Скандалът отшумя, януарската ни тема пак опустя ;)

• 14 110
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на Ивана!!   bouquet
Да расте здраво и умно дете  Hug

*Мирка* , в какъв смисъл колективни игри? Като дойде приятелката и какво правят  Simple Smile
Радват се децата, че виждат познати деца по площадките, но просто няма как все още да се заиграят заедно. Освен ако примерно не се играе някаква игра с движение от сорта на "Балона се надува"  Grinning или да се имитират, или уж да се гонят нанякъде, което в повечето случаи прилича на безцелно търчене Simple Smile
Поне моите наблюдения са такива.

# 256
  • София
Здравейте и днес.  Grinning
Анджи, честит рожден ден на Ивана! Желая й безгрижно и весело детство! А за теб само радостни моменти заедно.   bouquet  Hug
Джули, намини и ти днес. Мислим ви всички.  Hug
Иначе за игрите и нашето Косе почва да има интересни занимания на вън, ако може така да се каже.  Laughing Играе с по-големи деца, т.е приятелчетата на батко си. От тях особено му допада един друг Алекс, с който най-много иска да си играят. Закачат се, гонят се, вчера си бутаха един на друг колички а той много му се радва (Косето де, че и баткото  Laughing). Иначе другата игра е гоненицата с батковците и каките. Момчетата гонят момичетата а Косето някъде посредата ту в едната, ту в другата посока подире им....нали не тича като тях ама и той се мъчи.  Mr. Green И според мен страшно са навлезли в периода на копирането, като го гледам как копира от големите...не случайно вторите деца някак израстват по-бързо, това е заради големите си "приятели".  Laughing
И не че нещо ама...кажете ми кой е парка Заимов.  Embarassed Rolling Eyes

# 257
  • София
имам молба към канадските момичета(и не само към тях де)
от къде мога да сваля популярни нглийски песнички.Тези за азбуката,twinkle twinkle,има една за частите на тялото
всички тези ги има в youtube ,но са на wiggles, а Лъчезара хич неиска да ги гледа тях.Песничките може да са mp3 (даже предпочитам),че да не се заседяваме пред компютъра Simple Smile

(аз съм от амбициозните майки)  Joy

# 258
  • София
(аз съм от амбициозните майки)  Joy
hahaha  hahaha  hahaha
Сега ще те разпваме тука тогава.  hahaha  Mr. Green  Joy
Аз съм от по-малко амбициозните и искам за баткото.  Mr. Green Скоро си мислех вече за някакви такива образователни филмчета за неговата възраст (ама на БГ), че и без това иска все пред компа да седи...поне да има някаква Файда.  Laughing

# 259
  • София
дама пробвала ли си да се заминава с Цифренка и Буквенка?
Има ги в нета може да си ги изтеглиш Simple Smile

# 260
  • Пловдив
Слънчи, аз имам много такива песнички на mp3-ки. Не са в изпълнение на Wiggles  Laughing Ако искаш може да ти ги пратя по някакъв начин Simple Smile

Дама, а това е за теб - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=419793.0  Simple Smile

# 261
  • София
ханна ще се радвам да ми пратиш няколко Simple Smile
а иначе линка който си дала и аз ще се възползвам от него Simple Smile

В линка, който е дала ханна открих нещо много готино.Аз попринци не пускам  на Светльо да гледа филмчета(имаме си други занимания),но там има Шекспирови приказки  Joy така хем той ще е доволен ,че гледа детски,хем и аз няма да се обвинявам,че му пълня главата с щуротии Mr. Green

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 17:11 от slan4ogled

# 262
  • София
Хайде да изписваме темата, че имаме повод за ново заглавие.  Laughing
Та в тази връзка....
Ханна, благодаря ти. Hug Разгледах ги, има толкова интересни неща. Почнах да си свалям за Джей Джей. Ама нещо много бавно става от нас... ooooh! 19 часа ми дава, че ще ги сваля.  Shocked
В линка, който е дала ханна открих нещо много готино.Аз попринци не пускам  на Светльо да гледа филмчета(имаме си други занимания),но там има Шекспирови приказки  Joy така хем той ще е доволен ,че гледа детски,хем и аз няма да се обвинявам,че му пълня главата с щуротии Mr. Green
Слънчи  Peace  Grinning  Peace

# 263
  • София
Най накрая успях да вляза ooooh! Гледам - само хубави новини! Simple Smile

Люсе- да ти е живо и здраво момиченцето! Много късмет и радост да ти носи !  bouquet  bouquet 1stroller

Димито- Честито щастие и на теб!  bouquet  bouquet

Евито- страхотна новина.Стискам ти палци за безпроблемна  и лека бременност. Hug Hug stork-girl

Анджи-Честита ти рожденничка!Сигурно много е порастнала Ева Hug newsm59

Честити ни нови християнчета.  bouquet  bouquet
Слънчи- много е сладка Лъчезара Hug

Аничка , Мила- как са мъничетата- оправяте ли се newsm78

Джули- надявам се че всичко е наред Praynig Praynig Praynig

Ханна- както винаги ни показваш интересни неща. Hug Само аз не мога да   разбера какво се прави и как се салят филмчета. Има ле някъде подробни инструкции - съвсем за начинаещи newsm78 newsm78 newsm78

Маце- Приятно изкарване на морето. Hug Hug  grinning039  grinning039

Мари- много сте хубави! И Даная каква сладурана е станала. Hug

При нас нищо ново-продължава да не спи и да не ядем.На гърнето прави нещо по случайност. Но хубавото е че след две седмици вече си я вземаме при нас, че вече много ми е домъчняло за нея  newsm44 newsm44 newsm44

