ЮНЧЕТА сладки с усмивки златни! Тема № 89

• 14 806
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
  • Плевен
Момичета, преди 2 години на този ден се измъчих много, но крайния резултат си заслужаваше - тогава се роди моето слънце Андреа!
Почерпете се за нейно здраве, а аз си пожелавам само да ни е здрава, всичко друго се постига.

Честит имен ден на всички Алексчета днес! Много щастливо детство им пожелавам, да са ви живи и здрави и много да слушкат!

# 271
  • София
anyto Честит рожден ден на маклата Андреа! Да има много хубаво и слънчево детство и много да ви радва!

# 272
Анито, да ви е жива и здрава малката кукла Андреа!

# 273
Анито, Честит рожден ден на прекрасната ми любимка Андреа! Честит имен ден на всички Алексчета - малки и големи, момичета и момчета! Да са живи и здрави, да имат дълъг и щастлив живот!

И аз да почерпя виртуално за здравето на моето слънчице Александър. Днес е първият имен ден в живота му, да има още много поводи за празуване и радост!

Да ви е сладко! Wink

# 274
Днес моя прекрасен син Александър има имен ден!Честит празник на всички празнуващи!

Честит рожден ден на хубавицата Андреа!Да расте здрвао и щастливо дете!

# 275
  • Пловдив
Анито Честит рожден ден на твоята прекрасна дъщеря. Да ти е жива и много здрава и послушна!
Честит имен ден и на всички празнуващи!

Марина яде малко и заспа. Ще я чакам да се събуди и да я дохраня и после излизаме в парка.
Мъжа ми пък ще тръгва за София, да посреща майка му, която се прибира от Щатите. Беше там да гледа другото внуче и сега вече си идва. Носи ни подаръци и цял куфар с дрешки и нямам търпение да ги видя. Ще имам работа да пера и гладя, но това много ме радва. Обичам да й гладя дрешките. Доставя ми удоволствие.
За захранването и аз мисля да е от 5-6 месец. petia_tag ще съм ти благодарна ако кажеш откъде мога да прочета за затова захранване, че ми стана интересно.
Лек ден на всички.

# 276
  • Germany
Момичета, трябва ми спешно мнение. Бебчо от вчера ака по веднъж на ден, но според лекарите изхожданията са му още нестабилни /редички/ и са казали на мъжа ми че искат да му слагат по 1 лъжица оризова каша за да се запече. Аз хич не съм съгласна защото кашите са от 6тия месец, а и знам че болно бебе не се захранва и не знам какво да правя. Посъветвайте ме моля. Ще пусна тема и във форума за захранването, но не знам колко хора ще я видят.
Честит рожден ден на сладката Андреа! Да расте здрава и обичана и много да радва мама и тати!
Честит имен ден на всички празнуващи! Много здраве и късмет!

# 277
  • София
Amorevole, Михайлова, да са ви живи и здрави имениците и много да ви радват!

Moni правилно ти подсказва майнчинския инстинк, ако се захрани дете, особено болни или с разтройство, направо ще му се "разкаже играта". Чревцата са ми свикнали само на мляко и до 6 месеца ще са способни само това да преработват. За да се стабилизират изпражненията и да се нормализира чревната флора, се дават пробиотици- Биогайа, Лактофлор и разни такива, които съдържат живи щамове Лактобацилус. Габи ми е била с продължително разстройство като малко бебе и само така съм я оправяла, а и никой педиатър не му е и хрумвало да ми предлага захранване, за да се стабилизира проблема. Това си е безумие направо. Откажи категорично и ако много ти се опъват, ги попитай, в коя нормална държава, освен в България се практикува ранно захранване? А смея да кажа, че и педиатри, които го практикуват, са категорично против да се захранва болно бебе. Самото захранване си е цяло изпитание за нежните им стомахчета и дори при здраво 6 месечно бебе може да предизвика отново колики.

ninand ето за педагогическото захранване, забележете, че дори за него се изисква категорично бебето да е захранено на 6 месеца. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=1496

# 278
добро утро

Анито, честит рожден ден на твоето слънчице Андреа, да ти  е жива здрава и много радости да споделяте заедно!  bouquet

Амореволе, честит имен ден и на зетя- да е все така послушен, чаровен и много,много здрав!  bouquet

Михайлова, честит имен ден и на твоето момченце и на всички други именяци!  bouquet

Момичета, този фейсбук много неудобен, за да разглеждаме снимки, трябва да адна всички до момента 18 участника в групата той май по-скоро е за чат!Аз по принцип имам регистрация, но снимките ми се виждат само от мои приятели, вие пак май не може да ги гледате, можем само да чатим, аз се опитах да разгледам някой от профилите, пък то не става без да сте ми приятели??!! Пък иначе отворена група не значи ли, че всеки може да разглежда снимките, а не ми се иска, всеки да ми гледа снимки на детето пък и мои
снимки, знаете, че в мрежата е пълно с  всякакви откачалки??!!

