ЮЛСКИ бебоци - тема 4 :)

• 9 964
  • 302
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Добре, че Лени написа, че се сетих , че говорихте за ваксините.Тази дето се слага 2,3 и 4 месец - Пентаксима - ако не е по здравна каса се намира доста трудно понякога.Струва към 60лв.Педката каза още към началото на септември да започна да си я издирвам за най-сигурно.

# 46

За кварталите гледам, че сте писали - аз съм в Младост 3 \засега\ - с Евита ще си правим компания явно  Peace
Евита, като се върнем от морето ще ти драсна на ЛС да се видим, че сега имаме сто задачки на ден  Crossing Arms ooooh!

Lennyh, с нетърпение ще чакам включването ти  Hug Изкарайте си много хубаво на морето и си поръчвам едно къпане и за мен да направите, че няма да ме огрее  Simple Smile

# 47
Здравейте ние сме добре. Прибрах ме се от Варненската среща беше супер на барче и много удобно че си се кърмим като изкарахме всичките тенджерите(цицата) нахранихме си бебетата спинкаха си бебетата а ние си приказвахме посмяхме се всичко мина супер искам пак.Съжалявам само че някои мами не можаха да дойдат като РАДИНА МИШЕ КАТЕТО ВАЛЕТО е другата среща да се включите която ще бъде съвсем на скоро.Има снимки но Вержи ще ги качи.Лека вечер Hug

# 48
  • София
Здравейте,дойдохме си от село и сега имам доста да ви чета.
На бързо само да кажа,че там намерих борина и от както и давам на София няма колики.Най-много нощем да се присвие един-два пъти ,но без рев както миналата седмица.Комбинирам с Саб и Хамомила и съм много доволна.Наистина действа това чудо борина,имам доста и ако някой иска да свирка  Peace

# 49

Мами ваште бебоци кихат ли още - че мойта бебка от време на време си влиза в серия от по 4-5 кихания,та ме вкарва в размисли.А и още нещо исках да питам мамите които са на АМ - по колко ви изяждат мъниците?Аз й правя по 100-120 както е нали за 2 месец обаче тя не може да го изяде всеки път.

Аз правя по 80-90 мл /като за 1-месечно/,но Дани в повечето случаи изяжда по 60-70 мл

# 50
  • София
Линет,слагам го на едната,после на другата,после пак на първата,ако имах трета цица и на нея щях да го сложа  Crazy
Стеф толкова съм чела темите от Кърмаческия,че май ги знам наизуст  Crazy .Поставям го правилно на гърдата,зърното си ми е екстра /пу,пу/, гълта си човека,чувам го,има си кърма,даже потича отстрани по някой път,абе с това нямам проблем,въпроса е,че понякога не се наяжда.Знам,че няма нехранителна,рядка и прочие кърма,но просто като му дам малко АМ и се кротва.Случва се по веднъж на ден де,но все пак...а и като казах на педката,че понякога му давам АМ и тя веднага:"Ама недей,слагай го на цица,махай ги тези боклуци.." Еми така е,знам,слагам го на цица...постоянно го слагам на цица,само се разхождам с голи цици,подплънки и салфетки и по някое време се изнервям и посягам към Ам-то.Продължавам с мъките,дано го махна изцяло.

# 51
  • София
Момичета, извинявам се, че нахлувам в темата ви, но искам да ви помоля да помогнете на една майка, която е на ръба на живота и смъртта, защото е решила да запази бебето си въпреки усложненията на бременността. Трябват и парички за опрация в Берлин. Има и малко детенце. Просто да ти се скъса сърцето... Cry Ето темата:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=406298.msg12205154#msg12205154

Моля ви, дори 5 лв. да отделите, все е нещо! Форумът е страхотна сила и аз вярвам в това. Ето сметката:

BG55FINV915010BGN0KRYC
Полина Иванова Василева

Може и чрез epay да се плати.

Благодаря ви!!! Praynig Hug

# 52
Кукумявче, както ми каза една акушерка - тя тая работа не е като оная - хехе - т.е. - не е като директно да ти се излее в гърлото яденето, ами трябва да си го източиш сам... Та затва така... Постепенно може и да свикнете.
Момичета, имам едни мостри на веледа, пробвах вече шампоанчето - страхотно е наистина. Моля някой който знае немски да ми каже какво е Schwangerschafts - Pflegeol... че не знам само тази мостричка какво е ...

