Колко струва наемането на частен дедектив?

• 74 381
  • 40
  •   1
Отговори
  • в белята
Момичета някой да се е възползвал от услугите на частен дедектив?Искам подробности?Как вървят цените,кои са най-добрите?Подозирам .че мъжа ми ми изневерява,но искам да съм 100% сигурна преди да го размажа  #2gunfire #2gunfire #2gunfire,а на мен ми е под достойнството да го следя и да се правя на куче пъдар.

# 1
Дедектив  newsm78 newsm78 Какво е това?   

На твое място бих си наела деТектив!!!

# 2
  • Германия
Ако бях в България щях да дойда да ти го проследя безплатно...винаги съм мечтала да стана детектив  Mr. Green

# 3
Голяма простотия...
Виж, вместо да хукваш подир деТективи, вземи уточни взаимоотношенията си с този човек.Такива дебнения и хващания не ми звучат почтено.
На мен ми звучи супер просташко да се търсят детективски услуги за такива цели.

# 4
  • тук-там
че жената може да е подписала предбрачен договор, в който има клауза, че при изневяра на съпругът всичко остава за нея - хич не е простотия Mr. Green

# 5
  • София
Провери дали ще има втори сезон на Хванати в изневяра и се запиши.

Той да не е разбрал /прочел/, че криеш парите от наема на апартаменте само за теб и че му викаш "говедо"?

# 6
  • София
Съветвам те да не си даваш парите за щуротии. Обикновено изневярата се усеща, а ако толкова ти е зор, започни да го наблюдаваш по-внимателно, за да разбереш дали се случва нещо зад гърба ти.

# 7
Голяма простотия...
Виж, вместо да хукваш подир деТективи, вземи уточни взаимоотношенията си с този човек.Такива дебнения и хващания не ми звучат почтено.
На мен ми звучи супер просташко да се търсят детективски услуги за такива цели.

Никога нещо не се разваля отвън-навътре,винаги започва отвътре-навън!
Остави човека,не го унижавай,да ще кажеш и ти си унижена,така е,но поговорете,споделете и така...явно имате проблеми,ако се е стигнало дотам!
Не унижавай и себе си и него!

# 8
Как пък не, ще се тровя за глупости. Той ако надникне в писмата  от бившите ми гаджета, или в някои теми на форума ще позвъни на мама незабавно, независимо от часа.

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 23:06 от хайдут велко

# 9
  • Варна
В кантората ми имах клиент миналата година, който търсеше подобна услуга.
От проучването, което направих разбрах, че много зависи от екипа, който се наема, дали е от същото населено място, колко време ще се наблюдава "обекта" и т.н.
Ако не греша, получих оферта за около 3 000 евро за два екипа от по двама души нон стоп (с проучванията, доказателствения материал, командировките и т.н.)
Дано да не ти се налага все пак.....
Успех!  Hug

# 10
Момичето не ви иска съветите какво да прави с неверния си съпруг. Тя конкретно ви пита дали знаете за някой ДЕТЕКТИВ колко струва услугата му! Не ви хленчи и пита какво да прави ако въпросния хубостник и изневерява,.

# 11
1500 лв за 10 дена ,а може и пове4е да са станали -4укни на някоя агенция и направо ще ти кажат-колко и за колко и в цената им какво влиза защото има някой отделно искат да им плащаш хотел...

# 12
  • out of space
Момичето пише в гугъл "частен детектив" и после говори по телефон, разбира условия, вкл. и цени.....  Tired

# 13
Момичето пише в гугъл "частен детектив" и после говори по телефон, разбира условия, вкл. и цени.....  Tired

Явно не се е получило, защото е търсела деДектив. После ще вземе да пита как частно да раздаде "правосъдие" ...

# 14
Момичето пише в гугъл "частен детектив" и после говори по телефон, разбира условия, вкл. и цени.....  Tired

Явно не се е получило, защото е търсела деДектив. После ще вземе да пита как частно да раздаде "правосъдие" ...
Бой с тефлоновия тиган по канчето!После един шут в т*****е ,като се наведе-едно коляно в носа.
 Joy
Пожелавам ти да грешиш в съмненията си! Peace

Общи условия

Активация на акаунт