На МАЙчетата в темата влезни и всичко ще научиш Ти! (39)

• 25 504
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • ул. "Мечтание"
Добрютро и от мен!
Тая сутрин още със ставането захапах лаптопа! Мъжо се сърди! Whistling Ама да се сърди пък! Crossing Arms Утре имам важна среща и чакам информация за нея (налага се да се променя мястото на срещата).

Божката цяла сутрин разкатава баща си наляво-надясно. Сега го накара да домъкне стола от другата стая и да му го сложи пред телевизора!  hahaha

Едно чайче от мен за разбуждане!

# 676
Лейди за днес бях планувала разходка на езерото,но времето ме спира.Да не завали някой дъжд,а аз имам 15 мин пеша.
Следобяд или утре зависи от времето.Ако идвам ,хайде да пинеме по 1 чай  Wink

ВИЖТЕ НА КАКВО ПОПАДНАХ

http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=9250    Laughing

# 677
  • ул. "Мечтание"
Хихи, интересна статийка си изровила!

Днес на мен така или иначе ми е невъзможно - след малко излизаме с малкия, ще ходим на гости на моя приятелка. Но утре може пердиобед евентуално, следобед съм заета от 14 часа.  Ама май най-добре ще е да го оставим за през седмицата. Какво ще кажеш?

# 678
Ейй, Онче отвори ми очите.Аз се чудех защо гърдите ми така намаляват-от утре минавам на чай......ама да не ми порасне и нещо друго Joy Joy Joy

# 679
  • Някъде по Дунава
Привет!
Лейди,на мен ми трябва силно кафе за разбуждане,защото снощи бяхме на Рд до 02.30ч.Добре че Ели спа до 9.00.
Вчера и биха ваксината,тази която коментирахте няколко страници по рано.Както се очакваше днес
има висока Т и е кисела.Дано мине бързо.
След малко ще пътуваме,отиваме пак на гости при майка ми и ще липсваме от форума 1-1,5 месеца.
Радвайте се на хубавото време днес и всичко най хубаво   bouquet

# 680
Здравейте!
101 магазина обиколих и не мога да харесам хубави, топли ботуши за Алекс  Crossing Arms
В крайна сметка мисля да взема тези http://www.k-k.bg/bg/collection/0/1/432/
И за мен си търся зимно яке и не мога да намеря  Sad Голяма съм претенция...

# 681
  • София
Вики, не са лоши ботушките. Аз имам зимни за Алекс, но да видя до кога ще ги носи.
А аз ще карам със старите си якета, имам две зимни. Мама ми е завещала някакво палто от еко кожа, но в него съм като мечка. Но добре, че го имах миналата зима, само то ми ставаше, т.е. успявах да го закопчая в/у големият си корем Simple Smile

# 682
Вики,тези които си харесала не са лоши.

Да ви кажа за един ортопед и зимните обувки-познати са се консултирали за зимни обувки,какви,на коя фирма........,а също са отишли да погледне и проходилото дете.Яна м/у другото е майско бебе,но не са регистрирани.С Мария са били в една стая с тази жена дори

Ортопеда е попитал:
-Колко дълго смятате ,че ще стоите навън зимата,настуда и в кишата?
-Колко надалеч може да стигне едно дете,катовашето в преспите сняг?
-Няма ли повече да се вози в шейна,отколкото да ходи пеш?
-Дори и да е пеша,ще прави няколко крачки за да стигне снега и да се замеряте с топки.
-Ако детето ви посещава ясла до там или ще гозаведете с кола или шейната,в това съм убеден.

-ЗАТОВА МАЙЧЕ,за мен е важно да купите за детето си свесни пантофи за вкъщи и за яслата.
Може да са обикновенни,не ортопедични за 5 лв,а за 2,50 на моята дъщеря сме купили стелки на КК и ги слагаме във всики евтини обувки.
Купете по-евтини обувки за навън,но пантофа да е удобен за игра,за обуване,да държи глезена.
Хайде чао,останете си със здраве,харчете парите си разумно.
Моля да влезнат следващите ...........

# 683
  • ул. "Мечтание"
Вкъщи Божката ходи по чорапи или с едни пантовки, които са меки, без подметка, като терлици, много съм доволна и за момента не смятам да го обзавеждам с пантофи с твърда подметка. За мен лично са безмислени.
Иначе обувките му са на Барт, аз съм доволна, според мен са добри, при това не са скъпи.
На К&К обувките са хубави също. Специално тия ботушки много ми харесаха.

# 684
Привет момичета кокичета Simple Smile

Честито на всички имали поводи, че то много поводи се събрали от последното ми влизане, да не пропусна някой. Всички най-хубави пожелания!  bouquet
Гери, бързо оздравяване на порастналия батко и вас!
Онче, Ивет бързо да се оправя.

Имаме си дядо на гости, разбита баня до тухлите и в очакване на нови прозорци. Та кефа е голям. Както кумицата ми направи равносметка снощи, аз + 2 деца, – 1 татко/мъж (на състезание е от четвъртък и чак утре вечер се прибира), + една разбита баня, + един свекър, + работата. Но пък малките се радват много на дядо си.

Зимни якета
- Батко Борис имаше миналата година, но го ползвахме само, когато бяхме с кола. А сега и двамата са с космонафти. По добро според мен, за деца, няма. А якето, само за излизания, чияето цел не е игра или ходене навън.

Грета, Мадлен си реагира съвсем нормално на тръгването на ясла. Първите дни им е интересно, след 3-4 ден се осъзнават , че мама ги води на ясла, и там остават без мама. И после има период на адаптация, който е различен за всяко дете. Неизбежното плачене, или само мрънкане, къде повече, къде по-малко. Ние имахме късмет, защото тук можеш да ходиш с детето на ясла няколко дена, като увеличаваме времето от 1 час, после 2, после 1 час с детето, и 1 час само, и така докато не го заведохме, казахме му чао, и го взехме след като обядваха. Около седмица всичко. Но....голяммата разлика с Бг градинните, ти водиш детето с в стаята, влизаш с него, оставяш го при учителката, или го даваш на учителката. То вижда контакта с учителките, т.е. че не са ти чужди, след като една седмица родителите са си играли с всички деца, и са общували с училтелките. И задължително казват чао на мама или тате от прозореца. Отнесох се, извинете.
Та, сега Мадлен може да мрънка в началото, защото пробва дали ще се върнеш да я вземеш. След като се успокоява почти веднага, на прав път сте. Много говорене му е майката, но ти си го знаеш. Аз даже съм си забранила на Калината да й казвам, че ще ч оставям при Лилиан, учтиелката й, а използвам 'водя' да си играе, и после ще я взема. 

Обувки и двамата до скоро се мотаха по чорапи в къщи, или с едни кожени, приличащи на свички, но сега стана студено, и на Борис му взехме дом. обувки, т.е. с гумена подметка, но много мека. А калина е с вълнени пантофи, и подметката е пт степана вълна, т.е. мека, и с нещо намазана отдолу, за да не се пързаля. И в яслата са с  такива вълнени. Но за навън баткото си има на Ессо, а на Калина сега и търсим.

Много се разписах,  Hug на всички ви. Лейди, хубави емоции на танците утре.
Изпуснах броя на майките с кранчета, но и ние с Калина сме в редиците. Сега точно в опити да спрем нощтното кърмене.

# 685
Добро утро мацки!
Днес моята майка има РД да ми е жива и здрава, закуската и кафето са от мен.

Това е първият рожден ден на който няма да я прегърна и целуна Cry

# 686
АААААААААА,вече 3-ти ден някой ме изпреварва с кафето  Crossing Arms
Докато направя кафето и хоп имало нов отговор.

Ленка,да ти е жива и здрава майчицата.

Хайде добро утрооо и от мен

Да ви питам как се отрази смяната на часовника при вас?

Моята си е с режим,но по новия часовник вместо в 8;30 стана в 7;30днес на обяд ще я сложа по новото време да спи в 13часа,което ще е 14 по старото и незнам,как ще я изтърпя на мрънкането.
За да сме си в графика

# 687
Ленка, честит празник!   bouquet
Алекси, аз винаги съм си "сверявала часовника" с тебе  Wink Знам, че начинът на отглеждане на деца в БГ е сбъркан и това което пишеш ми е от голяма полза! Аз на скоро се чудех, когато оставям Алекс на майка ми и излизам да му казвам ли чао или да се измъквам без да ме усети  Thinking Защото като му кажа чао и започва да плаче, а ако излезна тихо почва да ме търси и да мрънка, но бързо се успокоява. Но пък не ми се иска да го "лъжа" така  Confused

# 688
Ленка, честита ви рожденничка! На още поне едно внуче да се радва!

o, mu6moro4e, мерси за комплимента  Hug  В такива случай се радвам, че случайността ни отвея тук, ама чак пък за сверяване на часовник.....но е верно, че доста неща са различни при подхода към децата. От раждането, особенно в детските заведения - ясли, градини, училища.
На моите винаги им казваме чао, даже чакаме докато и те ни помахат, било с усмивка или нацупена муцка. За да знаят, че излизаме, защото знаят, че след чао и се прибираме. КАкто и в яслата казват, знаят че си тръгвате, но после знаят и че идвате и си ги взимате. А си мисля, на мен какво би ми било, да знам, че някой е до мен, и в следващия момент, този човек без и дума да е казал, да офейка. А за едно детенце какво ли би било. Ей сега, със свекъра на гости, и без татко, като излиам след следобедния им сън, Калина иска с мен, не иска да излиам, и мрънка, защото не и еприятно. Но ми казва чао, и знае, че съм тръгнала, и не я оставям в шаш и паника, къде е мама, и защо ли пък ме зарязва сама с дядо.

Онче, я навивай по-рано часовника, че цели 3 сутрини да не поднасяш кафе  Party майтапа настрана, поспивай си колкото можеш, иначе кафето ти е много освежаващо, пък било то и на снимка.
Смяна на времето - Калината се събуди в 7.30 по новото време. И двамата бяха гроги още в 19, но си поговорихме с баба от София, и стана почти време за спане, та в 20 бяха по леглата. Да видим кога ще се събудят утре.

# 689
А, Shocked три  сутрини не съм поднасяла кафе  newsm78
Алексиии,шашна ме бе мила........вчера съм правила ,само днес съм се оспала и ме изпревариха,но с повод.
Алекси,много правилен подход с чао=завръщам се.Иначе окриването е по-объркващо

Общи условия

Активация на акаунт