AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 -Тема 77

• 28 731
  • 695
  •   1
Отговори
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Това е тема само за представители!

Обсъждането на продуктите на AVON, правим в ТАЗИ ТЕМА

Старата тема

Каталог 05      
Нетна 05

Каталог 06
Нетна 06

За улеснение на представителите и техните клиенти,
 ние събрахме за вас, реални снимки на нашите продукти в този албум, в следните раздели:

Портмонета и чанти      Бижута      Продукти за краката      Avon за деца           За мъже

Ако искате и вие да сте в списъка с нашите представители е необходимо:
  • Да сте писали поне в три поредни теми, да помагате с каквото е възможно /качвате снимки, каталози, отговаряте на запитвания/ ...
  • Всеки представител, който е бил неактивен 3 поредни месеца или 4 кампании, ще бъде изключван от списъка, поради многото желаещи..
  • Представител, който е фигурирал в миналото в нашия списък, отново може да бъде добавен, при подновена активност в темата!

А ето и кои са нашите представители, ако някой има нужда от тях:

Айтос
*Роска*

Благоевград
ksiush

Бургас
bradata
Belle Fleur
*Poli*            -Славейков

Варна
katyadjin
фенка на МЕЧО ПУХ ж.к. "Владиславово",  "Дубровник"  
_re_ge
jenshen73
rumi_m2001
shhht.secret
ФЕЯТА

В. Търново
Severus

Видин
anichka_avon

Г. Оряховица
Luisi

Добрич
Mari^

Дупница
bebe_27

Копривщица
mariadg1

Монтана
idealnolo6a

Перник
GarJeto    

Плевен
Patenceto84    
meggylo
Тони.

Пловдив
simona06 - центъра
vesi_vas"Изгрев", център /до Четвъртък пазара/
as-g            - Кв.Кичук Париж до Събота пазара, Сточна гара до Пловдивския университет, Централна гара

Русе
berinda
маякуб

Сливен
slavena80

София
bebsun        - Стрелбище, Иван Вазов, Красно Село, Борово,център, НДК, Младост 4 - Бизнес Парк и Плиска, Хемус
   deni_val     - Студентски град, Дървеница, Дианабад и Мусагеница
mimeime         - около кино Арена (запад)
Monadirs     -Люлин, Лозенец
petjia            -  Люлин 7, център/бул. Ал.Стамболийски/
rimar           -Красно село, Борово, Мотописта, Бъкстон, центъра около ЦУМ
seilar            -Окръжна болница, МУСАГЕНИЦА
TASS            - Бизнес парк София - Младост 4
vitca                - Център,Подуене,Слатина,Гео Милив,Редута,Ситняково,Яворов,Суха река,Левски,Хаджи Димитър.Може и за Павлово,Бъкстон,Борово и Красно село
ASTILLA       - Банишора и Надежда
Узи     - центъра, НДК, Медицинска академия, кв. Иван Вазов

Стара Загора
sisi_91

Шумен
neli mar4
Чечинка

За всички, които искат да станат представители или имат въпроси, това пък са координаторите, списващи при нас:

jenshen73 - Варна

TASS - София        
mamita81 - София

За връзки с AVON: contact_avon.bulgaria@avon.com
                                                                        тел.:  02/9765 800 или 0895656800

Бланка за пълномощно

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 16:06 от katyadjin

# 1
Здравейте и успешна кампания на всички   bouquet

# 2
  • София
Пу, първа!
Успешна К5 и успех на новите представителки.

# 3
  bouquet  bouquet  bouquet Успешна на всички и с пролетта да се събудят и клиентите!!!

# 4
  • у дома с любимите си хора
Ей,веднъж и аз да се запиша на първа страница!

Успешна кампания и от мен!
Аз утре ще си взема кашончето от К4.

# 5
Успешна кампания!Дали някой е регистририл вече кода?И къде?Защото порових , но не намерих нищо.

# 6
Здравейте и от мен успешна кампания на всички. И моля ви помогнете ми отново вчера пуснах експресна порачка (така де поне си мисля ) и не знам дали сам я пуснала или не, защото ми пише  в чакащи поръчки една съхранена експресна за К5. Та въпросът ми е пусната ли е или не?
magii относно кода и аз нищо не намирам и тъкмо се чудех каде да го регистрирам

# 7
Добро утро! Кате   bouquet
Аз се записвам с експресна за 160 лв ужасТТТТТТ  Confused от които мойте неща са доста, ама нищо нали си знаем ейвън=набутвация....
така - все си мисля, че съм компютърно грамотна и нищо не ми се опира, обааааче така и не видях къде са светофарите в поръчката.... newsm78 като натисна бутона прегледай продукти от брошура (вече съм на крачка от завършване на поръчката) и ме праща в началната страница където се попълват кодовете на продуктите...така, че като ми я фактурират ще разбера кое го има и кое не, щото имам и няколко неща от СИП.
отхвърли ми кода за мострите на новия "тревист" аромат на Рийз  - LOve нещо си....немам думи....айде ще се въздържа от коментар....

# 8
Здравейте и от мен успешна кампания на всички. И моля ви помогнете ми отново вчера пуснах експресна порачка (така де поне си мисля ) и не знам дали сам я пуснала или не, защото ми пише  в чакащи поръчки една съхранена експресна за К5. Та въпросът ми е пусната ли е или не?
magii относно кода и аз нищо не намирам и тъкмо се чудех каде да го регистрирам
Щом е в чакащи не е пусната.

# 9
Приятен и успешен ден и от мен! Кате, благодарим ти ! bouquet
Момичета, за кой код говорите, дали е регистриран? Thinking
dimeto86 според мен не си успяла да изпратиш поръчката си, щом фигурира още в съхранени поръчки. Ако си успяла ще я има като получена или фактурирана в проследяване на поръчката.

# 10
Благодаря много вече със сигурност е пусната  Hug

# 11
Нещо им се е бъгнала страницата, не мога да си изтрия разни повтарящи се продукти (щото като гледам брошурата и нещо съм се пообъркала...... Иначе дотук не мога да се оплача като набор поръчки.

# 12
Говорим за кодовете от юбилейната лотария на АVON

# 13
  • о`майна лунна нощ е
Чак ме е срам да се запиша, но поне да благодаря на Катето за темата   bouquet

Ако продължава да е толкова зле откъм поръчки, ще оставя за втора дата. Този път наистина нямам сили да добавям дори до минимума. Кофти.

# 14

Аа, трябва да седна и да прочета, това съм го пропуснала. Благодаря, dimeto86!
 В тази кампания ще пусна само една поръчка чак на последната дата от експресните, защото в кампания 04 прекалих с глезотиите, а пък клиентките ще почакат малко. Аз още не съм си получила втората поръчка от  К 04 и не съм я разнесла, така че има време...

[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт