И аз го возя откакто се е родил (когато се е налагало). Винаги обаче го слагам отзад и ако се размрънка - спирам. Но по принцип той си спи като се вози... Отпред ме е страх да го сложа... Мамо Диди, и ние сме с ван. То с всичко се свиква - в началото и на мен ми беше трудно, но после е ОК.
Добре дошла на Jerita! Още едно попълнение в отбора на варненки...
Иначе, ние имахме тежка нощ. Пак мрънка и се пъна половината нощ.... Не рева, но мрънка, пъшка и т.н. Но аз естествено не мога да спя като виждам че нещо не му е ОК! Пак се поизнервих...

Снощи не можах да поразкажа колко хубаво изкарахме на кръчмето с приятели. Излязохме на Аквариума в нашата Морска градина. Там има много деца, а и нашите приятели бяха с две дечица и падна голямо забавление за тях. А родителите се бяхме настанили удобно на цаца с биричка и картофки и беше невероятен кеф!!!

Даже и бяло вино ми е силно.Да не взема да откажа алкохола
Малко гадно звучи тва с пиенето,ама кво да направя,от близо година вече не сме пили и не сме се забавлявали /аз де,кво говоря в множествено число/,пуши ми се понякога..но пък като помириша цигара и от нея ми става кофти.Вие ще ме разберете,но ако на някой друг го кажа,ще каже сигурно "Егати майката,по кръчми и нощни заведения и се ходи.."
Цяло лято си мечтая за мохито на плажа
...но май за догодина ще остане с това кърмене .

На дискотека май още не ми се е доходило. Като си помисли човек, с това кърмене ще станат 2 години на въздържание, а и ние сме хора, нали...
....
....
.