Браво, че си преобърнала нещата в положителна насока. И аз в критични моменти си казвам, че още мнго мъничък, че му е трудно, че не разбира и без значение колко ми е гадно, той просто се нуждае от мен. Представям си как ще порастне, ще играе, как ще хапва пюренца по колеа и ще се радва на голямата елха
Такива ги фантазрам и ми е леко на душата. Ще мине и това, няма да са такива ревливи репички цял живот 
А защо го местиш като заспи? Остави го детето, важно е да е спокоен, а къде спи това в твоя случай не е от значение...
Да не би да се успокоява от твоята миризма от възглавницата, пробвай да му оставяш твоя дрешка в легълцето, щом не заспива в него..

Не знам защо си мисля, че Малчо няма АБКМ, нещо под път и над път я поставят тази диагноза. Помисли за претопляне, алергия от козметика, материи...Тези пъпки имаше ли ги в родилното?
,няма заспиване.
.
и ще излезем заедно
Болестите и на мен са ми най-големия кошмар.
И не се притеснявай, всичко ще бъде наред! 
Сега тъкмо чета тука разни теми "За и против яслите" и все повече се навивам, че това е правилното решение.
Струва ми се че още не е готов да се раздели с мама. А и не знам колко адекватна грижа ще се полага за него там, при положение че групата е от 30 деца, повечето още с памперси и неумеещи да се хранят самостоятелно. Надявах се че ще мога да договоря в началото да го водя само за час-два, а по-нататък само до обяд, но в нашата ясла това се оказа невъзможно.
Първата седмица задължително стоят половин ден, хранят се и тогава мога да го взема, а от втората - почват да спят там. 
? От вчера само ръмжи , все едно се напъва нещо.

.