AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 -Тема 77

• 28 727
  • 695
  •   1
Отговори
# 690
Приемаме ти изказването, не плачи Mr. Green

Светлушка, правилно ти се върти - след употребата на продукти, съдържащи такъв тип киселини, трябва да се ползва дневен крем с висок фактор. Отделно от това, не е добра идея да се ползват от късната пролет до средата на есента, тъй като може да се получи нежелания ефект на петна разни и подобни, тъй като повърхностния слой на кожата се излющва от тези киселини и новата кожа отдолу е доста нежна и чувствителна, особено към слънцето Peace
Брадичке  Hug   bouquet Значи ще отказвам мацката, няма да петносвам момичето , добра клиентка е -поръчките и не падат под 30лв.

# 691
Изпратих поръчката. В червено са очилата с пеперуда .В жълто крем за очи озаряващ и един душ- гел.

# 692
Сега и аз да ви поплача на рамото. В първата поръчка на кампания 03 си поръчах обеци"Беатрис" на следващата си поръчах и пръстена. Обеците все не идваха, но пръстена ми дойде в кампания 05 в първата поръчка. Сега с втората гледам обеци "Беатрис" няма в наличност, не поръчвай!. Е как да не откачиш! Пръстена си го взех заради обеците, а сега какво? С пръстен, без обеци ooooh!. Направо ще се изям от яд! Sick #Cussing out Sick

Еееееее  #Cussing out #Cussing out #Cussing out и аз ги чакам от 3-та кампания и все пишеше ,че са съхранени  #Cussing out сега като пусна редовна за к06 сиг. и на мен ще ми ги откажат .... а са за  клиентка  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 693
Привет и от мен отново, малко се губя,но съм с ужасна кашлица от 30 дни и немоаг да ми остановят от какво е Cry А ето и новите ми продукти от каталог 05 http://xyzxyzxyz.snimka.bg/daily/avon.571158

# 694
Сега и аз да ви поплача на рамото. В първата поръчка на кампания 03 си поръчах обеци"Беатрис" на следващата си поръчах и пръстена. Обеците все не идваха, но пръстена ми дойде в кампания 05 в първата поръчка. Сега с втората гледам обеци "Беатрис" няма в наличност, не поръчвай!. Е как да не откачиш! Пръстена си го взех заради обеците, а сега какво? С пръстен, без обеци ooooh!. Направо ще се изям от яд! Sick #Cussing out Sick

Еееееее  #Cussing out #Cussing out #Cussing out и аз ги чакам от 3-та кампания и все пишеше ,че са съхранени  #Cussing out сега като пусна редовна за к06 сиг. и на мен ще ми ги откажат .... а са за  клиентка  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
"
Чудя се дали да не им върна пръстена. Без обеците не го ща и без това е по-особен и с други бижута трудно ще го вържа! Ще питам координаторката си в събота, щото в нашата зона има обучение. Дано да се съгласи, защото....
Хей, Аничка, ако при теб се появят, да кажеш! Моля!

# 695
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Заповядайте в новата тема!

Моля, ако някой намира при рускинчетата синтезирано отделен каталог 08, да ми прати ЛС с линка... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт