ЮЛСКИ бебоци - тема 4 :)

• 9 975
  • 302
  •   1
Отговори
# 255
........ има си своите странности и чепове за дялане, но и аз също си ги имам. В този ред на мисли, замисляли ли сте се, че може би и в очите на мъжете си сте криви вие.  То винаги могат да се намират кусури, ама важното е да се търси и хубавото.

Марулче - много хубаво си го казала - всеки има странности и кривини, така че не можем да искаме някакви идеални роботи до нас.
И при нас за растене - растем, утре све на ваксина и първи преглед та ще видим колко е качил - но добре се движи по мое мнение. Обаче и при нас голям рев пада с тези колики и само гушнат върху някой се успокяова. Tired Rolling Eyes

# 256
  • USA
И аз не се оплаkвам от моя.Naughty

Аз ходих на лекар месец след раждането, и септември за цитона маска.

Момичета по колко часа горе-долу спят вашите бебчета през деня от 6 сутринта до 12 вечерта. ThinkingВсе си мисля че моята много будува.Иначе виждам че и се спи,става крива,а не може.Какви ли не методи пробвам, но пак трудно.Засега само програмката ми помага, но се събужда точно след 5 мин. Sick Интересното е , че когато я спра или намаля звука и се събужда. Kато гледам няма колики, пак си се напъва, но не както преди, и въпреки това без да я боли си реве, явно си е ревливо бебе, а каква кротушка ми беше преди тези колики.Май покрай тях се поразглези. Grinning

# 257
  • София
И мога само да похваля нашия татко.Щом не е на работа аз не се занимавам със София-миене къпане,ЕБХ,нокти,многократни пелени.За акането над легенччето дори и мен учуди колко е постоянен.Всяка вечер след работа излизат с количката,а мен ако ме мързи си чета в нета.Както на Дейзи мъжа, и той много обича децата и като ходим някъде занимава всички с часове.Съхранил е детското в себе си.От последните месеци на бременността не съм мила или чистила в къщи,но за готвенето не можем да се разберем.А е завършил ТОХ-а уж #Crazy  chef.Като започне да готви се обажда на майка си през 5 мин.. а мен това ме дразни и затова не готви.От време на време ме дразни и викам,но после май винаги аз съм виновната(но не си признавам ,разбира се Twisted Evil).Нали толкова време го избирах,барем да си струва  Laughing
Като ходих на преглед 1 месец след операцията ,Ковачева каза да отида чак след първия цикъл за цитонамазка.
Коликите благодарение на бориката наистина спряха.Пак казвам,имам много свиркайте да ви давам.
София от една седмица най-откровено гука.Според моята кръстница бебетата след 5-6 месец гукали,но като я чу  ShockedДнес за втори път и изряза ноктите,егати маникюра имаше.

Борина  Joy

# 258

Момичета по колко часа горе-долу спят вашите бебчета през деня от 6 сутринта до 12 вечерта. ThinkingВсе си мисля че моята много будува.Иначе виждам че и се спи,става крива,а не може.Какви ли не методи пробвам, но пак трудно.Засега само програмката ми помага, но се събужда точно след 5 мин. Sick

Маймун и ние сме така - много будува,днес имах гости на обяд и всички бяха изненадани - на практика между 13 и 15 часа е дремнал не повече от 20-тина минути половин час. През останалото време беше буден и за жалост мрънкаше.
За каква програмка говорите - може ли и аз да се вредя  newsm78, ако е нещо за укротяване на мрънльовци Rolling Eyes Wink Sunglasses

# 259
  • Кърджали
maimun77 и моята щерка като реши да будува му удря страшно будуване. Днес сутринта от 9 до към 4 следобед и се събират не повече от ччас дрямка, дори не мога да го нарека сън. В началото добре, кротка е, играеха си с таткото, песен.. Но следобеда вече почна да и приспива, пък не заспива. Почна да мрънка, да реве... Иска да яде почти на  час,  унася се, аха заспала е..Местя си я в легълцето и след малко се чува рев.... След половин час процедурата се повтаря... И така поне пет пъти, като тук таме е поспивала по 20тина минути. Което и мен по едно време с това постоянно висене на цица, не толкова че е гладна колкото да ме ползва явно за залъгалка, беше на ръба да ме докара до истерия. Накрая към 4 заспа и не успяхме да я събудим за дая изкъпем, та се наложи после сама да я къпя / таткото тръгна на път/.
Пак добре, че днес поне будува през деня, че последните два - три дена го правеше това след къпането и откарваше будна до 12... Е тогава вече от умората през деня имах чувството че лудвам ...
Момичета, имам един въпрос..Сигурно е много глупав, ама тия дни ми е в акъла... Как разбирате коллко е сукало бебето като го кърмите? Че с това и желание непрекъснато да яде като е будна ме кара да се замисля дали успяява да суче достатъчно. Ама пък като заспи си спи спокойно...
[/color

# 260
# 261
 HugНапоследък се дореждам до компютъра, ама то защото си имаме добър тати Heart Eyes Heart Heart Heart...пуснал е сега на малкото коте Ред ход чили пепърс  и Грийн дей и уж се приспиват thumbsup
Моят мил мъж много се занимава с малката: къпе я , сменя памперса, преоблича я , разхожда я , гушка я ....абе златен, много си я обича, даже от време на време и с домакинска работа се занимава, ама аз съм от тези момичета , дето предпочитат те да си шетат, знам си всичко къде е, а той често ме пита за някакви дреболии, които малко ме #Cussing out... #2gunfire Tired
Моята беба не спи много през деня, повече през нощта, вчера от 10 и 30 до 4 сутринта е спала, яде и до 8 отпра, а през деня яде , спи 1 час и се събужда Thinking, странно , аз на нейно място бих спала сега , че ако знае какво я  чака като порасне Naughty

