МАРТенското бебе си расте, а мама вече е все по-добре (11)

• 9 325
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
Tink ,Цветослава е на преглед от 2.30.
После ще пише какво е станало.

# 226
Дада сетих се, аз бях тотално изключила и се притесних.

Ето ви още едн атаблица... по нея уж чакаме момиче... http://teostefanova.log.bg/article.php?article_id=11038

# 227
  • ГО
Аз съм на преглед в 18.30.

Не мога да пиша много, такова напрежение, ще рухна.
Цял ден нищо не съм правила, нямам сили. Защо се вкарвам във филми, не знам...
Настроила съм се за лоши новини.....

# 228
Ехо, kama4e успокой се! Нямаш никакви обективни основания да си мислиш, че ще има лоши новини! Опитай се да мислиш позитивно! Много добре те разбирам обаче. Кофти е с тия късни прегледи понеже ти дават време цял ден да се психясваш. Всички тук ти стискаме палци и ти пращаме позитивна енергия! Всеичко ще е наред!  Hug

# 229
65 лв струва Simple Smile Аз да изклюкаря, че както винаги предчувствието никога не ме лъже Simple Smile ама цвети да идва да разказва

# 230
 Hugмного интересно с този калкулатор Laughingи да си призная веднага направих проверка и за първото си дете и е вярно излиза ми момиченце което вече имам LaughingСега ми излиза 10%момче и 90%момиченце и дано да е верен EmbarassedТайно се надявам...и първото ми детенце беше планирано и сега така че ще чакам с нетърпение резултата JoyЕдва ли може да се базира на дати ама знае ли човек.Много са ми забавни такива нещица.

# 231
На мен ми се пада момиче и по двете таблици. newsm44 newsm44 newsm44

# 232
Аз съм на преглед в 18.30.

Не мога да пиша много, такова напрежение, ще рухна.
Цял ден нищо не съм правила, нямам сили. Защо се вкарвам във филми, не знам...
Настроила съм се за лоши новини.....
Ей, не така  NaughtyНикакви лоши новини няма да има.Недей да се стресираш така.Ще видиш, че ще дойдеш с едни прекрасни новини тука да ни се хвалиш

# 233
Да, и аз смятам камачето ще се върне тук като една ухилена зелка!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 234
  • Sofia
И аз имам питане за ФМ....тази ранната ще я правите ли? Моят доктор каза да отида на ФМ чак след 2.5 месеца т.е към 23 седмица. Това не е ли късно?

# 235
  • Разград
Здравейте щастливи бременни майчета!
Чета ви отдавна, но не се престрашавах да пиша.
Казвам се Нели, на 27г. съм, живея в Елин Пелин, но работя в София. Имам детенце на 1г 9 месеца. Терминът ми е на 13 март.
Първата ми бременност мина като по ноти - без гадене и без проблеми, работих до последно и се чувствах прекрасно.
Сега се притеснявам малко, защото се грижа и за детенцето си, налага се да го нося понякога и често се ядосвам. Но се чувствам добре. Нямам търпение да започна да го усещам и да не се притеснявам толкова.
Желая на всички ви търпение и само хубави преживявания.

# 236
Ехоооооо,
колко отдавна не съм писала. Последно писах в тема 4. Но ви чета. Много се радвам, че последните дни има само много хубави новини. Днес и аз съм на преглед са си видим човечето. И аз имах толкова мрачни мисли последно време, но днес съм голям оптимист и нямам търпение да го видя. Стискайте палци  Praynig утре ще докралвам за резултата.

Hug

# 237
Добре дошла sh0k0lad4e .
Радваме се че най-накрая се включи към нас.
Леко и безпроблемнно бременеене.

# 238
И аз имам питане за ФМ....тази ранната ще я правите ли? Моят доктор каза да отида на ФМ чак след 2.5 месеца т.е към 23 седмица. Това не е ли късно?
По- добре отиди на ранна личен съвет.
Без да навявам на никого черни мисли, но на моя приятелка се наложи да махне бебчето в 20 седмица поради това че не е видян проблем в ранния период и остави, че психически и е много тежко, ами и физически то си беше не аборт по мед. причини  ами като раждане щото беше в късна седмица Sad
Ти сама си преценяваш, но аз лично смятам, 65 лв повече за спокойствието на човек са нищо. Още повече още в 12-13 седмица ще знаеш, че всичко е ок с бебока. Аз гледам, че си в 12 така че ако решиш за ранна трябва да побързаш.

# 239
  • ГО
sh0k0lad4e, добре дошла! Hug

Момичетааааа Hug Hug Hug благодаря ви за окуражителните думи!
Силно се надявам да сте прави.
Много се извинявам, че ви дудна, ама няма на кого друг Crazy
Много се радвам, че съм сред вас Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт