още ,не съм стигнала до самоубийство
,днес цял ден с моя "мъж" се разминаваме като непознати и не си говорим.Но след обед като съм заспала поне ме е завил
Днес 2 пъти сама къпя малката (до днес я къпехме заедно). Одеве излезна някъде,прибра се към 21 часа да пита майка му дали е къпано бебето и пак изчезна. Ама майната му .....хубаво че нямаме брак ,ама "лошо" че призна детето. Днес цял ден и вика "чичовото" (знае че полудявам като каже така
) все едно е от комшията. Стига съм ви занимавала с моите неволи...Пожелавам ви лека вечер и спокойни бебчета

, как е при теб или е още рано да се каже.
, бях я гушнала иначе още щеше да будува.

.
.
.
.
), трявало да съм пиела много боза, как иначе съм щяла да имам кърма, ама с такава убеденост, все едно той е кърмил, кърмил има голям опит в това. Мога само да кажа, че е адски ограничен слески мозък
. Акъл можем да даваме, но няма да се сети една дрешка да купи или една дръналка, нищо не е взел на бебето откакто се е родила.
.

,благодаря за отговора за осцилококциума,че аз давах по 5 торченца на 6 часа,защо реших да са 5 не ме питай,щото нямам идея 
,но нямаме температура и не е отпаднал,че незная какво да си мисля.Утре ще звънна на педкото да го питам аз.

Препоръчани теми