ПЕРЛА-история за любов,тъга и още нещо.....11

• 25 717
  • 361
  •   1
Отговори
# 240
трябва да ви кажа че и според мен не е реален защото има 2 профила Simple Smile ако не са и повече де

# 241
повече са профилите и са все с по няколко стотин приятели.. все си мисля, че истинскиа Кавънч ще има много повече и сред тях ще има известни имена  newsm78

# 242
Здравейте момичета. Аз да ви кажа гледам само сериали от типа "От местопрестъплението", обаче този сериал много ме пламна. След работа бързам да се прибера, за да приготвя вечерята ( да не изпусна серия). Вечеряме след сериала ( да не се разсейвам докато го гледам). През седмицата без срещи с приятели по времето на сериала. Лудница  Joy А някоя от вас може ли да ми каже колко серии остават?  Hug

# 243
Мисля че общо са 128 така май беше обявено от БТВ newsm78  ....а вчера беше 71 и 72 еп., значи около 56 епизода има до края newsm78 Peace

# 244
Мисля че общо са 128 така май беше обявено от БТВ newsm78  ....а вчера беше 71 и 72 еп., значи около 56 епизода има до края newsm78 Peace

Супер, мерси. Срам, не срам аз вчера си поплаках  на втората серия. Embarassed

# 245
Ох, мила ако знаеш аз как плаках  снощи  Cry  Embarassed...ама тоя Мехмед супер много ме изнервя Crossing Arms ...докога ще измъчва Инджи с тази си нерешителност и лъжи - незнам #Cussing out

# 246
  • Пловдив
повече са профилите и са все с по няколко стотин приятели.. все си мисля, че истинскиа Кавънч ще има много повече и сред тях ще има известни имена  newsm78

Да, нали се сещате, че и аз мога да си сложа снимка и кръстя профила на Къванч  Laughing

Аз попаднах на профила на Funda Ilhan (играе Есра, любовницата на Търък), тя ме добави в приятели, дори ми отговори- сред нейните приятели са Ayca Varlier (Пънар), Elif Aksar (Кадер), Lacin Ceylan (Гюлсюн) и разни театрални групи- има основание да е истински профил.

# 247

Да, нали се сещате, че и аз мога да си сложа снимка и кръстя профила на Къванч  Laughing

Аз попаднах на профила на Funda Ilhan (играе Есра, любовницата на Търък), тя ме добави в приятели, дори ми отговори- сред нейните приятели са Ayca Varlier (Пънар), Elif Aksar (Кадер), Lacin Ceylan (Гюлсюн) и разни театрални групи- има основание да е истински профил.
Моля те прати линк  Peace

# 248
  • София
Опция 2.

# 249
Ами той нали е разкъсван между Нихан и Инджи. Аз само не мога да разбера дали все още обича Нихан, все пак голяма неизживяна любов? Между другото актрисата, която играе Нихан е много красива, поне според мен.

# 250
  • София
И на мен актрисата, която играе Нихан ми харесва.
Мисля си обаче, че Мехмед е голям егоист. Трябваше да каже на Инджи за това, че Нихан е останала в Турция и че е родила дете от него, пък той не е знаел. тогава, май, тя щеше по-лесно да понесе нещата. С нетърпение чакам сериите в понеделник. Само дето си мечтая за почивката през уикенда, а не за понеделнишката работа.  Heart Eyes

# 251
На мене ми харесва повече Инджи,по пропринцип ми харесва Нихан само в първия епизод... незнам сега нещо не ми добада изобщо,не че изграе такава роля просто не ми харесва как изглежда и ми харесва повече Инджи...

# 252
 Защо не го дават и в петък? Сигурно, защото знаят, че имаме нужда и от малко социален живот.  hahaha И аз чакам понеделнишката серия с нетърпение, но не и работния ден. Иначе харесвам много Инджи, като сила, характер и воля.

# 253
  • във вкъщи
моля някои да каже наще серии , на кой се равняват на тъуски или на арабски .

# 254
Инджи е много по-секси от Нихан!
Нашто момиче е Инджи! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт