ЮЛСКИ бебоци - тема 4 :)

• 9 984
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
  • Canada
Добро утро и от нас!
И аз го возя откакто се е родил (когато се е налагало). Винаги обаче го слагам отзад и ако се размрънка - спирам. Но по принцип той си спи като се вози... Отпред ме е страх да го сложа... Мамо Диди, и ние сме с ван. То с всичко се свиква - в началото и на мен ми беше трудно, но после е ОК.
Добре дошла на Jerita! Още едно попълнение в отбора на варненки...
Иначе, ние имахме тежка нощ. Пак мрънка и се пъна половината нощ.... Не рева, но мрънка, пъшка и т.н. Но аз естествено не мога да спя като виждам че нещо не му е ОК! Пак се поизнервих... Whistling
Снощи не можах да поразкажа колко хубаво изкарахме на кръчмето с приятели. Излязохме на Аквариума в нашата Морска градина. Там има много деца, а и нашите приятели бяха с две дечица и падна голямо забавление за тях. А родителите се бяхме настанили удобно на цаца с биричка и картофки и беше невероятен кеф!!! Party

# 226
  • София
Здравейте мами!
Аз бебка несмея още са я возя сама в колата, все си мисля ами ако повърне и аз няма да я видя. А това за ербека незнаех, че може да се изключва на всички коли ли може?
Момичета изписах си ръцете за албума. Всички ли можете да влизате в него? Само аз ли немога?

# 227
Оф писна ми, ЕБХ да пробвах, нямаше толкова да я улучвам точно когато й сменям памперса  Shocked Сега и повивалника е насран и опикан и то много - трябва да го пера.

Таткото вчера цял ден беше сам в къщи ма не се сетил да измие пода, само помел боклуците, сега трябва и това да правя изобщо където се завъртя има нещо за правене, на детето гимнастиката не мога да направя  Cry
На всичкото отгоре го хванах през нощта как пуши верно че на аспирацията държеше цигарата ама точно в тая стая бебето стои в количката през деня  #Cussing out

# 228
  • София
Цветен прашец,аз влизам без проблеми в албума,незнам какъв проблем има.  Thinking
Аз още не съм ходила на преглед след раждането  Embarassed  ,много безотговорно,нали  Close
Момичета,как го слагате столчето за кола,с гръб към движението,нали?И с колан?И на мен ми се струва много сгънат бебчо като го сложа в тва столче,направо се свива като буквата "С".Аз си го возя в кошницата от количката,тази която е пълно легнало положение,и си му е екстра.
Оф,понякога така ми се допива..искам да си пийна и да лудея като едно време.. но пък онзи ден само помирисах ракия и ми се доповръща,ужасна ми беше.  Sick  Даже и бяло вино ми е силно.Да не взема да откажа алкохола  Crazy Малко гадно звучи тва с пиенето,ама кво да направя,от близо година вече не сме пили и не сме се забавлявали /аз де,кво говоря в множествено число/,пуши ми се понякога..но пък като помириша цигара и от нея ми става кофти.Вие ще ме разберете,но ако на някой друг го кажа,ще каже сигурно "Егати майката,по кръчми и нощни заведения и се ходи.."

# 229
kukumiavka и аз така. Много ми се излиза вече. Като в доброто старо време  Simple Smile Цяло лято си мечтая за мохито на плажа  Praynig...но май за догодина ще остане с това кърмене .

# 230
Карелия, радвам се, че при теб нещата започват да се освежават. Биричката с цаца доста оправя положението, звучиш ли много по-свежо.  Peace

Бебка я возя отпред в колата (нямам еърбег на тази седалка), за да мога да я следя дали всичко е наред. Ако е отзад няма как да я виждам. Столчето за кола има пълно легнало положение и се поставя с гръб срещу движението, та не ми е много свитичка. По-нататък има още две положения за седнало дете. Според мен нормалното е, ако си сама в колата, детето да е до теб, докато не започне стабилно да сяда. После отзад, като седалката се поставя с лице напред.