# 262
maimun77 и моята щерка като реши да будува му удря страшно будуване. Днес сутринта от 9 до към 4 следобед и се събират не повече от ччас дрямка, дори не мога да го нарека сън. В началото добре, кротка е, играеха си с таткото, песен.. Но следобеда вече почна да и приспива, пък не заспива. Почна да мрънка, да реве... Иска да яде почти на  час,  унася се, аха заспала е..Местя си я в легълцето и след малко се чува рев.... След половин час процедурата се повтаря... И така поне пет пъти, като тук таме е поспивала по 20тина минути. Което и мен по едно време с това постоянно висене на цица, не толкова че е гладна колкото да ме ползва явно за залъгалка, беше на ръба да ме докара до истерия. Накрая към 4 заспа и не успяхме да я събудим за дая изкъпем, та се наложи после сама да я къпя / таткото тръгна на път/.
Пак добре, че днес поне будува през деня, че последните два - три дена го правеше това след къпането и откарваше будна до 12... Е тогава вече от умората през деня имах чувството че лудвам ...
Момичета, имам един въпрос..Сигурно е много глупав, ама тия дни ми е в акъла... Как разбирате коллко е сукало бебето като го кърмите? Че с това и желание непрекъснато да яде като е будна ме кара да се замисля дали успяява да суче достатъчно. Ама пък като заспи си спи спокойно...
[/color
В началото имах твоя проблем, не знаех колко яде, дали и стига , дали не е малко, хубава ли ми е кърмата, абе скъсах се да рева по тоя повод, защото мислех, че не я храня достатъчно ...оказа се, че яде достатъчно, просто малките бебета имат  голям апетит ....бях на пробно кърмене при педито и се оказа, че изцоква 100мл, а за най-достоверно  ...следи си гърдите, аз обикновено имам много кърма, ако гърдите спрат да ме болят след като съм я кърмила, значи е свалила от напрежението малката smile3521

# 263
  Crazy ooooh! Rolling EyesЛеле 3 поста един след друг...за спането исках да кажа от 22ч. 30 до 4 сутринта...излиза, ooooh! че спи по цял ден малката

# 264
[И аз се подписвам под този постинг. И само да добавя, че това се учи и се възпитава. С много такт, търпение и обич. Няма начин мъжът да откаже да помогне. Молете го, насърчавайте го, хвалете го и ще имате до себе си наистина злато  Peace

Явно при нас това не действа, щото цялата бременност така действах, ама резултата беше променлив... едно е сигурно - накрая така си повярва, че разправяше на всички какъв помагач е, щото аз му го внуших  #Cussing out Абе помага но недостатъчно, а и аз тази дума ПОМАГА много я мразя - все едно всичко е мое задължение и някой трябва да помага по милост едва ли не.

# 265
  • Видин
Здравейте!
Честита месечинка на близнаците и на останалите бебчета   bouquet
Миласара, радвам се, че бебовците са по-добре.Отдавна се каня да ти искам снимки, май не сме ги виждали  Rolling Eyes или аз не съм ровила достатъчно в албума newsm78
Днес и моя мрънковец спа цял 1 час от 9 сутринта до 18.После откърти и не успяхме да го събудиме, та се къпа заспал Joy Много беше смешен.После яде малко и сега спи.Чакам го след малко да се събуди гладен Tired
За нашия татко не ми се говори.Само ще кажа, че не се е обаждал от петък да ни чуе  Tired
Хайде отивам да ям и да спя евентуално newsm78
П.П. Понеже малкия заспива след ядене винаги на гърда и ако не се събуди при преместването си спи...в тоя ред на мисли - как се оригва такова дете?Защото аз честно казано го оригвам само ако е буден.Просто иначе ще се събуди и процедурата ще трябва да се повтаря - кърмене, приспиване пак...Дайте съвет Praynig Има много въздух в корема, то е видно.Буди се вече даже само за да пръцка Tired И отделно ака като за световно.Вече почвам да си мисля, че има някакъв проблем Thinking

# 266
  • Кърджали
О, ние редовно имаме проблем със събуждането на младата госпожица за да я къпем.Понякога имаме чувството, че на инат малката не се събужда. Таткото е категоричен, че няма да я къпе докато спи. Обикновено, ако не успеем да я събудим, я оставяме да поспи още половин час и пак опитваме. Втория или третия опит за събуждане е успешен и следва банята.  Laughing Но си заслужава да е види как тати стои едва ли не се моли на детето да се събуди, а то съвсем сладко си спи, даже понякога все едно се и усмихва..На принципа "Кат ми пееш Пенке ле, кой ли те слуша"  Joy

# 267
Искам да попитам дали някой дава минерална изворна вода на бебчовците или само преварена.На каката давах до 6м. само преварена но чувам,че някои мами дават и направо минерална.Не от тази специалната за новородени а обикновенна минерална изворна на Девин.

# 268
За водата, аз давам преварена и след това прецедена с марля. Друг е въпроса до колко я пие малката. Мислих да й давам колкото да си изплакне изпютичката, ама уви не ще.
Mime-to, можеш ли да споделиш как преборихте коликите? Ние вече се чудим какво да пробваме, но милото все го боли.

# 269
Точно затова питам - защото и Катето не я пие много но понякога се налага.На три дни веднъж да й дам и ако преварям я хвърлям и после пак преварям само за някакви си 20-30гр. Затова питам дали мога да давам изворна минерална още от сега. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт