ПЕРЛА-история за любов,тъга и още нещо.....11

• 25 713
  • 361
  •   1
Отговори
# 225
# 226
terito0o0 как ти е facebook-а  Simple Smile

# 227
# 228
Моля ви дайте линк към снощната втора серия че не я намирам във вбокса, възможно ли е да не са я качили още  newsm78

# 229
пратих ти покана Simple Smile лелеееееее някой няма ли да ми разясни моя проблем дето писах по нагоре за сина на  Нихан и Мехметчо newsm78

# 230
Моля ви дайте линк към снощната втора серия че не я намирам във вбокса, възможно ли е да не са я качили още  newsm78
Ако са качили първата значи и втората я има. И аз не можах да гледам снощните серии, но съм на работа, а без говор не ми се ще да го гледам. Ако откриеш и двете снощни серии моля изпрати линкове, за да ги гледам  и аз.  Praynig Hug

# 231
и аз имам фейсбук ще се включа към вас.Иначе аз още не съм получила известие,че ми е приел поканата,а дали изобщо това е неговия фейсбук? Моя мейл е limon4eto1987@abv.bg ,който иска да се включи в моя фейс бук  Peace

# 232
# 233
facebook на Kivanc Tatlitug пише че е необвързан..значи дествително са скасали  Mr. Green

# 234
terito0o0 ще дадеш ли линк към Facebook на Къванч или поне някакъв ориентир кой е неговият профил защото там има много  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 235
# 236
Благодаря ви Hug  bouquet а дали е истинския Къванч Heart Eyes newsm76 Two Hearts  loveuuu Two Hearts

# 237
Поздравления terito0o за Мехмедчо!    bouquet  Много сте изписали, аз не можах да гледам снощи и сега ми дойде добре като почетох малко  Hug

# 238
  • Пловдив
Момичета, според мен това въобще не е действителният Къванч - мое мнение де....

# 239
ох какво ще правим чак до понеделник без Мехметчо и Инджи  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт