата. Хубаво е да се извлича най-доброто дори от най-тежките ситуации.

За срещата вярно имаше приказка в началото на лятото. Не съм забравила. Сиско, за къде имаш предвид? Някъде в Стара планина? Може би септември е добър месец. Жегите ги няма, а времето е още хубаво...

Соня, не се притеснявай. Ако има документ, който не си взела, имаш период за да го набавиш. Ще имаш агент, с който да поддържаш връзка и да се консултираш за възможни въпроси.

Незнайно защо от новия ми компютър не мога и не мога да си вляза в акаунта и скоро ще пиша на модовете май...

# 33
Vivir - ей това е солта на живота! Ваканция, хойкане, планина..... newsm10
Кажи къде ходихте.
И ние се шматкахме в Родопите, ама в ниското. Не е моят тип почивка. Жега беше.

# 34
Относно срещата -кажете дата и какви предпочитания имате . Аз ще се поразровя за възможни дестинации!
Но не виждам голям интерес като че ли?! newsm78

# 35
borana , много ти благодаря!  Hug Полезна информация! Hug

# 36
# 37
      sisko77 , центрираш се към Сандански  Laughing, говорим за центъра на България , напр Стара планина .

Аби , и моят комп по едно време не щеше да ми приеме акаунта , изтрих си "бисквитките" и се оправи, май вирусче се мотае тука newsm78

# 38
      sisko77 , центрираш се към Сандански  Laughing, говорим за центъра на България , напр Стара планина .

Аби , и моят комп по едно време не щеше да ми приеме акаунта , изтрих си "бисквитките" и се оправи, май вирусче се мотае тука newsm78

Ей,Сандански няма нищо общо с Родопите! Тук е Пирин! Crazy
предложих Цигов Чарк,защото знам ,че е много красиво!
Приемам предложения за места в Стара планина! Grinning

# 39
      Сиско, цял слетобяд се ровя из нета за подходящи места и оферти ,вижте каква промоция намерих ,във Варна ,кой център е ,не знам  Embarassed, но много изгодно ми се видя http://www.grandhotelvarna.com/main/hotels.php?property=130&lang=bg

# 40
      Сиско, цял слетобяд се ровя из нета за подходящи места и оферти ,вижте каква промоция намерих ,във Варна ,кой център е ,не знам  Embarassed, но много изгодно ми се видя http://www.grandhotelvarna.com/main/hotels.php?property=130&lang=bg

Нали говорехме за вила в планината!
Варна нито е центъра на България,нито е в планината! Пък и на нас ни е забранено да се печем на слънце,а да бия път до морето и да не се топна в него ми звучи меко казано несериозно! Sick

# 41
 Да де , така говорихме , това е просто една оферта , много е изгодна и не се стърпях да ви я покажа просто  EmbarassedНяма да е горещо тогава , не е казано да се ходи на плаж, мисля да направя резервация , и без това имам и друго ходене до там, ще ги съчетая .
  Трябва да се преброим желаещите , да уточним дати , и тогава да търсим вила ,според местата  newsm78

Ние сме 2 възрастни и 1дете, давайте нататък...

# 42
Ние сме двама възрастни/ с детски акъл!/! Crazy
Ще сме женени без деца! Mr. Green
Но честно казано аз си представях група разбеснели се женски ,на купон сред дивата гора! Mr. Green

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 16:37 от sisko77

# 43
  • София
 Привет на всички! Аз се чудя къде сте,а то нова темичка има!! Благодаря на Хули и всички момичета,  които се отчитат!!!!  bouquet
 За тамоксифена да кажа,че една моя позната го пи и беше отслабнала и никакви лоши следи не остави при нея. Сега е в ремисия тоес минаха пет години .Та, човешкия организъм е уникален и всеки се справя различно.То и аспирина е с написани хиляди стран.лоши последствия,но тях не ги четем,нали!    Simple Smile
 И момичета браво,добре се справяте ...даже за гуляй мислите....Много хубаво...ще участвам!!! Simple Smile
И на свой ред да се похваля, че съм удобрена за изследване с пет скенера .Та, ще пътувам към Варна. Ще видя морето,защото трябва предния ден да съм там и да почивам.Необходимо било за изследването. Малко ме е страх сама в града,но ще се справя.... После ще ви кажа как е минало.Другата седмица съм там.Стискайте палци.Ще ме напомпат с глюкоза и където светне,ако светне...лошоооо. Та сега става ясно как захарта ни пречи.Тя храни лошите клетки. На,това е базирано и самото изследване.
ПОздрави на всички!!!  bouquet

# 44
  ММ ,ще се справиш, успех!
 Уф, го обърнах на чат тука! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт