Да си знае гьола всяка баба, за ФЕВРУАРЧЕТО мама ще решава

• 13 001
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
 Мими,да ти е жив и здрав любимия племеник!!! По нищо обаче не личи,че Едо е сред по-малко любимите ти племеници!  Joy

Леле,тези мъжорля какви количества храна изяждат! Стаси и Венци ми обраха точките с тези милилитри мляко,които поглъщат!Ама то пък и лесно се не става по 2 метра... Thinking

# 136
  • София
Мими, съжалявам, че те питах пак на лични ще идваш ли, ама не бях прочела тук, нещо не мога да си събера мислите...

Силве, ми аз много се почудих да напиша ли все пак, че Станислав няма и 8 кг, беше 7,600 преди две седмици, та надали е стигнал 8, роди се 3030 разбира се, тръгна от по-малко, ама мисълта ми беше, че мног ояде наистина, пък не е голям, той организма му си знае работата, гледам да не се меся много, много Simple Smile)))))

# 137
Добро утро!

Само да пожелая на всички усмихнат ден  Hug и да дам предложения за класацията:
Най-млада мама - мисля че е Виви  Wink
Мама-отличничка - Мартеничка  Peace

Карбо, какво стана с гелчето, пристигна ли?
Доне, ние пак ще сме на градинката на Алана, така че ако искаш след консултацията направо там  Peace А аз след малко ще звънна на Вени.

# 138
  • Варна
Добро утро.
Само аз ли не мога да взема урина с тия колектори??? Днес й сложих пак колектора и пак нищо. Имаше по потника, в памперса, само не и в торбичката  #Cussing out Май няма никога да успея, добре че направлението е 28 дни.....
За варненската среща вчера много ме е яд, ама нямаше как. Снимките са много хубави. Мисля си и аз за номинации, но нещо не ми се получава  newsm78 Ужас, затъпявам!  Rolling Eyes

# 139
Добро утро и безоблачен ден!
Ламтурник, едва ли е било пъщарнак. Аз се допитах до чичко Гугъл и ето какво ми излезе:

А това доказва, колко ни харесва картоф с тиквичка:
http://www.youtube.com/watch?v=kALmh7vr0rk
Ами, значи не е било.  EmbarassedЦветът беше горе-долу същия, може би малко по-кафяв и бяха едни ситнички, ама страхотно вкусни. Ако я намеря бабата пак ще взема.
Аз Мартеничка я предлагам за еко-мама, а за мама отличничка предлагам Инесита и Мия, тъй като и двете работят, гледат дете и въртят къща. Яна предлагам за най-толерантна мама, а специалната награда "Хайде хапченца чудесни, никога да не порестнем." на Атмосферчето с най-добри чувства.  bouquet Предлагам Алхимичето и самопредлагам себе си за мама-хроникьор на форумски срещи.
Раличка вдигна температура след ваксината вчера, давах Панадол и сега седи пред пералнята и гледа дрехите. За месец и 10 дена сме порасли само с 200 гр., но педито каза, че колкото толкова. Взехме направление за изследванията, ще ги пуснем или утре или в понеделник. Захранването върви бавно- все още сме на картоф, вчера трябваше да включа морков, но заради ваксината го отложих, най-вероятно ще го дам или утре или в понеделник направо. Онзи ден яде добре, вчера едвам-едвам изяде 3 лъжици. Педиатърката каза да не я насилвам, не гоним грамаж, а само се учим да ядем.
Ричи, подръж я без памперс. Измий, сложи колекторчето и я подръж малко голичка. Понякога се притиска в памперса,отлепя се от влагата и се разлива. Ако не стане сложи парче памук в чист памперс и после изцеди- тази урина не е задължително да е стерилна, доколкото разбрах.

# 140
Силве ми то няма как да го мъкна като Едо с мен по градинките,малко е пораснал,но пък той ме мъкне по баровете Winkаз за това сега на срещата ще ходя в събота да не изпусна купона с приятелите в петък Mr. Greenа днес е с роднините.
Ламтурник мерси за номинацията,аз влизам и в една друга,най-голямата фурнаджийска лопата ходя на всякакви срещи-горещи,по градинки и полянки,по селца и градове аз го мога най-добре,че и на вас съм се наточила smile3508Варна, морето сините вълнииии
А Котето и Дрето могат да влезнат в класацията за най-притеснителна майка(са да не ми се обидите smile3534)
Ивето,най-дълъг пост Grinning
Дарима,най-хубава мама.

# 141
Пускам малко снимки за разкош и бягам да си чистя къщата че е егати кочината Embarassed

толкова го обичам тати,че го опсипвам с целувкииии

скок подскок Heart Eyes

защо ми излиза втората снимка размазана,някой да има идея?

# 142
  • София
Доре, как е Йо-Йо, има ли още разстройство, да не се обрина от нашия памперс, дано вече всичко да е О.К. Simple Smile

# 143

Ламтурник мерси за номинацията,аз влизам и в една друга,най-голямата фурнаджийска лопата ходя на всякакви срещи-горещи,по градинки и полянки,по селца и градове аз го мога най-добре,че и на вас съм се наточила smile3508Варна, морето сините вълнииии
Ехе, каква фурнаджийска лопата бе, това е друго. Твоето си е направо Пантелей-пътник. Mr. Green

# 144
  • Sofia
Добро утро, сладурки!

Нямам никакво време, затова само ще ви поздравя с една снимка и после ще дойда да си ви чета бавно и напоително Wink

Миме, к'во да се обиждаме, то си е така ......  Rolling Eyes Confused Ама ще ни мине! Hug

# 145
  • София
Хахаха, мина му, Иве, почнах да ям чипс, кроасани и Харибо и имаме златно, гъсто аки!

Леле, тва последното изречение е малоумно!! Crazy

Ами, аз ще ходя към Народния скоро, има ли навити? Коте? Вие като почнете да се храните с пюре през 3 часа, само вкъщи ли ще си стоите? Laughing

Миме, много сте красиви!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 146
Доре мерси,ти май приключваш с диетите Laughingхарибо  hahaha
Сватя много хубаво седите.А защо да не излизаш когато трябва да яде пюре newsm78нещо не разбрах Rolling Eyes

# 147
Да ви почерпя , че днес имаме годишнина от сватбата

Да се запиша и аз с няколко предложения:
категория любимка на сектантките мисля ще сме единодушни -Фокси
най- духoвита мама Кпенкова или Алхимичето
мело мама или рок мама Mr. Green Теди
мама с ной- прочуствени постове Мама z

# 148
Остават: 1 ден до срещата

# 149
  • Пловдив
alhimika да те питам скачате ли в това бънджи ние само стоим и се въртим или искаме някои да ни люля

Общи условия

Активация на акаунт