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 22:22 от Emily_

# 53
Schwangerschafts - Pflegeol... Олио миличка,за след баня.Ние сме на Хип и така пише на Олиото,с което я мажа.
Нашата бебка киха по 5,6,7 пъти на ден,а някой път и по 2  Peace
Гушичка и ние си имаме-тя е като татко си  Mr. Green

# 54
  • София
Schwangerschaft e бременност. Laughing

# 55
Кукумявче, както ми каза една акушерка - тя тая работа не е като оная - хехе - т.е. - не е като директно да ти се излее в гърлото яденето, ами трябва да си го източиш сам... Та затва така... Постепенно може и да свикнете.
Момичета, имам едни мостри на веледа, пробвах вече шампоанчето - страхотно е наистина. Моля някой който знае немски да ми каже какво е Schwangerschafts - Pflegeol... че не знам само тази мостричка какво е ...

Емили това е масло за бременни Wink, не е за бебка

# 56
  • София
Хъм, Карелия май като нашите пъпки имате..това за пореден път ме навежда на мисълта, че малко прекаляват докитата и няма никаква АКБМ мъника ама да видим.
Миме, ако имаш вярно в повече и би споделила с нас от таз борина много ще съм благодарна, а ако и ефект има  Praynig

# 57
Мами и ние да се похвалим...бебе Ема вече е 4230 грама, а се родихме 3750 Simple Smile, имаме и 2 см и половина отгоре:) Педиатърката каза, че прилича на двумесечно бебе Crazy!
Знаете ли колко струва пентаксим ваксината newsm78
И друго да ви питам , имахем гости и аз си пиинах чаша бира, вярвайте с голям кеф, защото бабата и дядото взеха малката през това време и успях да си поотпочина, та питането е свързано именно с бирата...нали няма да си напия детето Tired
Едни приятели ще ми подарят слинг, какво ви е мнението за него newsm78, чувала съм че е много удобен, но все пак да чуя и от вас Party

# 58
Виждам срещички заформяте Peace
Варненки чакаме снимки!!!
За софийската среща - аз съм ЗА!!! С кола съм и ми е без значение дали ще дойда до Борисова или в Южния парк. Там съм!!! Mr. Green Само кажете в колко часа и за понеделник ли остава?
Иначе съм в Младост2 (засега). Рени виждам, че и ти си там. Предполагам и ти разхождаш Алекс в парка "Бедрок", може да се видим тия дни (почти е сигурно, че сме се засичали с количките Wink ) Линет и Евита и вие не сте далеч - да си заформим една "младоска" среща Wink
Сарничка аз кърмих на плажа. Бебка беше в количката на плажа и в количката й сменях памперса. Никакъв пясък от никъде не влиза!! Peace Кърмих я седнала на шезлонг, като метвах една пелена отгоре и така бебка е защитена от вятър, пясък и любопитни погледи Wink Почиствах гърдите си с мокри кърпички за кърмачки.
Jillian на морето спахме две вечери при роднини, две вечери на хотел. И на двете места Стелла спинка в коша за новородени от количката. Много ми е удобен този кош - доста е голям и просторен и е много удобен и за нощно спане Peace Иначе и аз носих две по плътни пелени и когато се случеше да я сложа на легло, постилах едната пелена отдолу, така тя нямаше контакт с чаршафите. Смело тръгвай на море и не обръщай внимание на никой какво ти говори  Hug
Стеф къде намери люлката за 180лв.??

# 59
  • Canada
Хъм, Карелия май като нашите пъпки имате..това за пореден път ме навежда на мисълта, че малко прекаляват докитата и няма никаква АКБМ мъника ама да видим.
Миме, ако имаш вярно в повече и би споделила с нас от таз борина много ще съм благодарна, а ако и ефект има  Praynig
Фелисити, ако само това са ви симптомите - напълно е вероятно да преувеличава... Честно казано аз въобще не бих повярвала на такава диагноза.
Миме-тоHug Ти си сламката за нас - удавниците... Simple Smile

Някой беше писал по-напред, че все питам нещо. Та затова пак да попитам: момичета, на вас приключиха ли ви проблемите с гърдите - препълнени, болящи, или пък разранени зърна, мастити и т.н.?
Другото, което искам да попитам е към мамите, запознати с млечницата? На всички ли ви изписаха паралелно лечение с бебето? Нащата педиатърка ми каза, че няма опасност бебето да зарази гърдите ми и съответно изписа само Дактарин за него?

Общи условия

Активация на акаунт