, защото до 6 месец и аз живеех с помпата и подплънките.Но и това отмина и сега ми е лесно.В начлото имах толкова много мялко, че вечер цедях по литър мляко и само хвърлях.

Аз съм за кърменето колкото се може по- дълго време
Това ми бяха най- хубавите моменти, нищо че за да имам кърма се налагаше да правя какво ли не за мен важното беше да си нахраня детето именно с кърма. Доста хаотично пиша, но нещо ми се приспа. Ками кърми щом имаш мляко не забравяй, че това е най- здравословната храна за бебка 

Едва сега започна да яде по-големи дози пюрета и каши и захранването ми беше изпитание като кърменето, но определено с кърменето ми е най-лесно. 

- то си ни личи
Колкото до спането вечер си ляга около 22 часа и ставаме сутрин в 8 ч., като понякога се будим през нощта. През деня спим около 1,5 часа предиобяд и толкова следобяд, понякога и повече. Ходим в проходилката, обаче все още не се изправя сама - явно ни тежи дупето 
Само два зъба има Никола, но няколко пъти вече така ме хапе, че направо звезди виждам. А защо на 3 часа? Бебка няма ли изцяло заместени хранения? За отбиването, за съжаление, не мога да те посъветвам 

Този път не пропуснах, че така гледах и Нина в Майчин дом и се чудих тя ли е или не, ама тогава ме досрамя 

Препоръчани теми