ЮЛСКИ бебоци - тема 4 :)

• 10 074
  • 302
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте майчета!
Приемате ли още едно юлско бебе Simple Smile-Дея родена на 07.06.09-секцио с мерки 2650 и 48см-в Добрич
С интерес ще ви следя,по време на бремеността ви четеше майка и ми разказваше или направо ми четеше,че аз бях толкова зле и повръщах и не можех да седна на компа
Mime-to не знаех че и бебетата имат паспорт Thinking

# 286
Добро утро мами!  Hug
Не съм писала от цяла вечност и да си призная четох малко по диагонал последната тема Simple Smile. Напоследък гледам да сме все по-често навън , за да използваме хубавото време, защото само навън не мрънкаме и не се превиваме. Вчера бяхме цял ден на вилата и Мария се будеше само за хранене, голям сън - голямо нещо! Чак се учудих как може да спи в продължение на толкова часове Grinning
От два - три дни намираме спасение в шезлонга, който й купихме - много й харесва да е в него и се успокоява лежейки си там.
За паспорта - ние в петък ходихме да я снимаме и след това - в паспортното и там ни казаха, че се попълва само заявление за издаване на паспорт , но трябва да присъстват и двамата родители и бебето. Трябва да се носи и акта за раждане.
Приятен и спокоен ден с по-малко бебешки  плач на всички ви желая Hug Hug

# 287
moeto_dete_prekrasno , добре дошла, направо взимаш приза от Дарка за най- голямо бебе, направо ме уби на място, голям мъж си родила, да ти е жив и здрав smile3525. Надявам се, че си била секцио.
daesy_des , на мен ми казаха, че са приели като закон, ако е сама майката в колата, детето да е на предната седалка до нея, само трябва да е изключен ербега. Все се чудя дали е истина и ще питам някой катаджия. Честит ви 2- ри месец на вас и всички други бебеоци.
Миласара, аз мисля да сме си на баба Яга на кафето, едвали ще тръгнем нанякъде, не съм се замисляла.
Карелия, Девина с розов етикет не трябва да се преварява.
Относно водата, нашата ламичка хич не я уважава откакто няма захар. Педиатърката ни каза да даваме преварена вода и да не даваме Девин с розов етикет, било ала бала това за изворната вода.
Вирджинити, големи сте сладури.
Барбарон, добре дошла, да ти е жива и здрава принцеската.
За паспорта само да потвърдя, че Хелен е права, това е всичко, което трябва за вадене.
Ние се готвим за срещата, дано смогнем, че се пада точно в 10: 30 да яде, а преди това ще ходим до пощата, че имаме колетче и ще се разсъни, докато я облека и оправя за излизане, та имам чувството, че ще опищим всичко, докато седнем и се нахраним.

# 288
Влизам само да кажа, че токущо разбрах, че НЯМА ДА МОГА ДА ДОЙДА НА СРЕЩАТА!!!! Sad МНОГО МЕ Е ЯД!!! Излезна нещо неотложно! Драга, ако свърша по-навреме, ще ти звънна да ви видя дали сте още там Hug

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 09:03 от djidjito

# 289
  • София
Хей момичета здравейте.

влизам и какво да видя - срещичка. Чудесно! Искам и аз!
Кажете кога и къде?! На кафето на баба Яга ли?

# 290
На баба Яга в 10: 30 часа днеска.

# 291
И аз да кажа, не знам дали в Сф е по същия начин, но може да е от полза за някоя варненска майка Wink За вадене на паспорт се ходи в районното по местоживеене. Носят се две снимки на детето, акта му за раждане, двете лични карти на родителите и съответно мама, тати и бебе да присъстват. След като се подадат документите идват полицаи в блока на проверка. Ще звънят на комшиите да питат дали детето е ваше Wink Предупредете ги, че при нас се бяха ошашкали, помислиха, че Йоан е отвлечен  Rolling Eyes  
Лилчо колко е голям, твоя мъж  Thinking Доста детински постъпва  Rolling Eyes

Добре дошли на всички нови майчета и бебчета  Hug

# 292
  • София
Julsko bebe/ Драга ей, много ме е яд. Няма да мога да дойда. Ще ходя до Шейново, че май имам проблем... Стискайте палци да мине всичко леко, че .... направо ме е шубе. За следващата среща се надявам да разбера на време и да дойда  Laughing

Момичета много ви благодавя, че сте ни поздравили за първия ни месец. Днес става малкия Тони на 40 дни и малко по-късно ще отидем до църквата.

# 293
Сиско, жалко, че няма да успееш, стискам палци да няма проблем и да са излишни притеснения ти Hug.

# 294
Аз само да кажа, че 10:30 ще съм на Баба Яга, Драга ти нали ще дойдеш?

# 295
  • София
Добрий утро. Весело изкарване на срещата и искаме снимки, обезателно! а мен ми е доста далеч,  та няма да мога да дойда:(
Мами, имам едно питане. Много се притеснявам, че от около седмица урината на Малчо започна да мирише. Мислех че е от памперса (той доста гадничко мирише), но вчера пробвах с други две марки и резултата е същия. Някой да има идея някаква? Педито се надявам да се е върнал от отпуска и утре да го посетим по въпроса Hug

# 296
  • София
Здравейте, ние вече сме на 2 месеца. Не знаех за срещата, иначе щях да се помъча да дойда....така е като не чета.
Майчета от Младост, има ли свестен ортопед в 25 поликлиника, че трябва да водя Мишето

# 297
Здравейте, ние вече сме на 2 месеца. Не знаех за срещата, иначе щях да се помъча да дойда....така е като не чета.
Майчета от Младост, има ли свестен ортопед в 25 поликлиника, че трябва да водя Мишето

Куку, честита ви втора месечинка! Аз днес звънях до 25-та по този повод. Д-р Хайвазов е в отпуск, а за него напоследък не се чуват много положителни отзиви, макар че преди 7 години той откри луксацията на щерка ми. Така че аз тая топли чувства към него. Аз тръгвам сега до Горна баня за преглед на Мартин и ако искаш като се върна ще пиша  Simple Smile

# 298
И аз да кажа за паспорта - искат 1снимка, трябва да пресъстват 2мата родители и бебчо .Ако е зает някой  от родителите с пълномошно в паспортна служба с оргиналния акт за раждане на бебчо и с личните карти на родителите.После се подава заявление...А виждам , че Радина го е писала , че идват на проверка в дома. Peace
Да ви се похваля, че вчера ми уредиха билет за концерта на Мадона за 120лв..Имаше още 1 свободен и ако някой иска да свирка  Party.
Мойто пухче спинка, отивам де се оправяме за излизане.Съжалявам, че ме няма в Соф. да дойда на срещата.
Приятно изкарване Hug

# 299
  • София
Здравейте мами!
Аз през ноща гледах албумите с бебчовците ни. Ей големи красавци и красавици сме родили, немого да им се нарадвам. Иска ми се всяко по отделно да гушна, такива мили същества и толкова невинни. Пу-пу да не ни е уроки.
Викат ме!

Общи условия

Активация на акаунт