Честити празници на любимите ти мъже, алабала. Да са ти живи, здрави и много да те слушат 
Е - за жалост не точно обратно де. Обикновено в скута й. Което води до допълнителна драма както и Грета споменава - трябва да се почисти, че иначе се опитва да го събира, лапа или да ми го подава на мен. Кофти - аз я научих. Като тръгне нещо да пада и аз го грабна и го лапна. И тя разбра, че щом падне - мама ще го изяде
А ако падне на земята е едно сочене, вдигане на рамене, обяснение, възмущение... 

Събираше си ги де

. 
В раница й слагам едно шише на Авент 330мл с кисело мляко,и казах,ако видят зор с приспиването ,ако може да й го дадът.И всеки път шишето е празно.
!
ПЛОДОВ ЧАЙ
Егати
Носа и беше запушен и вдигаше температура. Успях да я спася без АБ! Само да споделя с теб, че 37.3 според мен си е нормална температура, според нашето педи до 37.5 н=темп не е висока, а под 38 не трябва да се дава панадол или други температурно свалящи, защото организма сам трябва да се пребори с нея и да си изгражда имунитет! Твърдо и упорито следвам този принцип и за сега (да чукна на дърво) дава резултати. Дори когато аз бях хванала вируса гаден, Коки не се разболя. А няколкото пъти, когато е настинала, се справяме без АБ. До сега всъщност АБ не е пила въобще! Дано все така продължаваме напред! Лек ден от нас , момичета. Болестите да бягат от вас като дявол от тамян!
Малка гадина!
Хубаво е да имаш избор! Препоръчани теми