.....сори, че не окрасявам, обаче с този лаптоп хич не ми е удобно да работя, още повече,че няма мишка Crazy

# 279
  • Germany
Петя, благодаря за бързият отговор! Той така или иначе е на лечебното мляко на Аптамил + Ентерол + Био Гайа и определено има напредък и затова ми се вижда безумно да го тормозим допълнително. Да не говорим, че е на антибиотик / от вчера през устата, че пак си извади абоката/ и е нормално да е по разстроен. Друг е въпроса, че според мен прекаляват с тоя антибиотик/ имаме вече 5 дни, а те искат 10  ooooh!/, но ме е страх да го спра.... Побърках се вече от притеснение и мислене...

# 280
Ани, да ти е жива и здрава каката! Да слуша и да помага, и все пак да лудува щастливо около теб! Весело изкарване!
Много ви е хубава тортата (нали е истинската торта?)  smile3510

И аз се шмугнах във фейсбук-а. Есента повече ще висим пред компютрите, от колкото по градинките   Mr. Green somebody, и аз се зачудих как ще си разглеждаме профилите  newsm78. Още свиквам с навигацията и следенето на постовете там, та мисля да си продължа да качвам в снимка.бг.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МОМЧЕТАТА С ВЕЛИКОТО ИМЕ АЛЕКСАНДЪР на: Missy, Amorevole, dessista, the1, Snowwhite и баткото на Михайлова! Да си носят името със здраве и късмет! ЧЕСТОТО И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИМЕННИЦИ ДНЕС!  newsm51

Гъделичкова пасува от няколко дни...

# 281
Анито, Честит рожден ден на сладката Андреа! Честит имен ден на всички Алексчета, да са ви живи и здрави!
Франчи, добре завърнала се, Симонка си изглежда много добре, не се притеснявай. Иначе и аз мисля да захранвам на 4-5 мес., но има още време и ще видим.
Кате, радвам се за Савинка!
Мони, да дооздравява бързо малкото човече. Наистина сега едва ли е момента за захранване. Май наистина прекаляват и с антибиотика, но явно се презастраховат, според мен си е вирус, че много дечица и възрастни са болни. Днес и аз май съм го лепнала от нашата кака. Два дни бяхме на почивка и два вируса ще изкараме Sick, всички сме и с хрема и болно гърло.
Честито на малката Катеринка, много е сладка!

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 10:07 от vanny_76

# 282
Момичета аз днес имам още един повод да се похваля,вчера моята малка принцеса Катерина стана християнче  Blush Кръщенето мина чудесно много спокойна беше малката бонбонка Heart Eyes
Ето и малко снимков материал Wink

Момичета благодаря ви за пожеланията  bouquet

# 283
Добро утро и от мен! Минавам само много набързо, че днес пак не е натоварен ден!
ето албумите ми със снимки на Алексhttp://www.facebook.com/album.php?aid=1249&id=327400018& … 8941&v=photos
За именния ден: а бе гледах аз, че Александровците има три пъти в годината  newsm78, но според църковния календар е на 23 ноември! Та се чудя кога всъщност да го отбелязваме! То не му пречи три пъти в годината да му купуваме подаръци  Crazy Ето днес имам повод да му купя нещо! Не че го лишавам.. Всяка събота му купувам някакви дребни нещица!
Днес ще обикалям магазините за да си купя това онова за свдбата, офф вече знам, че ще ми е много трудно изобщо не се харесвам с тоя огромен ханш!
А от утре съм на лекции! Вече си представям, как звъня на всеки час за да видя дали всичко е наред!
Това е от мен за сега! Приятен ден и усмихнати бебета!

# 284
Специални поздрави, макар и на патерица, за рождения ден на Марведа!  newsm38

the1, нищо не виждам, трябва да шернеш албумите за всички Sad

Общи условия

Активация на акаунт