СЕПТЕМВРИ-09'40

• 12 610
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
здравейте ,момичета.Честито на мамите и да съм и живи и здрави бебоците.На нас ,които все още чакаме да сме живички и здравички ,бебковците също и леко и безпроблемно раждане.

исках да ви опитамза "тапата"-има ли вариоант да е на парцалчета .

# 166
 newsm67  ura newsm38

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, WISH!!!

Според мен може и повече от едно пожелание! Ние заслужаваме!!! Аз ти пожелавам всичко НАЙ!

Hug

# 167
ЧЕСТИТИ БЕБЧОВЦИ НА ДЕСИ! ДА СА И ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА СЛУШКАТPraynigче две, че и момчета, трудно ще е ако са палави! Joy Joy Joy БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМЧЕТО!  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА WISH! nbirthday И аз ти пожелавам и двете ти желания да се сбъднат, още повече че едно леко за теб раждане ще е леко и за бебето.

Честит рожденик на Анита. bdbaloni Той най-хубавия подарък си го е получил.

Аз днес реших да не излизам и да наваксам с домашната работа, и тъй като се уморявам бързо, свършвам нещичко, сядам да ви прочета и се заемам със следващото. Айде да продължвам с  newsm79 newsm28 newsm75.

Весел ден на всички, пълен само с приятни новини!!!!!!!!

А и момичета да ви питам - тези от вас, които ще си носят помпа за кърма и шишета за бебчо (на нас тук ни искат от болницата) кога ще ги стерилизирате и как. Аз съм купила хапчета за тази цел, за да може ако ме изненада раждането да мога в болницата да я свърша работата. Но ще се радвам ако ми дадете още идеи.

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 14:41 от maya_4ekelova

# 168
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, WISH!!!   smile3525
aguto и на мен ми се гади сутрин и съм гладна,ама не му обръщам внимание Peace
Сега ходих да обядвам в столовата и изведнъж зверска болка,сякаш ми разширяват шийката  #Crazy Това сигурно е разширяването на цервикалния канал,нали?

# 169
  • Варна
Честити момчета на мама Деси! да са живи и здрави!

Честито на Wish, много здраве и късмет!

Анита честито и на твоя мъж, да ви слуша и да се грижи за вас много!

Ние бяхме с Bibsy & Bebo4e на лекция на сп.9 месеца и после даже и по магазини се помотахме, радвам се, че  се видяхме  и подърдорихме по темите за бебоците ! Hug   другия път пак!  bouquet

# 170
исках да ви питамза "тапата"-има ли вариоант да е на парцалчета .
Има  Peace

Сега ходих да обядвам в столовата и изведнъж зверска болка,сякаш ми разширяват шийката  #Crazy Това сигурно е разширяването на цервикалния канал,нали?
Тя се разширява постепенно, именно всяка една менструална болка е вид контракция.

# 171
Честито на мама Деси да са живи и здрави!БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ smile3501 smile3501 smile3501 newsm44 newsm44

# 172
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МАМА ДЕСИ!МНОГО ГОЛЕМИ БРЕ Laughing.ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ.

НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ-ЧЕСТИТО!!! newsm59

# 173

Тя се разширява постепенно, именно всяка една менструална болка е вид контракция.
На мен менструалните ми болки са други-в яйчниците ме боли,а това чудо беше друго Crazy newsm78

# 174
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, WISH!!!   smile3525
aguto и на мен ми се гади сутрин и съм гладна,ама не му обръщам внимание Peace
Здравейте, bamba и мен вчера ми се случи същото,на няколко пъти newsm78.Абе явно бебо си се подготвя и това е Laughing И аз мисля, че е рзширяването на канала.
Честито на всички празнуващи и на всички родили мами newsm51
Аз да се отчета за вчерашната ЖК-бебо вече е 2540 и 40 см.Дадоха ми болничния, направлението и обменната карта.Сега ще ходя на две седмици, предполагам на тонове.Доктора предрече бебо да стане поне 3500 пък да видим #Crazy Погледна ме само съжалително след като видя че между двете раждания ще са минали 9 год.И аз си направих извода, че ще м е като първо раждането.Дано да греша,ама....
Момичета да ви попитам дали е вредно пиенето на сода за хляб за киселините?