Цветен прашец - би трябвало да може да се изключва еърбека, до сега не съм виждала коли да не може.
Кукумявче, и аз не съм ходила на гинеколог, но още не мога да измисля къде и при кого да отида. Нали моята докторка излезе по майчинство. Иначе за кръчмите, пиенето и цигарите - и аз съм така, споко.

Да ви се оплача и аз, че ми тежи. Инето повърна голямо количество мляко от сутринта и си мисля, че е защото глупавата й майка реши да и почиства нослето преди ядене. Пръснах й малко Стеримар и после се опитах да почистя с аспиратора и не се справих добре. Малко след това се кърмихме и като я оставих да си полежи тя взе че изстреля млякото и вътре се виждаха зелени сополчета. Ужасно ми е жал за детето, те сополките са потекли назад вместо да излязат с аспиратора.  Cry #Puppy dog Sad

# 231
  • София
Джилиан,да не би защото не се е уригнала хубаво? Защото аз вчера така,цокахме,цокахме хубаво,аз забравих да го уригна,сложих го уж замалко на една възглавница,беше леко под наклон даже и като тръгна един фонтан,ужас.  ooooh!
Оф,успокоявам се така,като знам,че не съм единствената,на която и се хайманосва  Whistling

# 232
Ох, да ви кажа и аз вчера си изкарах акъла...както си цокаше малката, такъв фонтан избълва, бях сменила чершафи, бях я изкъпала , преубула.., но това е най-малкото, за първи път ми се случва, доки каза, че е преяла, ама чак толкова.Бебка тъкмо я бях сложила да си цока  Cry, изплаших се много, на вас случвало ли ви се е?!

# 233
  • София
Ме-сечина,Ме-сечина,йо,йо!Честито и на другите,навършващи месец!Моля,почерпете се с каквото фантазията ви роди,че аз явно няма да се науча да качвам картинки Embarassed
И ние снощи бяхме на кръчма,пак с тризнаците.Е,просто не е истина как ни гледат Shocked LaughingМалкият батко цяла вечер се гуши в мен(нали вчера се прибра)-много ми беше сладко Heart Eyes

Дейзи,благодаря,че питаш.Добре са бръмбарите-вече нямат Т,само малко секрет в носа.А ти продължавай да се забавляваш активно и за нас  Hug
Кукумявка ,и аз не съм ходила на преглед EmbarassedСтолчетата ги слагам с гръб,ако е отпред,ако е отзад-както дойде.Задължително с колан.А ти пък като ти се е допило и допушило,вземи си направи кефа и после изцеди кърмата и я изхвърли.В крайна сметка и майките са хора PeaceАз съм се разбрала с мъжа ми 2 пъти седмично да ми отпуска по 1-2ч. да изляза без деца-на маникюр,на фризьор,на кафе,дори само да пазарувам  и да не се оглеждам какво правят децата ми действа зареждащо Grinning
Cveten prashec,би трябвало да може да се изключва.Моя се изключва с ключа за запалване,отстрани на жабката,до вратата
Jerita,добре дошла

Отивам за подаръци newsm68

# 234
  • Варна
Честита месечинка на сладурковците близначета Simple Smile Много се радвам, че са се оправили вече!

Цветен прашец, и аз проверих сега и си влизам в албума. Обаче гледам, че са сменили версията на сайта и може да е нещо заради това при тебе. С какъв браузър си и от кой линк отваряш - http://julskimami.snimka.bg или http://www.snimka.bg/ ? Аз пробвах от втория линк и после вход и пиша потребителското име и паролата. (Или направо от тук: http://www.snimka.bg/?login) В краен случай може да им пишеш ето от тук: http://help.ibg.bg/index.php?site=8&ref=

Здравей Jerita! Хайде следващия път на варненска среща!

Аз също не съм ходила на гинекологичен преглед, но в понеделник ще ходя. А вие защо се шашкате, че още не сте ходили като не е минал цял месец? Моята гинеколожка ми каза, че контролния преглед е след 1 месец.

