СЕПТЕМВРИ-09'40

• 12 611
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
Честити юнаци на мама Деси!Да са живи и здрави и много послушни!
ЧРД на мъжа на Анита!Нека да те слуша и обича много!

# 151

Атракция ме разби, на 100% споделям нейното мнение.
Цитат
Единственото, което може да се случи при поставяне пишката нагоре е да се опикава и пропуска пампата. Абсолютно нищо друго не е вярно - митове и легенди. Имаше и теория, че ако я слагаш наляво, щяла да му стане по-голяма. Следвайте естественото положение-ако е било да е нагоре, природата да е създала мъжете с вечно стърчащи пишки
, а даже в началото може и да си мокри пъпчето, ако памперса не е много стегнат, което е абсолютно нежелателно.

За забелване и заголване на мъжкия атрибут  Thinking, в западните сайтове четох навремето, че се опъва напред кожичката, а не се дърпа назад да се забелва или каквото и да е. Да чукам на дърво изпълнявала съм и дребния няма проблеми.

За къпането имам късмета да имам една идея по-широка баня и най-вероятно там ще се осъществява свещенния ритуал по освежаване на младежа. С малкия пренасяхме като замаяни кофи и легени и корита, но сега  Stop.

Честити юнаци на мама Деси!Да са живи и здрави и много послушни!

# 152
 Здравейте  Hug Аз сега се излюпвам, голямо спане, голяма работа  Joy А те хората изписали вече 2-3 страници  hahaha
 Малииии, пак си имаме бебоци  Laughing
честити бебешоци на мама Деси, да са живи и здрави, да растат весели и засмяни мъже  smile3525 smile3525
 bamba, мерси за кафенцето  Hug
 Айде аз отивам да  wash, изпрах света, че някои неща по 2 пъти  #Crazy
   bouquet Hug

# 153
И аз така, свърших току-що тази работа, с прането и сега смятам да се ориентирам към забърсването на праха.

После нямам идея какво ще се прави, голяма скука, момичета, сутринта братовчедка ми звънна за кафенце, ама аз нали трябва да лежа, та не можах да изляза...

Утре, живи и здрави!

# 154
  • Бургас
Добър ден момичета,
Честити бебоци на мам Деси да са живи и здрави и много послушни  bouquet и Честит рожденник на Анита
За къпането мисля ако е топло времето да бъде в банята,иначе имам печка в банята но не знам дали зимата ше топли достатъчно.
За пишока и аз не знам майка ми ми казва да го вдигам нагоре и да го забелвам,тук като чета всеки различно пише и се чудя какво ще правя  Thinking
Днес бях на консултация а докторката ми вика "Много ниско е слязло, айде няма ли да го раждаш вече"
Пък аз и отговарям " Ами то и аз искам ама той не ще да излиза" Joy
ХУбав ден и от мен
Ianita 28 аз се захванх да плета на бебока дрешки и в свободното време това правя много е забавно

# 155
 http://vbox7.com/play:41f6bcf8    Joy smile3532 smile3534 it's show time  hahaha hahaha  малко да се посмеем

# 156
http://vbox7.com/play:41f6bcf8    Joy smile3532 smile3534 it's show time  hahaha hahaha  малко да се посмеем
newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
култово!!!!!!

# 157
Нямам звук на компааааааа  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out как да чуя вица на Славчо Sad

Мама Деси, честито! Две, пък и големи бе! Браво, героиня! Да са ти живи и здрави, а и ти и семейство то ти наред с тях!

# 158
  • София; Дружбето
http://vbox7.com/play:41f6bcf8    Joy smile3532 smile3534 it's show time  hahaha hahaha  малко да се посмеем
Joy

# 159
  • София
hahaha hahaha hahaha

# 160
Честито на мама Деси! Да са и живи и здрави малчуганите и много да я радват!    bouquet

Почерпете се момичета. Днес имам рожден ден. Simple Smile Първо си пожелах леко раждане, ама после размислих и си смених желанието на здраво бебе! Wink

За пишките - на сина ми я забелвахме, ама така и не успяхме като хората и се отказахме. Само че, въпреки ежедневната баня и хигиената като цяло, пишлето му започна да се зачервява отпред при главичката. Тогава се доверихме на педиатъра си и го заведнохме на хирург. Около годинка беше. Хирурга за около половин минута я забели без упойка а с обезболяващо кремче и от тогава нямаме никакви проблеми. Като видях какво излезе из под кожичката ...  Shocked Смятам и с новото бебе да процедираме така. Освен това въднъж, като се показа главичката, малкия сам се грижи да я потдържа. Винаги когато пишка или се къпе в банята си я забелва. Заиграва се детето! Wink Не съм го учила или карала.

Всеки сам си преценя, но според мен от хигиенна гледна точка пак ще се забелваме! Simple Smile

Иначе от няколко дни и аз се замслям за една стойка за коритото в банята. Като се сетя какъв кошмар беше това разнасяне на води, корита, пръскане, разливане, че в спалнята, че в кухнята на масата .... Sick Банята ни се отоплява и определено смятам да погледна за някаква обикновена стойка на която да слагаме коритото.

# 161
  • София
Честити бебчовци на мама Деси... бързо прибиране вкъщи и много здраве baloni

Lipstick една приятелка роди вчера в Майчин дом. За сега и тя и бебчо са много добре, той си е при нея. Нищо не съм чула да казва за каквито и да било инфекции, но пак ще я питам.

wish Честити рожден ден. Да си жива и здрава, леко раждане и едно здраво бебче. Бъди много обичана и обичаща  Hug bdbaloni

anita29 жив и здрав да ти е рожденника. Много да те слуша и обича

# 162
wish , жива и здрава да си!   bouquet
Честити бебета на Деси, живи и здрави!
   bouquet
anita29 жив и здрав да ти е рожденика!

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 14:02 от Atrakcia

# 163
wish, честит рожден ден! Аз пък ти пожелавам и двете неща да ти се сбъднат - леко раждане и здраво бебче!

Честити бебчета и на мама Деси! Да са й живи и здрави, а на мама бързо възстановяване!

Анита29, да ти е жив и здрав рожденника и много, ама много да те слуша.

# 164
Честито на мама Деси!!! Simple Smile много да ви радват!
wish ЧРД!!! Simple Smile много мечти и щастие и късмет

Честито и на рожденника! Simple Smile с най-хубавия подарък

Аз да се оплача... от няколко дни каквото и да хапна накрая много ми се гади.. и сега съм гладна и ми се повръща
вие имате ли подобно неразположение? или нещо настивам.. или и аз не знам

Общи условия

Активация на акаунт