# 175
здравей, не мисля, че содата за хляб трябва да е вредна, но все пак - нека и другите се изкажат. Аз бих пила, честно казано, щото е най-обикновен хранителен продукт, използва се за какво ли не в ежедневието  newsm78
А от мойто предно раждане са минали 10 години  Blush

# 176
Лелеее, докато ви изчета, то пишки, то къпане, а и бебета, че и болки .....
Почвам подред.

ЧЕСТИТА двойна радост на мама Деси!!! Да са й живи и здрави юнаците, да радват цялото семейство! Аз лично чакам снимки, че близнаците винаги са ми били слабост!!!     Hug

Wish, честит рожден ден. Аз също ти желая и двете неща да ти се сбъднат и да се радваш само на положителни емоции!!!

Anita, Честит ти рожденик! Да ти е жив и здрав и да те прави винаги обичана и желана жена.

aguto, мила аз откакто съм бременна, не съм спряла да повръщам. Мъжа ми ме бъзика, че по-често прегръщам тоалетната чиния отколкото него, ама ей на .... така си я карам тази бременност и свикнах отдавна, така че тези неразположения ги приемам философски  Mr. Green

Mamma T, искам и аз такова раждане. Ха дано повлечеш карак, та всички да ни заразиш!!!

Сега наболялата и за мен тема - пишките. И аз се притеснявам от тази процедура. От всички мнения, които съм изчела, си останах пак 50 на 50. Само че нашият тати е твърдо за забелването, така че ....... Все пак ще се консултирам с педиатърката.
А вашите мъже на какво мнение са по въпроса?! kiarra, LaDiDa, Mirinda, говорили ли сте с мъжете си относно това?!

За къпането изцяло съм на мнението на Миринда. Много точно си го е казала. Има кой да мъкне, че и да бърше. По-добре ще ми е в стаята.

И аз от няколко седмици имам менструални болки, но и някакви други, които не си спомням да съм имала с Ния. Болят ме тазовите кости, имам чувството, че се разширяват. Кръста също ме боли, даже на моменти като стъпвам, се появява остра болка, все едно се прещипва нерв (ама и аз се изкарах все едно не мога да мръдна  Mr. Green)

Ianita, аз съм твърдо за последното име, защото съм пристрастна Simple Smile Но и Ина много ми харесва.

Валката губи ли се или така ми се струва?!  newsm78

Момичета, някоя от вас може ли да ми прати линк към тази маймунска тема, за която стана въпрос преди 4-5 дена?!

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 16:17 от TRINITI

# 177
  • Испания и Стара Загора
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, WISH!!!  

Заведох днес Андреа на педиатъра и съм направо разочарована от него.Изобщо не я погледна.Заведе си я в компютъра като нов пациент, даде ни час за другата седмица и си ни изпрати.Казах му за обрива по тялото и той каза да я мажа с хидратиращ крем,какъвто имам.Нито я претеггли,нито пъпчето й видя.А трябваше и кръвв да й вземе за изследвания,че днес е последния срок,но той ме прати при АГ-то която ми е следила бременността.Жената я прегледа,видя пъпчето,каза ми с какво да я мажа и мен прегледа.Лошото е,че не мога да сменя педиатъра.Тук е направено по местоживеене,при който се паднеш и не може да се смени.Дано не ни се налага да го посещаваме често. Praynig

# 178
  • София; Дружбето
Честит рожден ден Wish Hug

Аз менструални болки нямам, контракции постоянно, но не са болезнени. Надявам се другата седмица като вляза в деветия да стават болензни, че поне да знам, че там нещото се разширява Crazy

# 179
TRINITI, аз говорих с мъжът ми по тази тема, но това което той ми каза никак не ми хареса. Тоест той е сто процента ЗА забелването, да не говорим, че по едно време ми разправяше как искал направо да обрежем малкия.  Shocked Shocked Shocked Сега да не помислите, че съмч омъжена за турчин или нещо подобно??? Не, чист българин си е, християнин, просто човека си мислел, че така е най-хигиенично. Представи си как реагирах на това изказване. Това просто трябва да го забрави, никога не бих причинила нещо подобно на детето си. Затова просто повече няма да го питам, а ще си действам както реша. Просто се чудя дали да забелвам лекичко при баня, колкото позволява или въобще да не забелвам. Ще видим, има още време да реша.

Общи условия

Активация на акаунт