Столчето за кола е на задната седалка, обратно на посоката на движение. Аз нямам книжка, така че за мен не стои проблема с предната седалка. На столчето съм подложила едни одеалца, че иначе ми се струва и на мен, че е прекалено сгъната.

Джилиан, не се тревожи за аспиратора. Бебенцата са по-жилавки от колкото си мислим. Или поне аз така се успокоявам Simple Smile Вчера като й давах сиропчето за пъпките, пръснах повечко, тя мръдна, изпръсках й цялото лице и отиде в нослето. Тя се разплака и се разхриптя, а то е едно лепкаво, много се притесних да не се задуши, горкото. А колко се ядосвах, че съм такава непохватна майка, ама тя успя да се оправи...

Кукумявче, и на мен ми се пие, ама не твърд алкохол, ами коктейлчета. Ракия или водка не ми се помирисва. Правя си кампари ориндж, бейлис с лед или един розов ликьор със сладолед и прясно мляко. Слагам много мъничко от алкохолната напитка и се залъгвам, че пия коктейл Wink На дискотека май още не ми се е доходило. Като си помисли човек, с това кърмене ще станат 2 години на въздържание, а и ние сме хора, нали...

За повръщането - и Диана повръща доста често. Не знам до колко е нормално, ще питам педиатърката. Засега не ми е дала повод за притеснение. Аз почти никога не успявам да я оригна. Sad
Иначе още е цялата пъпчасала по бузите и дупето тъкмо се оправи, и пак се подсече, направо вече ще лудна. Педиатърката ни вика чак в четвъртък, как ще устискам до тогава не знам. В четвъртък я водихме при един друг лекар, ама той не е педиатър и не можа да помогне много. само каза, че не били опасни, можело да изчакаме да си я види нашата лекарка...

Хайде отивам да мия пода...

# 235
  • София
Карелия, радвам се че при вас отшумяват нещата. Нашият хубостник продължава след всяко чдене да плаче поне около час, после я заспи, я не...абе тежи ми доста на моменти, особено като съм спала 2 часа и ми се затварят очите.
Кукумявче, не си само ти миличка. Аз как си мечтая за питие и цигарка...особено на моменти като ми дойде в повече си спомням какъв купон беше миналата година по това време - цяло лято по морето, плаж, купони, веселби...
Миласара, да ви е честита месечинката! Браво на бебоците, че оздравяват. Ох, аз как си мечтая за 1 час без Малчо...не съм ходила на разни разкрасителни процедури от толкова одавна  Cry Ще трябва да си издействам някоя почивчица.
За прегледа: на мен ми казаха след 40 дни да отида. Е те си минаха одавна, ще взема другата седмица да отида, но нещо още имам течение, което ми е малко странно, мислех си че вече одавна трябваше да е минало.
Цветен прашец, аз също влизам без проблем в албумите.
За повръщането: ние имаме дни, в които много повръща и такива в който не повръща..
Относно мъжката част: нашия татко също много ме ядосва напоследък. Очаквам поне малко подкрепа и помощ от него, но не. Ако аз не изчистя, сготвя, оправя мъника, няма кой...сещал се е два пъти да направи подобно нещо. Онзи ден за пръв път му смени пелената, защото Малчо седеше на повивалника и чакаше, а глупавата му майка през това време се преби и докато си слагах лед на крака той го преоблече. Не знам защо се предполага, че всичката домакинска работа и грижите за бебето по дифолт са работа на майката, а те през това време седят бият бира и ровчт в интернет или гледат телевизия.....Не беше такъв до скоро, а сега не знам какво му става
Хайде аз пък отивам да мия чинийте и да готвя.

