На МАЙчетата в темата влезни и всичко ще научиш Ти! (39)

• 25 378
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • ул. "Мечтание"
Моя синковец се събуди 8 часа ново време. Което си ме устройва перфектно!  Mr. Green
Успях тая вечер да го удържа буден до 9 часа (ново време естествено). Тая вечер имахме мероприятие - ходихме на гости пък и малко работа посвършихме на гостито, та беше леко превъзбуден от много хора, с които се срещна, което ми се оказа плюс тоя път.

# 691
Добро утроо

Ивет снощи заспа 20;30 ново време  Tired  в 4 часа беше готова за игра,но я приспах отново,в 7 часа по новото вече беше неудържима Thinking
Вече сме готови за яслата.Ще докладвам по-късно

# 692
Благодаря ви момичета  Hug  bouquet
Алекси, тя жената за година и половина стана три пъти баба, тъй че засега  малко почивка и даваме, че да събере парите  Laughing Laughing Laughing
Мерси за кафенцето Онче!
На мен не ми допада новото време, а май и на Хрисито, все е крива от вчера насам. Дано днес да се оправи  ooooh!
Аз също махам за чао на Хрисито като заминавам, че и тя ми маха  Simple Smile

# 693
Добро утро Hug

Онче, успех на яслата и да здравичка Ивет.

Ленка, честит празник на патерица.Още много щастливи години на майка ти и това да е единствения рожден ден, в който не сте заедно  bouquet................ще ме умориш....и перука му сложИ да това дете Joy

Мадлен снощи заспа в 9.30 ново време (заспиваше по старо в 20.30)-бяхме на гости  и се събуди в 7.10 ново време (в толкова ставаше и по старото време).

Винаги съм била за това, като излизам да казвам чао на децата, а не да се измъквам като крадец.Точно по този начин го обясних на Лиана когато беше малка.....разбра ме отлично и нямахме проблеми.......но със Симона нещата бяха различни.....обяснила бях и на нея,но ми се налагаше да се измъквам тихомълком-много плачеше видеше ли ме да излизам.

Благодаря ви за съветите и подкрепата мили ми майчета Hug Hug Hug
От вчера на Мадлен й тече носа, та тази седмица ще пропуснем яслата.Не мога да кажа дали е от яслата-аз бях хремава, Лиана, после и Мони се опитва да се разболее.Не съм притеснена.Надявам се да не е нещо сериозно.Някой слагал ли е клеева тинктура?Помага ли да мине по-бързо хрема?

Да ви кажа Мадлен от скоро какво прави.Баща й много я мачка и целува силно....съответно тя не иска и след като той я нацелува, идва при мен и дава аз да целувам нацелуваната бузката Joy Joy...ох едва пиша от нея.Качила се е на бюрото и само пипа Rolling Eyes Rolling Eyes

# 694
идва при мен и дава аз да целувам нацелуваната бузката Joy Joy...ох едва пиша от нея.Качила се е на бюрото и само пипа Rolling Eyes Rolling Eyes
Ах, че миличко Grinning
Ленка, честит празник. Да се целувате и прегръщате дълги години още с майчето ти  bouquet
Онче, тоя ортопед ме уби ooooh! Някак като насърчаване детето да си стои повечко в къщи ми прозвуча това.
Алекси, точно така и аз си мечтая да стане с детската градина. Да мога поне първите дни да съм там и като ме потърси, да се покажа, да е сигурна, че не е изоставена. Както има на някои места, магазини и т.н. детски кътове, така в детските градини да има родителски кътове - кафенце, списанийца и лесно хвърляне на око към отрочетата, докато взаимно се убедим, че няма нищо страшно. Еххх, мечтииии... Tired
Бояна днес също скокна с 7, 30 като кукуряк. Пък и аз се учудих, че станаха някак бодра, наспала се - а то - по старото време си живеем още Crazy
Аз също казвам Чао!. Да има ритуал. Да знае, че след чао има и здравей. Но и при нас се е случвало да се изнижем по търлъци, ако е кисела, сръдлива и хленчлива.

Мушмуроче, много ми харесват тези ботушки. Вчера обикаляхме да търсим. Естествено тези в Метро се оказа, че не ми харесват. В Халите долу има Колев и Колев. Ще взема да хвърля едно око днес след работа. Ходихме вчера и до Хипо - същите като в Метро. Имаше хубави на Бенетон, ама за по-големи Tired Пък и до Бенетон бях по-рано през деня, че имах талон за пазаруване - там точно детски ботушки не видях - имаше някакви лачени с катарами и гумени Rolling Eyes От Хипо-то обаче взех грейка с яке. Хресаха ми от раз - много съм щастлива. Това поне уредихме - четиредесет и няколко парички беше комплекта, което обаче поставя под въпрос ботушките newsm78. Дано се задържи така времето до следваща заплата Mr. Green.

# 695
ха добро утро. Децата на ясла, аз малко пред копма, с работа, но преди работата надзъртам тук Simple Smile
Ленка, то няма лошо, на бабите внучета все не им стигат. Та нека все пак след време, поне с още едно да я зарадвате  Mr. Green

Дияна, а, тук кафе не ти сервират, направо си влизаш с малкото чаве в групата му, и се включваш в игрите му с другите деца. Или пък ти си играеш с друго дете, докато твоето се рови в пясъка, или разузнава катерушката.

