СЕПТЕМВРИ-09'40

• 12 601
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета! И аз съм бъдеща септемврийска мама. Чета ви от самото начало, но едва днес се наканих да се включа по-активно. Очаквам своето синче на 21.09.2009 г. Имам дъщеря, която е на 10 години и е нетърпелива да стане кака. Сърдечни поздрави на всички мами, които не са вече две в едно и на техните дечица. Да са им живи и здрави и много, много да ги радват! Пожелавам всичко най-хубаво и на рожденниците!

# 196
Здравейте настоящи и бъдещи мами, нахлувам в темичката ви за да съобщя една радостна вест.
Днес в 17.10 ч. valkata78 роди момиченце 3 300 кг, 51 см!
Да е жива и здрава, умна, красива, добра и щастлива!
А на теб приятелко мила бързо възстановяване!

# 197
Браво на Валката!!!!!!!!
 smile3501 newsm10

# 198
Честити бебоци на Валката и Деси!!!  baloni

# 199
Айдеееееееееее честито на Валката Hug Здраво и щасливо бебе желая....   ylinfant

много хубави новини днес.

# 200
  • където има любов
!Валка,честито мила!

# 201
Валката губи ли се или така ми се струва?!  newsm78

Хехе, знаех си аз че отсъствието й не е случайно! Атракция и ти й беше предрекла да се готви Simple Smile

ВАЛКА честито ти момиченце. Бъдете живи и здрави. Нека винаги да си горда мама на две принцеси!!! Бързо възстановяване!!!

Искам и аз вече да раждааааам!!!

# 202
  • София
ЧЕСТИТО НА МАМА ДЕСИ   smile3525 smile3525 smile3525
ЧЕСТИТО НА ВАЛКАТА newsm51

Да са ви живи и здрави дечицата, да растат засмени и щастливи babydust7 babydust7 babydust7

Wish  bdbaloni, много здраве, щастие и скоро най-прекрасното бебече.
Анита  bdbaloni и на твоя мъж, той вече мисля, че си получи подаръка да ти е жив и здрав и да те слуша.

Добре дошли на новите мами   bouquet

# 203
  • София
Валката Честитоооооооо..........newsm51

# 204
 здравейте, днес сме отново с хубави новини  Simple Smile
 честити рожби на деси и валката. да са живи и здрави.
 честит рожден ден на уиш и честит рожденик на анита  Simple Smile
 влизам вече във  форума с чуденката колко ли бебчета има днес. приятно е.
 добре дошли на новите мами.
 после пак ще се включа, излизаме сега с маминия  Simple Smile

# 205
Честито на Валката! Бързо възстановяване, спокойно и усмихнато бебе!  Party Time

# 206
Включвам се само и аз да честитя на Валката и Деси  bouquet.
Послушни и весели бебчета и бързо възстановяване за мамите.
При нас нищо интересно, мама си дойде и сега се гледат с Адко пък аз съм го ударила на почивка.
За забелването правих го по мъничко с Ади и си мислих че е ок всичко. На единия от прегледите педиатърката така силно и рязко го дръпна че го нацепи целия и пак нищо не направи, след което ни прати в хирургиите. Там хирурга я обяви за луда, и каза че ще му докара някоя фимоза с това. Каза да си дърпаме пак по малко, и че евентуално до към 3-4 годишна възраст на детенце, ако не се е забелило може да мислим да я цепнем. Та така опъваме си си сега по малко ( мъжо де, ама да си кажа честно не е много сериозен ). Но ще излезе, както каза някой по напред незабелен няма да остане.

Бягам сега, по късничко пак ще надникна. Хубав ден на всички  Hug...

# 207
Честита двоина радост на Деси!
Честито и на Валката!

Добре дошли на новите мами!   Hug
Честито на всички празнуващи!   bouquet

# 208
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ВАЛКАТА!   bouquet smile3525 stork-girl 1stroller newsm30  ylinfant smile3504 newsm07
Бързо възстановяване и само щастливи мигове заедно!!!
Започвам и аз да искам вече да раждам!!!!

# 209
 Яяяяяяяяяяяяяяя колко е хубаво, имаме си още едно бебче  newsm44 newsm68
 честита дъщеричка на Валката!!!  Hug Да е жива и здрава малката принцеса, да расте щастливо дете!   Drunk Wine Glass newsm32

Общи условия

Активация на акаунт