AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 -Тема 77

• 28 741
  • 695
  •   1
Отговори
# 675
Една клиентка иска да си поръча сенки в нежно розовата гама, рових се при рускинчетата да намеря снимки, но намерих много малко на сенки newsm78. Препоръчайте нещо ! Ако може и снимчици......  bouquet

# 676
As-q и аз ползвам само за обем,но сега нали ми подариха извиващата и ми харесва,разделя миглите и ги извива,даже веднага я  препоръчах и си я поръчаха Laughing

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 14:02 от vili123

# 677
Vili123, благодаря ти много за отзивите .   bouquetТочно това ми трябваше ,някой от опит да сподели как е .Клиентката иска да не и напластява ,да не  става на снопчета -така де ,разбрахте ме .  Mr. GreenИ отново в последния момент ,ще се обадят клиентките за следващата кампания.За сега съм със скромните 16 лева поръчка. Но има време до утре, следобяд се надявам да се събере .Свършиха ми каталозите и се обадих на координаторката, ако мина до офиса да си купя един. Естествено очаквах да си го платя, но тя каза ,че за един трябва да платя 1.40 ,та по-добре  да си взема цял комплект.  SickСамо че аз утре приключвам с К 6 и пускам  само една поръчка. Та така -споделих си ,обясних се... Лек ден на всички. Hug

# 678
Здравейте! Имам едно въпросче! Ако миналата кампания съм пуснала поръчка за 100 и няколколева, но ми излезнаха неща в недостиг от СИП. Сега дали тия неща на цените от сип ще ми ги натоварят? И другия ми въпрос: след като поръчката реално ми е била под 100 лв с тоя недостиг възможно ли е да поръчам Far Away за левче? Защото като го набера ми излиза на 1 лв в поръчката. Да не ме изненадат и ако го пусна да ми дойде на реалната си цена?
http://sunnyta8730.snimka.bg/family/razmeni.264276.23036330.big

# 679
На мен до сега, неща излезнали ми в недостиг от СИП, не са ми идвали със следваща поръчка. Напоследък обаче нещата от СИп си ми идват -аз поръчвам и на първа дата де, но преди имаше недостизи, а сега всичко си ми идва. Относно парфюма- в листовката ,в сайта, пише поръчка за 100 лева ,не уточняват от брошура или не. Но от моя опит с ейвън нещата от СИП и нетна НЕ влизат в подобни програми. Нека и още някой да се включи с мнение. PeaceПП Впрочем проверих кодовете на парфюма с намалена цена и редовна - различен   е.Така че щом ти излиза възможност да го поръчаш на тази цена, така и ще ти дойде. Възползвай се ,защото, когато прочетат тук ,че това е възможно без да са изпълнени условията  ,ще го  променят......

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 23:23 от as-g

# 680
Благодаря за бързото включване. Ще се пробвам тогава пък каквото стане. Накрая може и да ги замервам с него.....

# 681
  • Варна
Гледа се стойността на цялата поръчка, без значение дали има продукти от СИП, нетна, демо... И имаш право да поръчаш  парфюма, защото ти си си достигнала нивото, това, че те имат недостег си е техен проблем  Simple Smile

# 682
Гледа се стойността на цялата поръчка, без значение дали има продукти от СИП, нетна, демо... И имаш право да поръчаш  парфюма, защото ти си си достигнала нивото, това, че те имат недостег си е техен проблем  Simple Smile

bouquet

# 683
Гледа се стойността на цялата поръчка, без значение дали има продукти от СИП, нетна, демо... И имаш право да поръчаш  парфюма, защото ти си си достигнала нивото, това, че те имат недостег си е техен проблем  Simple Smile

bouquet

Да де ама някъде четох, че стоки от СИП, "Последен път в брошурата" и от онзи чаршаф "Нетна оферта" няма да влизат в това изчисление, ако вече няма наличност.
Но не знам дали по някакъв начин отчитат сивичкото в момента на поръчката или е станало неналично, докато са товарели например......

# 684
Еееее, Ани, уби ми инерцията.Ама нищо, ще се пробвам и после ще дам отчет. И сега възникна в мен нов въпрос - в Май Ейвън за кампания 7 има за представители от новите Сълюшънс - мисълта ми е дали може да си взема един озаряващ комплект, в който се включва едно тониращо кремче, който да си ползвам за мостри и отделно тониращото кремче за себе си?

# 685
Маската за лице Solutions Winter наистина овлажнява , но докато стоях с нея малко ме щипеше . Не знам защо се получи този ефект . Искам да попитам кои от кремовете за около очи на Anew действат срещу тъмни кръгове ?

# 686
Моите клиентки си вземат двойния червения на Аню срещу тъмните кръгове и са доволни.
  Една клиентка си поръча ексфолианта от серията за възрастни против акне. Зачетох се обаче,че съдържа гликолова киселина. Нещо ми се върти в главата, че после не бива да се излага на слънце или  да ползва крем с висок фактор заради тая киселина.  Нещо такова се коментираше преди време, помагайте Praynig

# 687
  • о`майна лунна нощ е
Ще кажете, че съм голяма бръмчалка обаче с огромно нетърпение чакам да мине 00 часа. И тъй като по това време ще спя /надявам се/ часовете до към 6 сутринта ще минат бързо. За да не предизвикам гнева на съпружеското тяло, ще мога да напиша моето стимулиращо "запис" в новата тема чак като стигна на работа около 10 часа ... защото ... планирам да пия кафе преди това и да листим каталог/зи на Ейвън.
Изказах се.

# 688
  • Бургас
Приемаме ти изказването, не плачи Mr. Green

Светлушка, правилно ти се върти - след употребата на продукти, съдържащи такъв тип киселини, трябва да се ползва дневен крем с висок фактор. Отделно от това, не е добра идея да се ползват от късната пролет до средата на есента, тъй като може да се получи нежелания ефект на петна разни и подобни, тъй като повърхностния слой на кожата се излющва от тези киселини и новата кожа отдолу е доста нежна и чувствителна, особено към слънцето Peace

# 689
Сега и аз да ви поплача на рамото. В първата поръчка на кампания 03 си поръчах обеци"Беатрис" на следващата си поръчах и пръстена. Обеците все не идваха, но пръстена ми дойде в кампания 05 в първата поръчка. Сега с втората гледам обеци "Беатрис" няма в наличност, не поръчвай!. Е как да не откачиш! Пръстена си го взех заради обеците, а сега какво? С пръстен, без обеци ooooh!. Направо ще се изям от яд! Sick #Cussing out Sick

Общи условия

Активация на акаунт