# 236
  • София
Май всички се оплакваме от тия мъже...Аз още не съм го видяла моя как ще се държи,ще видим,днес идва да ни вземе и отпрашваме към морето.Настройвам се,че няма да ми помага особено,като знам,че и той няма опит с деца,чудно ми е къпането как ще го осъществяваме,като знам,че като съм с майка ми ми е трудно,представям си с мъжа ми..  ooooh!  А и като знам той каква е паника...
Някой си хвалеше мъжа,не си спомням кой беше-е,поздравления,малко са досетливите мъже,които се чудят как да отменят половинката си,как да и помогнат,а не пречат.  Wink

# 237
Айде и аз да се включа към оплакванията Crossing Arms....
Моя ми идва да го гръмна чесно казано #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire,няма да влизам в подробности,с две думи постоянно нещо друго е по важно от това да ми помогне с нещо #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire..........
Вчера с таткото решихме да излезем на разходка до майка ми,тя живее на 15 минути пеша от нас Crazy,бебо се напапка хубаво,сменихме пампи,направихме всички процедури,които правим Crazy и точно по средата на пътя като писна това бебе Crazy....гладно пак #Shocked newsm09....
Рев,рев.....,стигнахме до майка,нахраних го,и пак..рев ,рев.незнам какво му имаше вчера,все беше гладен,цял ден не спа от 9 сутринта,та до към 10 вечерта #Shocked,аз бях спала само 2 часа,ужасно се изнервих,и моя още повече ме изневряше с приказки от сорта...ама какво му става на бебо,ама защо реве,ама защо яде толкова често #2gunfire.......
Обаче снощи като си заспахме двамата с бебо един до друг в 10,та чааааааак до 9 сутринта,само за кърмене се пробуждахме на 2 часа и половина Hug Heart Eyes.
Днес съм наспала се,откакто родих за пръв път ми се събират толкова часове сън newsm44.
За излизанията,и на мен ми се излиза,ама с тоя некадърен татко,няма как да стане ooooh!,един памперс неможе да му смени,абееее............ Crossing Arms
Сега бебко спинка сладко сладко,а мама чака да и се стопли вода,че нали ни я спряха топлата #Cussing out,та сега малко сложно.
Хайде чао от нас Hug

# 238
Май всички се оплакваме от тия мъже...

А нееее - аз съм много доволна от моя мъж.Дето си е дечко по характер и понякога с Петя са на един акъл и ме изкарват извън нерви с техните игри то това едно на ръка.Но иначе му имам пълно доверие относно гледането на децата.Знам,че мога да му ги оставя и двете и да изляза някъде.Той като си е в къщи аз никога не съм сменила памперс на дете или да съм го изкъпала - само той.Като го няма вече съм аз на ред  Peace Само дето неможе да накърми Катя. Laughing Даже щяха да го пращат командировка в Турция и той помоли да го сменят - сега излиза един месец в отпуск да ми помага с каката и бебка.С една дума много помага.

Карелия то и аз карах ванчето но ще ми е по-удобна някоя по-малка количка.Харесала съм си Пежонце  Laughing Сега моичкия не ми дава да карам,че съм страшно разсеяна понякога и се страхува за безопастността ни  Joy

На преглед и аз не съм подила но в понеделник ще си запиша час и ще отида най-накрая.

Иначе незнам какво ви пречи да ходите по заведения и то вечер.Сега докато е топло поне може навън с количката.Е не по дискотеки но кръчмички стнава.Ние всяка вечер почти сме навън за по биричка и разходка и се прибираме посред нощите.Разбира се ако не плачат бебчовците.

Сега целия септември нашия татко ще е при нас и мятаме морето.Ще водим Петя и Катя малко на плаж.Въпреки,че живеем в Бургас за три години сме отишли само веднъж на нашия плаж - все сме някъде навън и сега ще е така.Всеки ден различно местенце.Само дано не е много жега,че да можем и Катето да вземем.

# 239
  • Canada
За прегледа - и аз не съм ходила още, но доки ми каза към края на септември да отида...
 за излизанията - на кой не му се излиза. Но 1-ия път с Кари това наистина много ми липсваше и се изнервях, а сега може би защото съм свикнала - по-малко ми тежи...
А ние сега се прибираме от кафенце с приятели, пак в Морската...Децата пак се наиграха добре и сме щастливи... Laughing Малчо цоца и след малко се каним дружо да спим всички...
А по повод мъжете - мисля че всеки може да се оплаче от нещо, но засега ще се въздържа... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт