Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-14

• 72 080
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 915
  • София
 Flowers Rose

Моите съболезнования !

# 916
Vessit, най-искрени съболезнования... Flowers Rose Flowers Rose

Сега ти е тежко и ти е гневно,но не натоварвай душата си с клетви! От това няма да ти стане по-леко...
Всички сме в ръцете на Бога !
И ако има виновни за смърта на съпруга ти ,те ще понесат рано или късно своето наказание...
Бъди силна!

# 917
Vessit, приеми и моите съболезнования !

# 918
Vessit, моите съболезнования, мила!   Flowers Rose Flowers Rose Бъди силна! Рано или късно всеки ще си получи заслуженото!

# 919
Vessit, моите съболезнования...Бъди силна заради себе си и детенце...

# 920
Vessit, искренни съболезнования  Flowers Rose

# 921
     Vessit, искренни съболезнования  !

# 922
       Трудно ми е да го приема , поплаках си.........

Vivir , това ,което пишеш е доста обнадеждаващо!В петък , в предаването на Гала са говорили за някакво ново лечение на рака , някой гледал ли го е ,дали става въпрос за тази ваксина?!

# 923
  • плевен
vessit моите съболезнования.Преди седем дена загубих любимата си баба от коварната болест. Болката е голяма,съчувствам ти.

# 924
Vessit моите съболезнования!
Тежки са думите ти. Не коментирам корупцията в българското здравеоазване, но понякога за жалост дори добрите лекари са безсилни.

Vesi@, съболезнования за баба ти!

# 925
Момичета, благодаря ви за подкрепата  bouquet Една от вас каза да не отправям такива тежки думи към лекарите в България, да, има единици, които са добри специалисти, но цялата система ги убива и не им дава възможност да лекуват качествено пациентите! Извинявам се ако съм обидила някого! Просто здравната систнема у нас е за.... Примерно  в онкоотделението в Терапията във Варна има един д-р Янчо Янчев, той е доста добър и в час с всички нови методи на лечение, но шефът му д-р Калев е алчен и некадърен боклук, благодарение на който съпругът ми си замина.
Не мислете, че мъката ме кара да пиша това! Не! Искам да предам своя опит, дълъг и изтрадан, за лекари които наистина помагат/ у нас - и във Варна, и в София/ и такива на които колкото и да платиш - е, не стават за нищо и трябва да си върнат дипломите!!!!! #2gunfire
Утре е погребението, нека Калев и проф. Димитров от Националния онкоцентър .... да са живи и здрави и да си правят разходки в парка, а не да стоят с широко отворени джобове и да лъжат, че ще излекуват някого #2gunfire

# 926
Добро утро!

И хубави и лоши новини...

Vessit, Едва ли можем да намалим болката ти, но имаш огромна прегръдка от мен! Убедена съм, че ще успееш да извлечеш урока, който ти дава живота с тази огромна загуба. Моите съболезнования!  Flowers Rose Flowers Rose

Vessit, точно за адреси на клиники в чужбина помолих всички пишещи преди няколко поста. Напиши ги тук и бъди сигурна, че ще помогнеш на много хора. Съвсем сериозно го казвам.

Vivir, Нямам конкретна причина да искам адреси. Просто се опитвам да направя темата още по-полезна.
Колкото до ваксината, снощи чух част от новината и си обещах да поразровя, за да си доизясня. Но ти вече си го направила!  Hug Звучи много обнадеждаващо. Ще следя развитието  и аз.

Vesi@, съболезнования за баба ти! Flowers Rose Flowers Rose

# 927
Abi,

http://www.bordet.be/ - Брюксел

Целувам всички ви!   bouquet

# 928
         Разрових се ,намерих предаването на Гала от петък.Гостувал е д-р Дейвид Уокър ,самият той е бил болен от рак,давали са му 4 месеца живот.Той е физик , намира лечение сам и го прилага в/у себе си, излекувал се е !!!!!!!!
   Тук може да гледате предаването и сами http://kalendar.novatv.bg/bg/shows/videos/7?video=2

А това е сайта на фондация "Утре за всеки" ,правят турнета с  д-р Дейвид Уокър http://utrezavseki.point.bg/index.php?option=com_content&vie … =34&Itemid=72

# 929
  • у нас - на брега на морето
Vessit, мила, моите съболезнования! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Зная, че думите ни са безсилни, но морално сме с теб! За съжаление си много права затова, че има такива некадърни и безчувствени доктори, които са се превърнали в "подвижни касички". Аз за съжаление също съм при една такава и както вярвах в началото, че точно тези лекари са сигурно най-милосърдни и състрадателни, сега се убедих в противното. Лошото е, че не можеш да се преместиш при друг, защото всички се поддържат. А за чужбина наистина е добре да знаем информацията, но за съжаление не всички имат тази възможност.
Веси, съболезнования за баба ти! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт