ЮЛСКИ бебоци - тема 4 :)

• 9 975
  • 302
  •   1
Отговори
# 270
Мама Диди, можеш спокойно да даваш (розов Девин например) без да преваряваш. Аз преди няколко дни дадох на малкия с лъжичка да го пробвам  Peace

# 271
Добър вечер и от мен. Аз минавам да се отчета че съм жива Tired още ,не съм стигнала до самоубийство smile3511,днес цял ден с моя "мъж" се разминаваме като непознати и не си говорим.Но след обед като съм заспала поне ме е завил Blush Днес 2 пъти сама къпя малката (до днес я къпехме заедно). Одеве излезна някъде,прибра се към 21 часа да пита майка му дали е къпано бебето и пак изчезна. Ама майната му .....хубаво че нямаме брак ,ама "лошо" че призна детето. Днес цял ден и вика "чичовото" (знае че полудявам като каже така newsm45 ) все едно е от комшията. Стига съм ви занимавала с моите неволи...Пожелавам ви лека вечер и спокойни бебчета Hug

# 272
  • USA
Относно кошчето за кола,по правило трябва да е на zадната седалка с лице обратно на движението. Peace

Аз започнах малка диета, и свалих 2 кг.за 3 дни.ще сваля още 2 и спирам , за да не ми спре кърмата.немога да се гледам такава дебелана. Sad Sick

Мама Диди, сега виждам колко е малка разликата на двете ти дечица,и все съм си мислила че които ражда толкова начесто му се набръчква корема newsm78, как е при теб или е още рано да се каже.

Ето моята маймунка спа цял час и половина, но защото аз спах с нея  Wink, бях я гушнала иначе още щеше да будува.

Аманита, аз я oригвам по средата на яденето и при мен е така, ако я разбудя за това  отиди се невидя.  ooooh!

# 273
  • София
Тя тая на Девин розовата е само изворна,аз я давам с въглена от борината.Шишето и го мия с вряла вода и го пълня с нея,не че тя пие.

# 274
  • София
Сетих се какво исках да ви питам.Прави ли някой вече паспорт на бебто си?Аз в петък снимах София във фото  и утре не знам от къде да почна.В районното ще питам за декларация да попълня и до там знам.

# 275
  • София
Здравейте мами!
Най-накрая успях да влезна в албума и то благодарение на Кейт, много ти благодаря за помоща, незнам какво се е прецакало при мен та не се отваря. Качих снимки на нашата люлка с беболинка в нея де в албума бебенца на 2 месеца.
Аз ходих на преглед на 40 ден и ми казаха да отида след 6 месеца.
Преварявам изворната вода на Девин (с розовия етикет).
Паспорт не съм вадила, незнам процедурата.

# 276
Лени, умрях да се хиля на линка  smile3501
Вики, добре дошла и честито ти бебче  bouquet.
Сандра, внимавай с тези падания, иначе явно всички ходим и спим, аз се хванах, че докато я храня заспивам Grinning.
Jerita, добре дошла и на теб Simple Smile.
А4 , на мен лекарката ми каза след 40- 45- ия ден да отида на преглед и се надявам да е последнния.
Кукумявче , незнам за теб, но аз си пийвам биричка, а онзи ден като се събирахме по женски, нали реших, че ще жертвам една кърма и пих като невидяла мента, винце, узо, ех, че кеф беше Crazy.
Миласара, честита ви месечинка и нови покупки на бръмбарчетата.
Лилчо, дано това да ти е последният кофти уикенд.
Аз не смея да похваля нашия татко, но се справя чудесно с всичко, чак не мога да го позная, преповива, облича я, къпе я, всичко. Даже вече две вечери готви вечерята, докато я нахраня и приспя. Изненадващо си взе и 15- те дена бащинство. За съжаление утре вече тръгва на работа, ще видим как ще се справя като ходи на работа, защото обича много да спи  и ако не се наспи е много раздразнителен.
Аз мога да се оплача само от оня ограничен мозък свекър ми. Тука няколко дни само глупости слушам, да съм прибирала прането нощем, докато спеше се загледахме в нея, защото си е много сладка за нас, нали си е нащето гардже, не трябвало да я гледаме докато спи, имала ли съм кърма (понеже е негова работа #Cussing out), трявало да съм пиела много боза, как иначе съм щяла да имам кърма, ама с такава убеденост, все едно той е кърмил, кърмил има голям опит в това. Мога само да кажа, че е адски ограничен слески мозък smile3515 smile3511. Акъл можем да даваме, но няма да се сети една дрешка да купи или една дръналка, нищо не е взел на бебето откакто се е родила.
Аз да кажа, че вече си пропуших, много ме е срам, но не мога да се спра, чудя се дали да не си спирам кърмата, тия дни съсвем ми намаля със зор изцеждах по 40 мл. Днеска успях пак със зор на два пъти да ги докарам 60 мл.
За срещата утре съм там, нещо само Линет е писала, да не се окажа сама там?!?!?!

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 00:14 от Julsko bebe/ Драга

# 277
Julsko bebe хора всякакви има, при мен свекървата е така...само се бърка.

# 278
добър ве4ер. аз съм нова в този саит. моя мал4уган се роди на 27ми юли и теже6е 4.7кг. нормално раждане.

ве4е сме на 4 седмици Simple Smile

# 279
  • Кърджали

Сандра, внимавай с тези падания, иначе явно всички ходим и спим, аз се хванах, че докато я храня заспивам Grinning.
А това ми е познато. Е, досега не съм заспивала, но редовно усещам как докато малката суче/ особено когата реши да се задържи на гърдата ми по - дълго време/ и на мен ми се приспива. Така ми се затварят очите, все едно не съм спала една година/ е то не че деветте месеца от бремеността можех да спя де  Laughing /. Няколко пъти споменавам това на мъжлето и то умира да се смее, бебето ми било изпило силиците..и мен щяло да изпие.
Това с кърмата и храненето и на мен ми е главната мисъл и загадка. Всеки път това дете суче различно време / предполагам нормално е, и аз всеки път се храня за различно време/, заспива още докато суче, пуска зърното и повече не го иска... Но както се оплаках днес, като постои повече будна и започва да иска да яде често. Макар че имам чувството, че май повече ме иска за залъгалка...
Пробвах да се изцедя веднъж без да е яла, най - ввече за да накарам майка ми да престане да повтаря че нямам кърма, изцедих над 130 мл. /е сега майка ми повтаря че кърматаа ми била "нехранителна" за да иска това дете така често да яде /това след като снощи и казах че вече трети път храня малката за да успее да заспи. / Когато е яла,обаче, изцеждам около 40 - 50 мл...Предполагам е нормална , ама само предполагам... И от едната гърда винаги успявам да изцедя повече от колкото от другата... А пък тази от която принципно изцеждам по - малко, тече по - често, тениската винаги има мокро петънце от тази страна.

# 280
  • Русе
moeto_dete_prekrasno   - добре дошла,голям мъж си си родила - браво - да ти е жив и здрав  Hug

Аз си карам колата от 6-я ден след раждането.Сама се закарах да ми махнат конците и от тогава почти не съм слизала от нея.Дребчо го возя от около 20-я му,като слагам кошницата от пред до мен,тя нали се слага с граб към движението и като е от отзад не го виждам,но все се чудя ако ме спрат катаджии дали ще ми направят проблем за това newsm78

Аз от както сме се прибрали давам Девин изворна,без да я преварявам,четох някъде че може да се дава на новородени,но да не се преварява,че тук в Русе водата ни е с такъв варовик,че като я преваря теджерката побелявя от варовик и все плуват някакви мизерии вътре.То и аз има поне 7-8 години не съм близвала чешмяна вода.Редувам си минерална с изворна и така.Иначе и ние не пием вода,само ако е гладен и аз съответно си му давам гърдата а не шишето.

Това за паспорта и мен ме вълнува,защото мисля след някой друг месец да отидем до Гърция с Аменци и да поседим там извесно време.Но все още не съм се интерисувала за процедурата.

МилаСара да са ти живи и здрави бръмбарчетата Hug,благодаря за отговора за осцилококциума,че аз давах по 5 торченца на 6 часа,защо реших да са 5 не ме питай,щото нямам идея Joy
Иначе май се разболяваме от летния вирус - има разстройство и повръща - вчера повърна 2 пъти,а днес веднъж  newsm78,но нямаме температура и не е отпаднал,че незная какво да си мисля.Утре ще звънна на педкото да го питам аз.

ОООООООООО  аз докато пиша и моят малчо станал на 2 месеца  !!!!!!!!!!!
Да ми е живо и здраво бебчето и честит 2-ри месец на всички наборчета  Party

bouquet                 bouquet                            bouquet

# 281
  • София
Благодаря на всички за поздравите!Ние бяхме на рожден ден на един приятел заедно с децата,в двора на къщата им.Беше много приятно,но здраво закъсняхме с графика Mr. Green

Julsko bebe,аз ще се опитам да дойда,но на мен ми е малко рано.Ще останете ли на баба Яга,че ако закъснея да знам къде да ви търся?
Аманита,не си се объркала-няма наши снимки в албума.Чакам най-големия батко да ги качи,че аз съм един компютърен спец,не ти е работа ooooh!
Mime-to,Daesy des,освен попълнения формуляр ви трябва акта за раждане и трябва да отидете с татковците при подаване на документите.И си носете вашите лични карти. Peace
Моето дете прекрасно,добре дошла.Впечатляващи мерки  bouquet
Вода давам филтрирана в кана Брита и преварена.

# 282
  • Canada
Мамчета, пак много сте изписали...
Деси-дес, частити ви два месеца!!!Да растете много здравички и добрички!
Jerita, Мимето по-рано писа подробно за Борина-та като метод за справяне с коликите. Даже ми е пратила по поща, предполагам в понеделник-вторник ще я получа. Така че ако желаеш - ще ти дам и на теб, защото Мимето е пратила повече.
Маймун, и нашия взе да будува много. Днес през деня заспива на няколко пъти по половин час,но пък сега вечерта направи 7 часа пауза, което си е рекорд...
За водата - давам Девин преварена с розов етикет. Чувала  че може да се дава и без да се преварява...

# 283
  • Canada
Лилчо, много кофти ситуация с твоя хубостник... Аз лично много щях да му се обидя за подобно отношение. Ти най-добре знаеш как да му въздействаш. Надявам се скоро да се оправят нещата... Hug
Марулке, ако решиш да пробваш чудодейната Борина - свиркай...
При нас коликите бяха позатихнали около седмица и аз точно реших да се зарадвам и от вчера пак са във вихъра си. Може би и аз съм виновна, защото и аз като Марулка спрях да давам капки, защото не вижждам ефект.
Открих нещо полезно - нощем докато будувам покрай малчо мога да си свърша много лични нещо като например да си направя маникюра или педикюра, или пък кола-маска и т.н. Голям кеф!

# 284

Общи условия

Активация на акаунт