# 264
Лусииии, честито малка принцеса Андреа! Да ти е жива и здрава и много дате радва.
Честито и на Димито, една послушна малка принцеса и на теб. Много да те радва.
Еви, чистита новина. Дано е "розова". EFP
Анджи, честита рожденичка. Да ти е много послушна. newsm59 newsm59
Джули, стискам палци и се моля всичко да е наред. Hug Hug Hug
Маца, приятна почивка и много слънце.
Мари, страхотни снимки. В перфектна форма си както винаги. Къде бяхте на море?
Дано не пропуснах някой.
При нас нищо ново. Тео дивее, от ден на ден прави повече бели, превзе всички пързалки и батути в Хасково. Но гърнето е мираж за нас. Направо съм отчаяна.
Вече съм мого изморена - препускам от вкъщи на работа, по площадките и пак в къщи, един омагьосан кръг.
Целуваме ви всички. Heart Eyes

# 265
А така, за два дни се покрих и какво станало, две бебета се появили!

ЧЕСТИТИ РОЖБИ НА ЛУСИ И ДИМИ, ДА СА ВИ ЗДРАВИ И ЖИЗНЕРАДОСТНИ ДЕЦА, МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧЛИВИ!

Анджи, честито на рожденничката, да е щастлива и много да те слуша!!!

Ето и снимка на моето християнче, а и още няколко на мама и кръстницата в албума са.
Момичета много благодаря за поздравите  Heart Eyes Hug

http://qnuarki.snimka.bg/children/yanuarcheta-prez-avgust-2009.411285.14595582

Dega, За мое съжаление, Александър, хапе, удря и бие шамари от доста време. Даже се бях притеснила, че доста продължи. Но последните дни като, че е по спокоен. Вероятно минават през поредния период. За белите постоянно нещо вади и бута, затова гледам да сме навън или да играем. Иначе вътре е сложно.

Маца, хубаво моренце, на мен също ми се ходи. Утре забягвам на селото на баща ми а после ще видим.

Ewito, новината е супер  Hug

Nikitali, добре е че ни организираш, иначе кога ще се видим. В центъра на София, където кажете идвам! Твоя термин кога е, да побързаме!!!

Джули, малко изпуснах края на новините с вас, как сте? Марчело позабрави ли случката?

Аз си мислех да си направим един пикник със семействата преди да се развалило времето. Градината където беше кръщенето може да се наема почасово и е много спокойно. В неделя едни хора направиха там детски РД. Донесоха триколки, стативчета, а децата се чувстваха супер и видимо доволни и спокойни. Можете да я видите във facebook като напишете Черната Котка!

Лека нощ !!!

# 266
  • София
Минах само да видя дали Джули не е писала нещо.... Sad...какво ли става с тях?!?!   Praynig  Praynig  Praynig

Малеее Ане, какъв е костюмар самооооо. Много е готин! Peace

# 267
хм, никитали предложи среща и изчезна, да не се е появило ново бебе newsm78

Мирка, и Емо си има най-добра приятелка, Биби (на Магани), вкъщи често пита за нея, а навън като се видят е голяма радост, като се разделят плачат, но чак пък да си играят заедно... Mr. Green по-скоро се гонят и си подават разни неща (играчки)

и ние вече сме без памперс (за спане слагам), обаче не си казва, аз го уцелвам, хубавото е, че успява да стиска докато го поканя и като го сложа да пишка винаги се напъва, ако няма казва "няма", а като пишка казва "бавоо" Laughing случва се и да се напишка - ако нещо се отнеса и забравя да го поканя. най-много обича да пишка с някое дете навън, особено с Биби Mr. Green

с бибата сме си дружки Mr. Green като се събуди я вади от устата и я слага под възглавницата и казва "нямаа" и като отива да спи си я взима от под възглавницата и си ляга (а аз допреди седмица си мислех, че я крия от него под възглавницата Joy )

Ханна, мерси за линка, мисля да се възползвам, че понякога си мисля, че детето ще проговори на английски Rolling Eyes той вече казва "бай-бай" Simple Smile

# 268
Добро утро!
И аз съм в очакване Джули да сподели за изследванията на Марчелко и стискам палци всичко да е наред и детенце да забрави за ужаса, който е преживял!
Маца, весело изкарване на моренцето и добре да си починете!
Мари, много сте хубави на снимките! Ти и още няколко момичета от тук сте ми стимул за догонване след като родя, дано поне малко да успея!
Дамче, парка Заимов се намира под паметника на Васил Левски и продължава почти до театър София.
Ане, трябва да се мобилизираме със срещата, че да не ви изненадам и аз като Люси след 2 седмици. Тогава влизам в 9 месец и ако и тази бебка е бързачка като кака си съвсем скоро ще трябва да очаквам включване.
Пипи, тук съм, даже сме писали заедно  Hug Само си мисля, че ако не се организираме скоро за среща ще трябва да се видим с теб на твоя почва, когато идвам за запис на тоновете в Окръжна болница.

# 269
  • пред екрана
Привет!

И при нас няма нищо ново освен, че започнах да давам Колактив3 и есенциални мастни кеселини. Надявам се да натрупа малко допълнителен имунитетет от коластрата на новозенладските крави  Simple Smile

Имам нужда от помощ за едно филмче  даваха го преди няколко месеца в сутрешните уикенди. Може би по националната, но не съм сигурна. Та става дума за кучета облечени в ярки костюми, пееещи и свирещи. Едно от тях беше в инвалиден  стол и всеки епизод имаше тема животно, екология, игра и т.н. Дано някой се сеща и има представа от къде да го намеря.

Общи условия

Активация на акаунт