СЕПТЕМВРИ-09'40

• 12 597
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
Малее, днеска бях с една приятелка цял ден и сега се прибирам и какво да видя.

Честито на Деси и на Валката, здрави и усмихнати бебета, и бързо възстановяване!!!!   bouquet  bouquet

Честит рожден ден на всички празнуващи и добре дошли на новите мами  Hug

и аз си мислех за чурката какво ще правя, но реших като дойде момента че ще го обсъдим с педиатърката и че все ще се справим някак  Peace

и да ви се оплача, доста се натъжих днеска, една моя много добра приятелка се оказа бременна, пък тоз нейния чук не бил готов да става баща..... представяте ли си?! и сега много гадно...  #Cussing out  #2gunfire

# 211
Ей че хубаво!
Валка, честита ти принцеса! Много да те радва и да са ти живи и здрави с каката! А на тебе бързо възстановяване и чакаме разказ и снимки! smile3525
Искам и аз вече!!!

# 212
Аууу,отварям и какви новини самооооо!
Честити бебоци на Валката и Деси!!!  Да са им живи и здрави и много да ги радват!!! baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni

Wish честит рожден ден! Анита честит ти рожденник и на теб! baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni

Добре дошли на новите мами! Hug

Абе момичета тук съм бре! Няма да раждам скоро. Mr. GreenИмам още 2 седмици до секциото.Нали ви казах,че ще е първата седмица от септември.Бебока едва ли ще тръгне по-рано,Зоя я преносих пък и сега си нямам никакви признаци за раждане.То аз контракция не зная какво е Rolling EyesПък и няма как да слезе в таза,нали имам сратсвания по матката.Онзи ден на ЖК ми казаха,че още си е на високо,не е започнала да слиза.А щяла да се смъкне малко и водите щели да понамалеят,за да има място.

Нямам много време за нет,че все сме по задачки.Днес ходих да давам кръв за кръвната група,че съм си изгубила листа,а ще ми трябва за раждането.Вчера описвахме пък при застрахователите колата ми,че е чукната на 2 места и искам да я оправят докато съм в болницата,че аз иначе  без кола не мога WhistlingПосле до банката да си взимам новата карта за майчинските,да напазарим за хладилника.Купихме и окончателно всичко за бебето дори и комплекта за изписване.И за мен си взех всичко за болницата,та съм спокойна вече.Изпрах и изгладих всичко,остана само кошарите от тавана да смъкна и коритото и да ги изчистя и тях.

Е,ама не мога да публикувам бре! Много пишетеее

# 213
Честито на Валката!!!!!!Да ти е жива и здрава!Да ви носи много радости и усмивки!
 smile3525 smile3525 smile3525

# 214
  • София
Ех, че хубавооо, честита малка госпожица на Валката!  newsm51 newsm44
wish, честит рожден ден и здраво бебче за подарък bouquet
Анита, честит ти рожденник, да ти е жив и здрав и много да се обичате и разбирате!
Добре дошли на новите мами Hug

При мен нищо ново, днес майсторите за пореден път ме ядосаха - трябваше да приключат до края на деня, а се оказа, че щели и утре до обяд да работят #Cussing out Няма край този ремонт и това си е! А утре ще докарат бебешкото креватче и не знам къде ще го сложим насред тази неразбория Sad   
Е, оплаках ви се. Rolling Eyes

# 215
  • София; Дружбето
Каква страхотна новина Grinning
Честита девойка на Валката. Да е жива и здрава и много щастливо дете да расте

Хайде, хайде, с това темпо накрая ще остана само аз за края на септември Crazy Ще се преместите в родени през 2009-са, пък аз няма д аима с кой да си драсна и ред Joy

# 216
Пак хубави новини Laughing ЧЕСТИТА МАЛКА ГОСПОЖИЦА НА ВАЛКАТА!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ПОСЛУШНА!!!  bouquet

Добре дошли на новите мами Hug

# 217

Хайде, хайде, с това темпо накрая ще остана само аз за края на септември Crazy Ще се преместите в родени през 2009-са, пък аз няма д аима с кой да си драсна и ред Joy

И аз мисля да дочакам средата на септември недей така...... Има доста дето сме на края на месеца.

