Аз имам проблем с кърменето през деня-нагълтва се за 3-4 минути и започва да плаче

Не смея да се хваля много,но при нас един малък трик се оказа ефикасен-слагам и залъгалката
,приближавам я към гърдата,дръпвам залъгалката и тя милата без да се усети засмуква зърното
В чудо се бях видяла
,но с различни пози в легнало положение успяваме да се нахраним през деня.Франчи,добре дошла
,дано бързо да отшумят проблемите ви
Имам и един въпрос:Вашите човечета гледат ли телевизия?
Срам е да си призная
За захранването:И моята педиатърка ми говори за някакви нови моди между 3 и 4 месец
.Смятам че това е личен избор на майката и трябва освен всички съвети и наставления да се довери и на вътрешната си интуиция.Ако всичко е наред,не бих захранвала с плодови киселини преди 5-6 месец
Наистина мненията са много разнопосочни,както в почти всичко свързано с отглеждането на бебетата.Говорили сме много за "давай/не давай" Много усмихнат ден желая на всички!

Тия там не ги слушай, никой добър педиатър няма да направи проблем за такова наддаване и то точно първите месеци. Да гледат да му оправят дробчетата, в другото да не се бъркат.
Но иначе бяха като две капки вода и бяха изключително красиви момчета 
Ние нямахме ракия и си го направих с водка, но пак ми помогна че положението беше страшно... А пък ако не помогне поне няма да навреди
Иначе аз не съм спирала да кърмя малкия. Нали уж така съм му придавала имунитет
Приятно прекарване довечера. Ох, как ми се ходи и на мен...
Хубави сънища сънуваш,аз за сметка на това ги сънувам пораснали как се трепят и обръщат къщата с главата надолу
Виждам,че те е страх да не ги запечеш,като пиеш лекарство,затова виж дали не можеш да си подбереш да пиеш нещо , съвместимо с кърменето('Смекта'-та не ти ли действа?