Да си знае гьола всяка баба, за ФЕВРУАРЧЕТО мама ще решава

• 13 006
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Рися, съвсем сама си меси, ти само ще гледаш през прозорчето Simple Smile, тестото там си втасва, там се пече, има и програма само за печене, както и може да изкараш тестото без да го печеш и да допечеш във фурна.

А твоята какъв модел е? (Доколкото си спомням, каза че е Мулинекс, но ме интересува моделът). Че се колебая между две, изложени в Техномаркета - едната можела и паста да прави...

MOULINEX OW-3000 e моята, не прави паста, с 10 програми е, има и по-хубави, но аз съм доволна.

# 121
Днес пак поседяхме в дебелите сенки на щаб-квартирата ни, този път с търново-софийско и чужбинско присъствие. Бяхме Аз с Ралица, Юлето с Ичко, Мия с Пламенка, Теди и Евичка и Гея, която беше в градски отпуск без дЯца.  Laughing Ето малко снимчици:

Рисче, моята е Мулинекс OW5000.Има програма за спагети, ама предполагам, че трябва да имаш машинка за да си ги оформиш слад като омеси тестото. Иначе меси, втасва и пече. Може само да ти омеси и после да си го опечеш, да омеси и да втаса, а ти да си го опечеш и т.н. Човърка ме да направя домашна лютеница в нея, с програмата за сладка, ама ме е малко страх. Доколкото разбрах сладката разваляли машината, да не вземе и от лютеницата да и стане нещо. Иначе, аз съм много доволна- друго си е да знаеш какво слагаш, да се прибереш от разходка и вкъщи да мирише на топъл хляб, а вкусът е съвсем различен от купешкия. Heart Eyes

# 122
hetera, ако четеш, да знаеш, че ще ми липсваш ако спреш да пишеш!
Гери, браво на теб! Радвам се, че се оправяш. За среща сме готови, но да се има предвид, че утре около обед ( не мога да кажа точно в колко часа) ще ходим на консултация, ваксина и евентуално вземане на кръв. После ако сме ОК сме на ваше разположение.
Карбо, идеята за подобна класация страшно ми харесва. Ако искаш започни да я правиш. Аз те упълномощавам!!!  hahaha
Доре, дано не съм те засегнала с последния си пост в темата на майка ти, (за дето казах, че се е провалила като родител) ама наистина ме изкара от нерви оная тема. По-скоро го написах в преносен смисъл.
МамаZ има дар слово, няма две мнения по този въпрос!  Peace И аз ти се възхищавам често на точните и премерени постове.
За мен не съществува проблем в сектичката наистина! Имаше спор, в това няма нищо лошо. В спорът се ражда истината, нали?! Въпросът е да няма нанесени обиди и нападки.

# 123
Най-интересното е, че ми направи атопичен дерматит като ям купешка наденица или червени салами - не знам какво им слагат, но ям ли такова нещо и му излизат пъпчици по бузките с формата на монета от 1 лев. Та така...
Много ви се радвам на всички! Бъдете здрави!
Като начало, добре дошла отново.И ние имаме атопичен дерматит, но доктора каза че е на генетична основа и не се влияе от това какво аз или дребчо ядем newsm78 . На вас само на бузката ли излизат или имате и на сгъвките  по крачетата?Какво ви изписаха за мазане и използваш ли специална козметика?Sorry за многото въпроси:oops:

# 124
  • пак там
Дая, Ламтурниче, благодаря! Май ще се спра на по-малката... за момента големи хлябове няма смисъл да правя (особено като се има предвид, че въпреки тежкотоварността и аз, и мъжът ми не сме големи почитатели на хляба...), а паста мога и готова да си купя...

# 125
Снимките от варненската среща са просто ... Heart Eyes
И на мен много ми харесва идеята за класация , ама само бебчетата ли ще влизат в нея  Rolling Eyes?

# 126
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБЧЕТАТА!

Варненки, много сте готини! А бебетата са върха! Лелеее, колко са сладки!  Heart Eyes

Сияна се опитва да отнеме от Зари титлата "Най-гъвкаво февруарче"  :

Аааа, моля, моля, не си даваме титлата  Crossing Arms ! Сияна е много хубава и сладка и има най-готиния перчем във форума!  Hug  

незнам дали се вижда на тази снимка, но тя е свита като буквата "с" и е с вдигнато дупе и свити крака в коленете  Crazy !

