Да си знае гьола всяка баба, за ФЕВРУАРЧЕТО мама ще решава

• 13 025
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Тъкмо щях да пиша за Поли.

Хайде всички да преведем парички като миналия път, това е човешки живот на една МАЙКА и нейното бебе!!!!

Аз преведох 50 лв. Не ми се струват никак много на фона на два човешки живота!

Ето сметката:

BG55FINV915010BGN0KRYC
Полина Иванова Василева

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=406298.390

# 106
  • в гората
Нашият режим е с около 8-9 храненета на денонощие  ooooh!
08-08.30 - кърмене
12.00 - вече 120-130 гр зеленчуково пюре
15.30 - 30 гр плодове (не желае повече Sad ) и кърмене
18.30-19.00 - кърмене
21.30 - кърмене
през нощта всеки път е различно, но еюпоследните дни е следното:
01.00, 03.00, 05.30 - кърмене  Rolling Eyes

Това  е почти, като нашия режим  Mr. Green, а той е:
8-8.30-кърмене
12.30-13.00-100гр. зеленчуково пюре
16.00-16.30-кърмене
20.00-130гр. каша
следва кърмене в 12-12.30,3.30-4.00,6.00ч.  Crazy

Момичета, видях, че се уговаряте за среща пред Народния - състоя ли се или я отложихте за утре, защото ако е така и аз съм там.

# 107
  • София
Състоя се, даже не успях да им вържа тенекия! Wink

# 108
Хе-хе, Дорето много се постара за тенекията, ама ние с Ивето така се бяхме разприказвали, че взехме и я дочакахме.
Аз утре ще скиторя към Павлово, че трябва да ходя и до работа.

Помощ! Някоя мама виждала ли е да продават в София такова нещо и къде, че се налага да си купуваме такова, за да може Яна да си пълзи спокойно и да не се притеснявам, че може да стане някоя беля.

Да ви се похваля, имаме си нов компютър от днес newsm44

# 109
  • Пловдив
mama_pettty ,изчисти си кутията

# 110
mama_pettty  , честито за новият комп . На мен току що ми съобщиха , че моят е тотален мъртвец . Заминал му е харда , а така хубаво се излежавахме заедно  Sad

# 111
Такаааа...темата ни става все по-хубава и по-ведра Mr. Green Благодаря ви за това Hug

Карбо,идеята ти е супер Peace Между другото аз си мислех същото и щях да осъществя идеята като направя новата първа страничка.
Най-малкото ни бебенце,което се е родило със сигурност е Криско-1300гр. Сантиметрите също ще бъдат малко,сигурна съм.
Давайте идеи за още категории.Ще се получи доста интересно Simple Smile

# 112
Е хайде и аз да кажа как ядем,  риска да не е правилно:

8:00 - 180 мл. вода + 6 л. АМ
12:00 - зеленчуково пюре 125 или 135 гр. Обикновено му додавам и АМ съответните мл. до 180 (тук, Коте, ми е въпроса - аз така или иначе давам мляко, въпроса е когато стигна до 190 гр. пюре дали да спра с млякото?)
16:00 - 180 мл. вода + 6 л. АМ
20:00 - правя пак дозата мляко, с част от нея правя оризова каша (3 с.л. каша с мляко колкото поеме). Отаналото мляко го допива преди лягане към 21:30.

Бъркам ли нещо? Ако заместя постепенно изцяло 2 хранения останалите докога остават мляко?

Дано да съм си задала ясно въпросите...

Лека и поспалива навсички, дано моя син тази нощ да спи, че утре ще ходим в Пирогов на контролен преглед  Praynig А и теззи еозинофили как ме притесняват....  Не знам защо при нас ги има като показател, а при други ги няма  newsm78

# 113
  • Варна
riccie, бих ти препоръчала да дадеш тиква, защото картофа, моркова и пъщарнака се водят запичащи храни и било хубаво да се редуват запичащи с разхлабващи. Ние нали сме с проблемно акане, много внимавам за реда  Tired

мерси за инфото. На мен и без това беше почнало да ми става странно че акаме само 1 път на ден /свикнала съм по 4-5  Shocked/

# 114
Много момичета имат нужда тук от помощ - някой парична,но повече от тях от топла дума.Такива са момичетата от Проблемнно забременяване,Рискова бременност и скъпите ни майчици от Родители,преживели загуба.Хубаво е наистина всеки да помогне с каквото може.Не говоря само за пари,а със съвет и добра дума!И на този фон много неща изглеждат просто незначителни.Да благодарим на Бог,че ни е дарил с деца и да се молим да растат живи и здрави!

# 115
Елфита, почистено.

# 116
  • Sofia
12:00 - зеленчуково пюре 125 или 135 гр. Обикновено му додавам и АМ съответните мл. до 180 (тук, Коте, ми е въпроса - аз така или иначе давам мляко, въпроса е когато стигна до 190 гр. пюре дали да спра с млякото?)

Мечи, аз давах зеленчуково пюре, примерно 130 гр и додавах да си пие още 50 мл мляко, за да се събере към 180 мл общо. После, като почна да изяжда по цяло зеленчуково голямо пюре (190 гр.) не му давам да пие мляко след това, защото като милилитри си ги е изпълнил, но за да има все пак мляко в хапването, слагам по 3 мерителни лъжички АМ направо в пюрето. Ако е по-гъсто, с малко вода, ако е на ХИПП - направо на прах, защото те са доста редички.
Като бях на консултация последния път, доки ми каза да заместя и следобедното хапване. Така му се получават 3 пъти мляко, 2 пъти друга храна (в която слагам мляко така или иначе). Викани на консултация чак на 29.09. и тогава каза, че ще говорим за нови храни, но не знам какви...
Дано съм обяснила ясно, ако нещо не съм, казвай Simple Smile

Стискам палци за утре! Всичко ще е тип-топ, сигурна съм! После да пишеш, че ще ви мисля! Hug

# 117
  • София
Не знам, представям си колко е шокиращо да разбереш, че си бременна и че заради това може да умреш... Shocked

# 118
  • в гората
riccie, бих ти препоръчала да дадеш тиква, защото картофа, моркова и пъщарнака се водят запичащи храни и било хубаво да се редуват запичащи с разхлабващи. Ние нали сме с проблемно акане, много внимавам за реда  Tired

мерси за инфото. На мен и без това беше почнало да ми става странно че акаме само 1 път на ден /свикнала съм по 4-5  Shocked/

Naughty Пащърнака регулира, не запича!Ето табличката на Хип за улеснение:
http://www.hipp.bg/?id=6&a=1

# 119
  • пак там
Рися, съвсем сама си меси, ти само ще гледаш през прозорчето Simple Smile, тестото там си втасва, там се пече, има и програма само за печене, както и може да изкараш тестото без да го печеш и да допечеш във фурна.

А твоята какъв модел е? (Доколкото си спомням, каза че е Мулинекс, но ме интересува моделът). Че се колебая между две, изложени в Техномаркета - едната можела и паста да прави...

Общи условия

Активация на акаунт