Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приема Neurobex?
Кои са препоръките за избор на пелени?
Какво представлява коластрата и какви са нормалните нива на нейното производство?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приема Neurobex?
-
Кои са препоръките за избор на пелени?
Мненията за пелените варират, но марките Libero и Babylove се споменават като добри алтернативи. Въпреки това, в болниците често се изисква използването на определена марка, като например Pampers. Важно е да се консултирате с други майки и да изберете тези, които са най-удобни и подходящи за вас и вашето бебе.
-
Какво представлява коластрата и какви са нормалните нива на нейното производство?
-
Как да изберем подходящи аксесоари за бебето, като например количка и столче за кола?
-
Какви са приставките за количка и какви са отзивите за тях?
И понеже бях 2 дне след термина,но без контракции, нито разкритие, док ми каза ако искам да остана за вечерта, а ако до сутринта няма нищо, ще си пе изпрати у нас. Другите девойки пъшкаха, брояха си на колко мин са им контракциите. Аз до 02:00 се наслушах на всякакви охкания и пъшкания
. С това пусто кръвно.Поне за сега съм го закрепила,ако мога да навия моя лекар поне до 37-ма г.с. да изчакаме ще е добре.
.
Аз съм на кантар и затова ми е нужно да прочета повече неща, за да намеря своята истина. Сигурна съм, че всички ще се справим, но това наистина беше едно от нещата, което ме притесняваше. Още веднъж благодаря! 
.Чудя се дали да не отида в Шейново при Диков.Дали изражда все още?той ме изражда с първото,и съм доволна,но после отиде в Токуда и не ми се даваха 2000 лв за раждане.

На мен ще ми е първо раждане, ама не знам защо не се шашкам за самото раждане - милиони жени раждат, ще трябва и аз да се справя, пък болката - часове ще е, не се мре от нея. Само да сме живи и здрави да си гушнем бебоците. Аз си имах проблеми и контракции почти до края на осмия месец, а октакто влязох в деветия и спрях магнерота - такова ведро настроение ме е обзело и няма контракция, няма чудо. Да видим до кога ще я карам така