Еми, моля те, покажи как спи любимата ми Рая! Помня я онази хубавата подобна снимка с вирнатото дупе!  Wink

# 127
riccie, бих ти препоръчала да дадеш тиква, защото картофа, моркова и пъщарнака се водят запичащи храни и било хубаво да се редуват запичащи с разхлабващи. Ние нали сме с проблемно акане, много внимавам за реда  Tired

мерси за инфото. На мен и без това беше почнало да ми става странно че акаме само 1 път на ден /свикнала съм по 4-5  Shocked/

Naughty Пащърнака регулира, не запича!Ето табличката на Хип за улеснение:
http://www.hipp.bg/?id=6&a=1
Ами в таблицата, която аз гледам го няма. И понеже четох, че пъщарнака бил вид морков...
Та си направих изводи  Crazy
Това е таблицата.

# 128
  • София
Аз по никое време да се включа, че сега успях. Rolling Eyes

Честити месечинки на растящите бебоци!Да растат весели, засмени. newsm59

Относно спора отношение не мога да взема, но все ми се иска всичко да нареди, защото все пак хора много идеали разни.(май така беше). Hug

Много хубави наште февруарчета. Аз на прическата на Сияна съм голяма фенка (както и на всички бебки с дълги коси), ама бива ли така да препива...А варненки много сте готини Hug

И ние така правим като Зари в шезлонга, ама рядко.Даже имаме подобна снимка. Дано dideroncho не ми се разсърди, че плагиатсваме   bouquet

Момичета аз така се радвах когато ви открих и вие ни приехте сред вас, че сега направо ми е кофти като се карате така, дано спора ви приключи и да няма повече такива.

А за режима ние си нямаме, ама се надявам като се захраним и започнем да заместваме хранене.
Хайде лека нощ от мен, че очаквам включване от мойта девойка.

ПП ДА ви пожелая весело изкарване на срещата, че може утре да не успея да се включа и ще чакам с нетърпение да гледам снимки! newsm51
Ау, че дълго стана извинявам се! Embarassed Hug

# 129
Извинявам се че така нахлувам в темата ви, но нека помогнем на Поли  Praynig
http://www.facebook.com/profile.php?id=1623164709&ref=name#/ … 486425&ref=mf

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=406298.msg12199006#msg12199006

# 130
Аз в края на пролетта си купих от една баба на пазарчето моркови. Като се прибрах в къщи, мъжо вика:"На тия моркови нещо им има, не трябва да са такива на цвят.". Биеха по-скоро на кафяво, отколкото на оранжево. Обаче се оказаха страшно ароматни, изхрупах си 2 връзки като пич. После като прочетох в нета за пащърнака и взех да се чудя дали не е било това всъщност. Дебна я сега бабата, ама отдавна не е идвала...
Да кажа и аз, че номинирам Сияна за най-готина кичара- перчемът и винаги ми оправя настроението! Laughing Heart Eyes

# 131
Ламтурник, едва ли е било пъщарнак. Аз се допитах до чичко Гугъл и ето какво ми излезе:

А това доказва, колко ни харесва картоф с тиквичка:
http://www.youtube.com/watch?v=kALmh7vr0rk

# 132
Добро утро kaffeetrmker_2 на вс малки и големи сладури! Hug
Сияна се опитва да отнеме от Зари титлата "Най-гъвкаво февруарче"  Joy

Е, няма да се борим със Зарито Laughing, ние сме в категорията най- пънки прическа   superuu superuu
Ако ви покажа снимки като загладим косъма af, няма да ни познаете Joy Мн и се променя физиономията hahaha Честито на вс рожденици днес! newsm59 newsm67   bigdance2

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 07:54 от kamelllia19

# 133
  • София
Добро утро Simple Smile) Ками   bouquet както винаги Wink

За режима да си напиша:

07:00 - 210 АМ (това са 180 водфа + 6 л. АМ)
10:30 - 130 плодово пюре + 20 до 50 АМ (правя 100, ама не ги изяжда, защо ли продължавам, не знам Simple Smile)))
14:00 - 130 зеленчуково пюре + 100 АМ (тук с АМ-то няма грешка, ама от 2 дни яде навън и остава малко пюре)
17:30 - от вчера въвеждам каша, до седмица трябва да стане към 150 гр и няма да давам АМ, защото я правя с АМ, иначе вчера изяде 2 лъжици каша и ревна като му я взех, после си изпи и всичкото мляко 210 мл
21:10 - 210 АМ

Деси, ще ти пиша разбира се, добре дошла  Hug

Пети, ако имаш време като дойдеш към Павлово, обади се за кафенце на наша територия, Мимето не знам ще идва ли за Едо, ако идва и с нея може да се видите (не че няма да се видите в събота, ама аз да си кажа Simple Smile )

# 134
Добро утро мацки Hug
Иве няма да идвам аз от рано на павлово,днес големия ми племеник става на 20 години и там текат приготовления,та няма да му се пречкам чак довечера ще ходя за почерпката Mr. Green
По този повод да ви почерпя,че това ми е любимия племеник(срам не срам,него най си го обичам Embarassed

Пожелавам ви един слънчев и усмихнат ден

Общи условия

Активация на акаунт