# 218
Знаех си аз,че хубави новини ще има,като се върна от разходката!

Честита принцеса на Валката!Да расте здрава и красива и много да радва мама и татко!!!

Честит рожден ден на  wish!!!Всичко за което мечтаеш да се сбъдне!!!
Да е жив и здрав и рожденника на Анита!!!

Цвета,не се притеснявай,двете ще си правим компания Mr. GreenАз съм за края на септември!!!

# 219
Лелелееле....!!!! Днеска голям бебевалеж , цял ден ме няма и цели три човечета са се появили на бял свят newsm44
Честити бебочета на Деси  261uu   ladyuu  ladyuu newsm51
и Честита малка сладурана на Валката newsm51 baloni

# 220
Момичета, тъкмо се връщам от ЖК. Гледаха ме на ехограф и казаха че бебето е слезнало в надолу в малкия таз. лекаря каза че процеса е започнал и до няколко дни трябва да родя. Моля, раждалите мами да споделят при тях как е било, дали наистина до няколко дни ще родя, или мога да си откарам няколко седмици още!
Благодаря предварително!
Отивам сега да вичета че сте изписали 4 страници докато се върна от прегледа.
Честита бебка на Валката!!

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 21:01 от BebEshOnDeL

# 221
Честита дъщеричка, Валка  newsm51 Да ти е жива и здрава!

# 222
Честито на новите мамчета и да са им живи и здрави бебоците!
  bouquet   bouquet    bouquet
Честито и на рожденниците!
Днес с такова удоволствие ви четох! Само хубави новини и почти без оплаквания! Peace
Това за мъжките атрибути... нямах си и на идея.  ooooh! Ще трябва да се образоваме... Няй-вероятно тати ще се заеме с тази дейност.
Да се похваля и аз. Днес си изкарах чудесно! Без лоши мисли и настроения!  Simple Smile Сутринта на сбирка на сп. 9 мес. с Elesta i Bibo4e, после при лекаря с хубави резултати, разходка по бебешките магазини и здрав сън вкъщи! И тези хубави новини тук!
Сега чакам да почне Popstars по немската. Като нашия Music Idol. Таткото е на работа и ще си го гледам на спокойствие.  Laughing
Лека вечер на вас. Да спите добре! А ако някой се запъти случайно тази вечер към болницата стискаме палци всичко да мине по най-добрия начин!   bouquet

# 223
Ех, много хубави новини, всеки ден бебчета  newsm44

Валката и Деси, да са ви живи и здрави дечицата и вие бързо да се възстановявате  newsm51

Wish, честит рожден ден с пожелание за много здраве, щастие и много леко раждане  Hug
Анита, честит рожден ден и на твоята половинка, много здраве и семейно щастие  Hug

За пишлетата - аз на Стефан при всяко къпане леко подръпвах, колкото да го измия. Не съм насилвала или нещо подобно, да не си тормоза детенцето. Но един ден забелязах нещо странно, като сакче на главичката, пълно с нещо бяло и веднага в Пирогов. То се оказа някакъв бял секрет, изчистиха го и реално го забелиха, докато чистеха. После 3 дни плака при всяко пишкане и беше много кофти, но бързо се оправи. И сега ми е готов, забелен, при къпане дръпвам да измия и това е.

# 224
  • Бургас
ЧЕСТИТА ДЕВОЙКА НА ВАЛКАТА И ЮНАЦИ НА ДЕСИ! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ОБИЧАНИ!

WISH, ПОЖЕЛАВАМ ДА СИ МНОГО ОБИЧАНА МАМА НА ДВАМА!  Hug МНОГО ЗДРАВА И ЛЕКО РАЖДАНЕ!!! newsm51

Аз тъкмо се прибрах. Тази вечер съм самотна- оставих детето на майка ми, а мъжът е някъде на бира с приятели.
Днес съм много ентусиазирана, защото ходих да разгледам новата болница, която ще откриват тук следващата седмица и в която ще раждам живот и здраве. Всичко е направено толкова хубаво, че просто съм нетърпелива вече да отивам да раждам там! Наистина не е за вярване, че във България може да има такава болница!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт