ЮЛСКИ бебоци - тема 4 :)

• 10 004
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
  • Русе
Мамчета,по колко топченца осцилококцинум разтваряте във водичка и давате на бебчетата?

Вчера бяхме на разходка и едното от децата уж се било излекувало от летният грип ама днес моят малчо повърна и искам да му дам превантивно.
Благодаря предварително за отговорите които ще получа   bouquet Hug  bouquet

# 196
  • Кърджали
Привет!
Изпратих таткото на едно семейно събиране в баира на село, а аз и спящата красавица останахме тук. На мъжо не му се рискувало да разболеем малката с дългото пътуване, по - студеното време там и прочие.
Гледам, че  сте коментирали спането и дрешките.
Ние засега нямаме прблем със заспиването на принцесата. Заспива си сама в нейното легълце, лежи, оглежда се и заспива. Заспива и докато и хапва... Още от раждането си, пропуска яденето в 3 часа - хапва към 11- 12 часа и спи до 4-5 сутринта. Към 5 часа вече помрънква , че е гладна...Така засега устройва и мен, защото успявам да поспя.
Макар че като се сетя каква картинка бях снощи. Не знам къде ме налегна нкаква жестока умора, но едвам гледах. Че успях и да падна на теракота в коридора... ЕДвам изчаках малкта ада заспи и аз се тупнах да спя.
За дрешките. Всичките и са нови - купувани от мен, майка ми ии подарък. Няма дрешки от други деца, защото около мен няма никой с малко дете. Иначе не бих имала против да  сложа и такива дрешки, стига да са запазени добре все пак.
Леля ми и подариха една люлка, и преди млото да отпраши я сглоби във хола. Сега чакам маката да се събуди и да я пробваме. Само дето легналото положение нещо никак не ми харесва. Струва ми се че детето ще стои прекалено сгънато в люлката.

# 197
Само дето легналото положение нещо никак не ми харесва. Струва ми се че детето ще стои прекалено сгънато в люлката

И аз мислих че е много сгънат в кошчето ,но се оказа че точно така трябва да стои. Горе долу така са били и в корема , като жабчета и се успокояват много бързо като седят в това положение  Peace

# 198
  • Canada
Сандра1984, бебката ти е за завиждане...Така да се каже сама се гледа.
Дейзи, как го направи този номер с купоните и дискотеките не ми е ясно, но е много хубаво... Peace

# 199
  • Кърджали
Сандра1984, бебката ти е за завиждане...Така да се каже сама се гледа.

Знам си аз, ама направо ме е страх да я похваля. Нали знаеш какво са казали хората - много хубаво не е на хубаво..Та да не се окаже в нейния случай - много кроткост не е на кроткост....
Оф, че съм.. Всеки път се каня да седна да пиша за да питам нещо и всеки път като почна да пиша забравям какво точно щях да питам...

# 200
Днес Бени прави 40 дни Simple Smile, сутринта бяхме на църква да ни прочетат молитва, а на обяд ни дойдоха гости. Получихме много хубави подаръци, даже не съм се и надявала на такива красоти.
емили - и при нас е така с яденето и мрънкатането
виики85 - добре дошла, отбивай се по-често при нас Simple Smile

ЗА СРЕЩАТА – ПОНЕДЕЛНИК, 10:30 НА БАБА ЯГА .
Като чета този път май няма да се съберем много хора с бебетата , но колкото толкова Simple Smile

# 201
  • Видин
Здравейте и от мен! Моя младеж от 12 на обяд не иска да спи, постоянно ака и пръцка.Чак преди 20мин с 300 зора успя да заспи.
Моля ви, кажете ми Еспумизан-а ли беше за газове?Вече не знам какво да правя.Тъкмо заспи и се събуди заради корема Sad А толкова много му се спи, че направо ми иде да ревна че не мога да му помогна.
Добре дошла на Вики85   bouquet
Лени, много яко Crazy
Дейзи, мен ме е страх да пипам там, но виждам че има някво бяло секретче и трябва да се почисти.Явно не го боли и не се дърпа, ама мен ме е шубе Tired
Я кажете банани могат ли да се ядат?Защото чувам противоречиви мнения.Акушерките в болницата казаха не, педиатърката каза да  Rolling Eyes
Хайде оставям ви Hug

# 202
  • София
За срещата, няма ли някой с кола през Стамболийски да мине? Praynig

# 203
  • София
amanita , Espumizana  е за газове, на нас ни помага за коликите също, моята гълта много въздух, защото суче много лакомо.За бананите - не виждам някаква причина поради която да не се ядат, единствено, че действат леко запичащо, ама ти няма да ядеш само банани.
Sandra_19_84 , все едно че пишеш за голямата ми дъщеря, не се притеснявай, на мен ми се връща с второто  Mr. Green Но пък като порасна си има характер , нищо че беше такъв кротушко като малка.
daesy_des , не знам, но на листовката би трябвало да пише.
Viki85 , четито бебче и добре дошла тук!
Лени, това е направо върха, много му се смях  Joy

# 204
Малко по късно ще пиша че сега съм ядосана. smile3511 Моя мил мъж ми вдигна яко нервите newsm45

# 205
  • София
Вики 85 добре дошла, да ти е живо и здраво съкровището.
Ние днес сме ама мноого кисели, то вярно, че почти цял ден сме навън, а тя не обича много хора и шумове ама пак се е прекалено кисела. Искаше да яде през 2 часа, пак се наака до уши но аз този път бях подготвена. Цял ден не спа, едва сега придремва в мен, ама пак с едното око.

# 206
Дейзи, как го направи този номер с купоните и дискотеките не ми е ясно, но е много хубаво... Peace
Карелиа- аз съм с детегледачка 24часа за това и съм по независима.Жената е винаги и на всякъде със семейството от години.А и тук съм без мъжо той работи идва през уикендите.Е и 2приятелки са с мен, но те са също за купона не толкова да помагат Party, но все пак помощт голяма Peace
Малкия пу-пу за сега е страхотен.Чак не смея да се зарадвам, че човек докато каже нещо и става наопаки....
Хайде до по късно или утре, че бандата заедно с бебо отиваме на кръчма Mr. Green

# 207
  • Кърджали
знаех си, че не трябва много много да хваля малката. Кротка, кротка ама... Не знам какво и става, но не иска да заспи. Унася се докато суче и след пет минути се събужда с рев. И тка поне пет пъти. Сега най - накрая май се нахрани и я взех при мен и доволно доволно се оглежда...
А мен са ме хванали дивите. Преди малко мъжлето се обади, че ще закъснее и ще се прибере късно от семейното им събиране/което никак не би трябвало да ме учуди/ а на мен ми стана гадно, чак се разревах. Какво ме прихвана изведнъж, не знам...

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 22:23 от Sandra_19_84

# 208
  • Canada
Сандра, дано на малката да й е само моментно състояние...
Дейзи, това обяснява нещата... Peace Ти си щастливка... Party
Аманитке, дано да ви помогне Еспумизана. При нас само леко облекчава...

лилчо, каква стана?
 ние сега се прибираме от кръчма с приятели. Беше много хубаво... Flutter

# 209
Дейзи,страшно ме кефиш-повечето нямаме време за сън,а у теб има такъв ентусиазъм за купони.......  Peace Завиждам ти много благородно и давам всичко поне 1 път да съв на твое място Wink

Общи условия

Активация на акаунт