Мама Мише, според мен абсолютно няма начин да напиеш детето с една чаша бира. Аз също си пийвам по малко от време на време, никога повече от чаша.
Много съжалявам, че изтървах варненската среща, ама не можехме да се организираме нещо с таткото. Хайде следващия път.
За мамите, дето се чудите за морето - според мен няма нищо страшно, стига да не излизате в жегите - ако сте рано сутрин и късно следобяд, а бебчо си спинка в количката, няма начин да му навредите. Ами ние тука като сме морски мами какво да правим - да не припарваме на няколко километра от морето ли...
Аз нещо не мога да се преборя с пъпките по вратлето и бузите на Диана - стават все повече...
Съблякох я по боди с къс ръкав, без ръкав, покрита е само с тънка памучна пелена, и пак не помага. Мазах с лайка, давах калциев лактат, по препоръка на педиатърката, ама засега май няма ефект. Много ми е мъчно да я гледам такава пъпчасала.
На дупето пък тъкмо бяха минали и днес гледам, че пак има.А, и да се похваля - вчера бяхме за първи път на разходка - голям кеф, направо не ми се прибираше, а и малката като се укроти и заспа, и като се прибрахме - все едно подуши, че е вкъщи и пак ревна... После я изкъпахме, нахраних я и като заспа, направи 7 часа и половина пауза!
Карелия, аз имах проблем с разранени зърна няколко дни в началото, но това е защото в болницата й давах да суче по час и половина. Станаха ми струпчета, които паднаха и после заздравяха гърдите. След това нямах никакви други оплаквания, обаче от няколко дена започнах пак да си усещам болезнени зърната. Диана суче по 30-40 минути и понякога ми се струва, че не е захапала правилно или се дърпа и ме осмуква. Аз я махам и й давам пак, обаче тя не си отваря достатъчно устата и пак не захапва добре и така няколко пъти, някой път ми писва и я оставям да суче както е. Обаче се чува едно цъкане, което знам, че не е хубаво. Не знам как да се справя с това.

(за това, че ни прибра)
благтодаря за отговорите на мамите.
щото си те представих , както си една любзнателна докъде си стигнала
Незнам защо не може да спи иначе си хапва, и не само да ме дъвчи, а наистина си хапва.Сега я сложих пак в 7 часа, надявам се да поспи поне 2 часа, че ще се умори много милата.
), сега май родителите на мъжа ми ще се включат, изобщо е някаква лудница, аз наистина не мога да си представя, че ще остана сама цял ден и с двамата, и на разходки пак едновременно, че и къщата да въртя