СЕПТЕМВРИ-09'40

• 12 590
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМЧЕТА  bouquet
Да ви радват много малките бебоци и барзо вазстановяване на вас Hug

# 226
  • Пазарджик
  Честита принцеска на Валката, да расте здраво и щастливо дете, а на мама бързо възстановяване!

# 227
  • Варна
Valkata честита ти дъщеричка! Много да ви радва!

# 228
Здравейте,да запиша и аз едно момиченце за септември,определена съм за 19.09.До преди една седмица мислех да раждам планово секцио,но в последствие се престраших и реших да раждам нормално wflagИначе и аз имам тези менструални болки за които повечето говорят,но вече почнах да им свиквам.По цял ден гнездя,намирам си все какво да гладя,пера и подреждам wash 1ironingПреди няколко дена имах зверски киселини,но сега изненадващо от 2 дена нямам,направо не мога да повярвам,мислех че ще съм така до края,но явно е било от някоя храна и съм много хепи за което smile3501Честито на новоизлюпилите майчета и аз нямам търпение да видя моята Ивайла!

# 229
 smile3507
ох, лека нощ от мене. Утре сутринта като се събудя, тъй като гледам как пишем в темичката, май нова тема ще има Simple Smile

# 230
Честити бебоци  на Деси и на Валката, да са ви  живи и здравички! newsm51 baloni

# 231
ехааа че новини! ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ВАЛКАТА! ДА БЪДЕ ЗДРАВО СПОКОЙНО БЕБЕЧЕ И ДА НЕ ТРЕВОЖИ МАМА!
ЧЕСТИТИ МОМЧЕНЦА И НА МАМА ДЕСИ!
 nbirthday на wish и съпругът на Анита!

# 232
  • където има любов
Добро утро ,момичета!Кукнала съм се преди един час ,на всичкото отгоре и кафе не мога да си направя ,защото е свършило Crossing Arms
Mama Gaci добре дошла!Радвам се че има още някой от моя град WinkМоже и да се познаваме!Хубаво е ,че си се престрашила за нормално раждане,изживяването си заслужава!
Момичета,тия дни ще купувам пелени и видях че са пуснали нови на Памперс-с бяла опаковка.До сега не бях ги виждала,та се зачудих newsm78
Bebeshondelжелая ти успех ,ако е тези дни.Дано да е бързо и леко!

# 233
Добро утро и от мен!И на мен ми е свършило кафето,затова забърках по едно на плажа WinkЧифлигарова ,заповядай
 Hug
Добре дошли на новите мами! Hug

# 234
Добро утро! Бамба, благодаря за прекресните кафенца сутрин. Така ми се иска и аз така за си го пия на някое красиво място!
Пожелавам прекрасен ден на всички и очаквам с нетърпение новината за някое ново бебче или повече!!! Party

# 235
 Добро утро от мен  Hug Как спахте тази нощ  Laughing Аз си легнах в 1 и в 7 съм на крак. Да не чуе дявола спя непробудно  Praynig Даже още ми се спи, но да не се разлигавям, че скоро и толкова няма да има  newsm68
 Днес ще ходя да видя приятелка, която роди преди 1 ден и много се вълнувам wavey като знам че много скоро и аз ще се запътвам натам  newsm08 smile3521
 Аз вече тотално съм се побъркала, снощи ме налегнаха едни мисли.... Ами ако не разбера, че започвам да раждам, ами ако не обърна внимание на контракциите да ги засичам, еййййййййй такива... Те хората казват, че няма как да се сбърка момента, но аз ще съм най-вероятно сама като ми дойде реда  Joy и ме е страх дали навреме ще разбера newsm78 уффф, сигурно смешно звучи особено за мамите, които са раждали вече, но това е положението, става все по-напечено  newsm68 1swing
 Лек ден  Stop Mr. Green  bouquet  

П.С. bamba, мерси заа кафенцето, много мило   bouquet

# 236
  • София; Дружбето
Дубрутру. Нямаме си ново бебе. Отивам на училище и с нетърпение чакам да видя като се върна дали ще има новини Grinning

# 237
Еййй, тея мъже са много загубени понякога, тая мойта приятелка дето забременяла, снощи говорили с тоя нейния чук, и той утре се изнася. Как може да има толкова загубени хора?!!!!  #2gunfire

# 238
Добро утро и от мен!Бамба,благодаря за кафенцето!
Относно бялата опаковка на Памперс-не бих се престрашила да използвам нещо ново,което не съм "тествала"с баткото,предпочитам познатото!

Хайде,чакаме следващото бебоче! Laughing Hug
Янче,такива трябва да ги завеждат под съдебна отговорност!На мъжете им е лесно напрявят бебе,вдигнат гащите и беж да ги няма,а жената кво да прави?Аборт Tired,а и всички знаем,колко трудно е на днешно време да изкараш и една бременност,било от материална гледна точка,било и от емоционална! Naughty

# 239
Еййй, тея мъже са много загубени понякога, тая мойта приятелка дето забременяла, снощи говорили с тоя нейния чук, и той утре се изнася. Как може да има толкова загубени хора?!!!!  #2gunfire
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked #Crazy
Ще я остави сега,когато е най-нужен????????????? #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт