ЮНЧЕТА сладки с усмивки златни! Тема № 89

• 14 803
  • 292
  •   1
Отговори
# 285
Честит рожден ден на Андрея!

Честито на всички именници!  bouquet

Михайлова,да ти е живо и здраво християнчето Кати!

Мони, на мен лекарката ми беше казала за разтройство оризовз вода,а не каша.Една лъжица ориз се вари в 100мл вода и се дава от тази водичка.Мисля че няма нищо об6то със захранването ако е приготвена по тоя начин.

Аз имам регистрация във facebook,но за сега ще се въздържа....много ми е объркано там...

На мен лекарката ми разреши този месец да давам само сок от морков и ябълка-нищо друго! Защото било топло и крушата и сливата може да предизвикат диария.

# 286
  • Варна
Здравейте всички!
Не съм писала откак родих. Имам същите притеснения като всички вас- колики, ваксини... Е, къпя по 2 пъти на ден и освен че гладя и пера, зарязала съм цялата домакинска работа. Спрях да изварявам, дохранвам от първия ден, но слава Богу!, Макси още суче, макар че аз пускам по 20- тина грама. Човекът яде и само да съм посмяла да не започна навреме! Нощната пауза е от към 21 до към 5 сутринта. Колики имахме от 10- тия ден до 2 месеца. (да чукна на дърво!)
Гледаме се само двамата, но се оправяме, ако не обръщаме внимание на неоправеното легло на мама и прането на купчинки в цялата къща- кое съхне, кое е за гладене, кое изгладено...
Питането ми към вас е, по колко АМ давате- тези, които дохранват или са само на него, през какъв интервал храните и... колко големи станаха мъниците?
Макси след 5 дни става на 3 месеца. При все че се роди 3580 гр/ 51 см, вече е 7 кг, 64 см, по моите мерки, ще го видим на консултацията. Вече сме с дрехи за 6 месеца, с тези скорости ще изхвърля всичко, което купувах от Барселона, предвидено за есента, че и за зимата...
А, и още нещо, някой бие ли SINFLORIX?

# 287
Здравейте и от мен Hug
Честито на всички които имат повод за празнуване днес!
И аз имам регистрация във facebook, но почти не влизам. Да ме пита човек по какъв случай се регистрирах ooooh! Нещо facebook-а не е за мен.
Ние отиваме след малко на вилата. Само да ми изпере пералнята и да си простра прането.

# 288
честит рожден ден на малката Андреа - да е жива и здрава, и само да радва мама и тати, а пък по-натаък братче Преси много да я закриля и пази!

Днес моят любим има имен ден! Почерпете се за негово здраве!

Относно фейсбука, аз също не съм чак толкова наясно как става, но мисля, че моите снимки могат да се разглеждат от всеки. Аз основно го ползвам за статус ъпдейти, и да разменяме съобщения с приятели. Мисля че конфиденциалността е по-ниска, отколкото в снимка.бг, затова е въпрос на лично решение дали ще се присъедините или не  Hug Просто на мен ми е по-удобно.

Момичета аз днес имам още един повод да се похваля,вчера моята малка принцеса Катерина стана християнче  Blush Кръщенето мина чудесно много спокойна беше малката бонбонка Heart Eyes

Момичета благодаря ви за пожеланията  bouquet

Честито християнче, Михайлова! Може ли да споделиш малко повече за обичая и какво трябва да се носи, т.к. на нас ни предстои кръщене другия понеделник и все още не съм много наясно!

Ние вече се върнахме от сутрешна разходка. Все още проучвам новия квартал, но днес намерихме много хубав парк, не много далече от нас!

Приятен ден!

# 289
maryana, привет, как сте, голям юнак гледаш и ти? Аз давам през деня само и правя 60 или 90мл според това кога и колко е сукал от мен. Но ти като пишеш 20г, че имаш, трябва да даваш повече. Четох интересна сметка, че дажбата на бебето била според цифрата на месеца, като отпред се прибавя единица, отзад нула +-20мл. Т.е. ако бебето е на 4 месеца, трябва да яде по 140мл +-20мл на ядене.

# 290
Анито, да ви е жива и здрава малката кукла Андреа!Честито и на всички именници да са живи и здрави!  bouquet

# 291
Имаме си нова тема. Тотално прекопирана от старата  Mr. Green

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=424474.0

# 292
  • Варна
Благодаря, мила! Това беше ценно. Да не се тревожа, че 150 г са му много. Е, в горна граница на дажбата е, ама го храня през 3 1/2, че и до 4 часа стига с толкова. С по- малко виква още на час и половина. До преди 2 дни му стигаха 120- 130, ама изведнъж започна да реве на гладно като си изяде шишето. Днес му дадох 1 биберон ябълков сок. Изяде го с учудване, но не отказа. Да ми е жив и здрав, ама май няма да имаме проблеми с въвеждане на храните.

Общи условия

Активация на акаунт