Момичета от все сърце ви пожелавам да си изкарате страхотно на срещата
.А некърмещите майки да изпият по едно коктейлче и за нас
и много весело да си изкарате.

То май само аз съм некърмеща мама...ооо и Елфитка също.За други незнам...

Спомням си ние като се бракувахме понеже го правихме на две отделни дати- гражданското на една, църквата на друга, и излизаме от тъпия ритуал в гражданското и след нас седят едни сладури младички, а ние ухилени, бъзикаме се нещо с кумовете и момчето поглежда уплашено мъжът и му вика" Батка, как е?", а мъжът ми, ухилен до уши му отговаря" Споко, не боли" 
Ще потърся снимка на Рая от гъзещия се период 

Доставката би ви се вързала златна! Ако искаш(и имаш място в колата) дай моите неща на Алхимика,защото тя сравнително често идва до парка и ще стане по-лесно.Иначе среща пред Народния звучи добре,но ми е трудно идването,особено с две деца.Ако не ще дойдем до онази улица,дето звучи като ..Дианабад...
компетентна... 
) да съобщи че малко по нестандартно ще го направите,но първо подаръците и поздравленията ще приемете, а после ядене и пиене и съотвтно след като си вземете каквото ви трябва и дим да ви няма

За вечерта ясно, студено е, ама през деня...

Не успявам да хвана всички смехории, ама има доволно количество! Нямаше как да не изтипосам малкия Вучков обаче 

Веднага развалиха "приятелството". Хайде сега да цунеш Майчето от него!

) да съобщи че малко по нестандартно ще го направите,но първо подаръците и поздравленията ще приемете, а после ядене и пиене и съотвтно след като си вземете каквото ви трябва и дим да ви няма

Препоръчани теми