Оставям ви, зачезвам да свърша малко работа. А да, и дребните се събудиха в 7.30 ново време. та и аз се понаспах.

# 696

Онче, тоя ортопед ме уби ooooh! Някак като насърчаване детето да си стои повечко в къщи ми прозвуча това.

Е,не е точно така.Имал е впредвид да не се прекалява с марковите,скъпи обувки,защото няма да се ползват ,както пролетните и летните обувки.И едни свесни стелки вътре ще свършат нужната работа в евтината обувка.Това е.Всеки си преценява,какво да закупу и колко време,ще е навън детето му.  bouquet

# 697
  • ул. "Мечтание"
Здравейте момичета!
Виждам добре се справят децата ви с новото време! При нас положението също е екства, въобще не мога да се оплача!  Flutter Днес спа до 9:15 - откара си 12 часа отма, че и ние с баща му покрай него! веднъж и аз да се събудя преди тях двамата, а не да са ми будилник!  Laughing

Онче, успех с яслата, дано тоя път нещата са по-добре!

Аз да си похваля детето. От една седмица се храни сам, даже не дава друг да му пипа лъжицата и яденето. Много съм доволна!  Mr. Green

Сега остава да се преборим пак с памперса, че това местени ни обърка нещата и пак е с памперс по цял ден!  Sick Мисля към 10ти ноември да ходим малко на гости пак на баща ми и сигурно след това пак ще се учим на гърнето, ама да видим. Не съм го измислила съвсем.

# 698
Днес детето добре беше в яслата.Плака докато я гушне лелята,после си е играла,даже се е хранила там  Rolling Eyes представяте ли си?
От утре по цял ден ще я оставям

# 699
Днес детето добре беше в яслата.Плака докато я гушне лелята,после си е играла,даже се е хранила там  Rolling Eyes представяте ли си?
От утре по цял ден ще я оставям
Само така. Успех Praynig
Между другото ще се поинтересувам за стелки. Не знаех, че има за толкова малки краченца. В тази връзка преди години работех в магазин за маратонки. Скъпи, маркови маратонки, цените им започваха над 100 - 200 лв, когато обикновен чепик беше около 20 - 30 лв. Ми да ви кажа толкова майки купуваха за непроходили бебенца, ама съвсем бебенца от бебешките модели, че изобщо не ми се  вярваше, че са с разсъдъка си. Ама - имат си кинти - купуват. А за какво изобщо не ми беше ясно #Crazy
Лейди - поздравления. И ние се опитваме, ама загребването не й се удава лесно и се поизнервя. Само дето и тя се сърди като й пина лъжицата. На края обаче сама ми предлага да й помогна, когато се е понахранила и й е писнало да се бори Heart Eyes

# 700

Между другото ще се поинтересувам за стелки. Не знаех, че има за толкова малки краченца.

Има,има, Ето сега намерих сайт със стелки,точно на КК,Изрязват се с ножица за точния размер.Очудва ме че има дори номера от 39-46  Rolling Eyes,а най-малките са 22номер

http://www.market.bg/category297.html

# 701
Привет от нас!

Жорко вече е добре и от утре е на градина.

Времето не ни се отрази лошо  - станахме даже по-късно днес  Laughing !

Ботушки още не съм купувала, но и аз слагам стелки в обувките на баткото, а сега и на Ивка ще започна, ако не са ортопедични самите обувки. В къщи си ходят с търлъчки и им е добре, но мисля да им купя някакви пантофки.

Хубава седмица на всички и дано да няма болни и разплакани дечица  Hug !

# 702
За мен най важното (ох не знам къде ми е тирето на тая клавиатура) беше да са топли ботушките. Миналата зима с тези на Капчица му бяха винаги ледени крачетата без значение за колко време сме навън.

Мойто пък чаве отказа да яде само  Confused Преди много искаше, но аз не всеки път му давах и май се отказа  Sad Диянче, може да вземеш друга лъжица и да й пробутваш докъто тя се мъчи с нейната  Wink

В неделя Алекс пак беше с баща си и за пръв път се осмелиха да се приспиват сами. Като ми каза после как е заспал щях да падна  Shocked Сложил го да легне, завил го е, дал му е една плюшена мишка и му е казал, че сега ще спинка. Оставил го е сам в стаята, но с отворена врата. Алекс си е пял 10 минути и е заспал!  Shocked САМ! Shocked Направо не мога да повярвам!

# 703
Вики,на това му се вика МЪЖКА им работа,подкрепят се,солидарни са.Няма да си въртят номера я Wink,той Алекс знае,че от тате,няма цица и мляко.Абе,къде е млякото? Whistling Може пък раздялата и тези мъжки срещи да се окажат доста положителни.
Не напразно казват:Всяко зло за добро!!!
Да видиме и при нас как ще е.Уж има светлина в тунела,ама де да видиме.

Алекс,винаги си е бил по-по-най за нас,та с каквото и да го похвалиш,не ми е чудно  Heart Eyes

# 704
Добро утро, мацки.
Аз да се оплача, че малката се събуди с 40 градуса Cry От вчера е с температура, но беше 38, а сега...ужас. Май няма да се разминем без АБ. Sad
Лек ден ви желая.

Общи условия

Активация на акаунт