МАРТенското бебе си расте, а мама вече е все по-добре (11)

• 9 322
  • 304
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Уф и аз така мисля. Сега почвам да се обаждам. Къде ли могат да ме вземат примерно за тази или другата седмица? Смисъл къде не е натоварено?

# 241
Здравейте момичета, ЯБААААААА, ДАБААААААА, ДУУУУУУУУ както казва Фред Флинстоун.

Сега се връщам от ФМ при доктор Янкова , всичко според нея е в норми, Даде ми да листа с резуртати. Та накратко, гледа следното - Череп/мозък, Гръбначен стълб, сърце, предна коремна стена, стомах, Пикочен мехур/ Бъбреци, Ръце , Крака, Плацента, Околоплодна течност. Всичко е нормално развито за термин 08,03,2010, както е и по менструация. Нухарната гънка е 1,6мм - в норма. Показателите за синдром на Даун са 1:2132, за синдром на Едвърдс май беше е 1:3189 и за друг някакъв си синдром 1: 10375. Не им запомних с точност имената на синдромите с изключение този на Даун. Кръвно БХС - няма да правя защото според докторката показателите са повече от добри, като каза че риска не е 0 но не дава никакви поводи за сериозни притеснения. Бебока е цели 52мм. Според Янкова ще е момче, но не защото е видяла със точност генеталиите.  Grinning Grinning Grinning

Неискам да ви казвам колко съм превъзбудена и HAPPY. Утре ще си платя абонамента и ще ми попълват карта за регистрация към ЖК, Утре ще пускам и всички изследвания. Следващия видеозон ще ми е в 16 г.с.

Е май е това , ако съм пропуснала нещо ще понаписвам и доизяснявам за тези които се интересуват

ОБИЧАМ ВИ МОМИЧЕТА, ОСОБЕННО ТЕЗИ С ДОБРИТЕ ПРЕЧУВСТВИЯ
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 242
  • ГО
И аз съм ЗА ранната ФМ.
Дет се вика другите може и да не се навия да ги правя, ама поне няма да съм на тръни.
Аз извадих голям късмет, че в моя град правят ФМ.
Трябваше чак в Плевен да ходя, но ни се размина.

Отивам да си взема душ, докато детето спи.
Надявам се да мога да пиша веднага като се върнем от прегледа.

п.п. цветослава, много, много, много се радвам!!
Ей това се казва хубава новина!
Благодарим ти за подробния разказ.

# 243
Цвети, честито за прекрасните новини Party Hug

# 244
здравейте мамчета и от мене.аз имах лоши новини но се надявам всичко да е отминало.в четвъртък вечерта прокървях много силно и ме закараха в болница  newsm45 беше отвратително бях много изплашена и ме оставиха в болница 2 дни.сега вече съм в къщи но съм на легло ,дано вече всичко да е отминало,и на всички останали успех

# 245
здравейте мамчета и от мене.аз имах лоши новини но се надявам всичко да е отминало.в четвъртък вечерта прокървях много силно и ме закараха в болница  newsm45 беше отвратително бях много изплашена и ме оставиха в болница 2 дни.сега вече съм в къщи но съм на легло ,дано вече всичко да е отминало,и на всички останали успех

Стискам палци и съм с теб. Всичко ще се оправи. Лежи и си почивай само. Аз днес вече разпръсквам положителна енергия през клавишите, така че..............споко

# 246
Мила-лила, лежи си и почивай и се поуспокой доколкото ти е възможно в такъв момент.Знаеш, че ние сме до теб  Hug

# 247
  • Сред обкръжението
Камъче, според мен тук можеш да се оплакваш колкото искаш, защото всички разбираме какво й е на другата. Но не се предавай на черните мисли. Всички те очакваме с прекрасни новини.

цветослава, ЯБААААААА, ДАБААААААА, ДУУУУУУУУ и от мен. Благодаря ти за хубавите новини.  Hug Сигурна съм, че това дава на всички, които още не сме ходили на тези изследвания, мноооооооооого кураж.

sh0k0lad4e, Добре дошла! Леко и щастливо второ бременеене

мила-лила, почивай повече и дано всичко е наред

# 248
мила, успокой се всичко ще бъде наред. Щом са те пуснали толкова бързичко от болницата значи си добре   bouquet само си лежи повечко и спокойно. Без притеснения те само вредят

# 249
  • Burgas
Мила дано повече не ти се случва,казаха ли ти от какво е кръвотечението.

# 250
Лелелеле аз таман за 20 минутки да ви оставя и съм пропуснала хубавите новини! Цвети браво за хубавите новини! Всичко звучи чудесно! Да видим дали е познала, че ще е момък! Представям си как се чувстваш в моента - на седмото небе. А дано и ние така!  Hug

мила-лила отлепване ли си имала? Ако е това просто лежи и почивай и пак ще се залепи и всичко ще е наред!

kama4e че ако не на нас на кого друг ще дуднеш? нали затова сме тук, да се изслушваме и да се подкрепяме!

sh0k0lad4e добре дошла в нашето голямо семейство! Лека и безпроблемна бременност и много щастливи моменти ти желая! Да не ти казвам обаче какво ми се прияде като ти видях ника...  Embarassed

# 251
мила лила подкрепям момичетата и те призовавам да почиваш повече. Много се радвам за хубавите новини от Цвети много оптимистично ни действа радостта ти. Добре дошла да кажа и на шоколадче  Hug. аз ще се надявам и при мен нещата да са толкова добри, въпреки че ми е много зле.

# 252
Ах, забравих да кажа, че на всички препоръчвам да си правят ранна ФМ. Късната също е хубаво да се направи, защото ако евентуално има някакви изменения и бебето би имало нужда от спешн апомощ веднага след раждането е хубаво да се зане предварително, за да се подгтовят лекарите да отреагират своевременно. Тук поне така правят.

# 253
аз от емоции днес и забравих

Добре дошли на всички нови мами. Дано да ви е приятно в нашата сплотена компания и да си бременеете възможно най- леко.

Благодаря на всички които са се радвали с мен на хубавите новини и за тези които са се притеснявами за мен преди да пиша. Страхотни сте момичета

Аз също препоръчвам ранната ФМ, защото тогава все още имаме право на избор, което е не е без значение. А и се успокояваме по-рано - и това си е предимство Grinning Grinning Grinning Особенно за емоционалните ни душици

# 254
Цвети, браво за хубавите новини Hug

Камаче,всичко ще е наред  Hug

мила-лила,лежане му е майката-колкото по-малко се движиш,толкова по-добре  Hug

89 процента момче при мен  Laughing

стиснете едни палци утре в 8.30 за мен  Praynig

добре дошли на новите мами  Hug

Общи условия

Активация на акаунт