МАРТенското бебе си расте, а мама вече е все по-добре (11)

• 9 321
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
kama4e,още един път извинявай за това,че съм те пропуснала smile3538

Марисса Hug Hug Hug,много съжалявам,че пак са се повторили нещата,дано от тук нататък всичко е наред,полежавай повече и си почивай,не ни плаши повече така!

love001

# 91
Марисса, браво!!!!!!

Радвам се много че двамата с бебо сте добре!!!  Hug

Почивай повече и стискам палци да имаш апетит, за да може всичко да е наред и да си спокойна  Simple Smile

# 92
Ето го мамчетоооо!  Hug Добре си ни се завърнала от болницата! Много те мислехме да знаеш!

Радвам се, че с бебчо всичко е наред. Явно ще ти се наложи повече почивка и лежане, за да се предотвратят повече отлепвания. Какво казаха докторите? Какъв е планът?

казаха "лежане", колкото по-малко движение, толкова по-добре. Казаха, че до 15-16 г.с, когато ще започне да функционира самостоятелно плацентата си е рисково, тоест, че може да има още рецидиви, после би трябвало да се оправят нещата, но това е Божа работа. Има много случаи на отлепена плацента в по-късни седмици, а това на мен явно ми е слабо място. Аз ще си почивам, пък каквото трябва ще стане  Praynig браво, че се грижиш за темичката  Hug

Живот и здраве да си го родя това бебенце и ако е момче, ще се казва Георги. Така се казваше татко и аз от много отдавна си знам, че ще си кръстя второто дете на него, за съжаление не успях да му го кажа докато беше жив (все си мислех, че трябва да е изненада, а той така и не научи), но Георги ще е, само да е жив и здрав  Praynig Никола си го наричах Никола още преди да знам, че е момче. След това имаше един период, в който мислех, че ще е момиче, защото уж така го бяха видели и престанах да му казвам Никола, но после като разбрахме наистина пола пак започнах  Laughing За момичешки имена ни е по-трудно. Аз харесвам Сиана, Симона, София, Димана. Мъжът ми иска  Ния или Стефания (това второто, за да може накратко да е Ния, много е хитър  Wink) По принциип Ния щеше да се казва Никола, ако беше момиче, но сега за второто дете не искам това да е името. Свекър ми е Никола и така излиза, че и двете деца ще са кръстени на него. Името, за което и двамата сме единодушни сега е Мария  Peace Аз държа по принцип на това името да е на светец и да си има имен ден детето. Две от моите любими имена обаче не са такива Confused

Hug Hug Hug

# 93
Еми щом са казали ще лежиш. Ще ти е малко трудно, но важното е да сте добре с бебче. Георги е много хубаво име и мисля, че е добра идея още повече, че си си го била нарочила отдавна. Ние уж мислихме имената, но аз вече се разколебах. Май пак ще мислим като ни кажат пола....

Аз смятам да приключа тази работна седмица и в традицията на деня на майстора да си тръгна след 10 минутки от работа. Умирам от глад така че се прибирам да се по-  Animal Pig. Айде ще пиша следобеда пак! Чао от мен за сега!

# 94
  • София
Марисса,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug, много се радвам, че се появи и че двамата с бебчо сте добре. Започвай да ядеш дебелеещи неща, за да не се налага ние да идваме на те храним  newsm64 (не че аз бих оставали храна и за теб  Embarassed). Почивай си, за да може да Георги да е здравичък и да не ни плашиш повече така.   bouquet

Аз след малко тръгвам за ФМ. Стискайте палци, момичета, че много ме е страх.

# 95
Здравейте и от мен в новата тема .Ама много сте писали не мога да сваря да изчета всичко.
Мариса много се радвам че вече не си в болница и сте добре -аз да ти кажа  също нямам никакъв апетит но съм качила 2 кг и аз незнам от какво и ако ми видиш коремчето ще кажеш че съм в 5-ти месец и защо така незнам изобщо-дали има значение че ми е втора бременност newsm78 абе едва ли ама знам ли.
ahoney- късмет и споко всичко ще е наред не се притеснявай  и без черни мисли - това се отнася за всички де. Hug

Аз съм добре без гадене и повръщане точно както първата ми бременност а и по кг. съм добре първият път бях качила 15 кг само за първите 4 месеца  Embarassedпредставяте ли си какво чудо бях  станала докрая-
    261uu Animal Pig
не ме питайте колко бях станала като отидох да раждам малеее ooooh!

# 96
Здравейте и от мен! Аз днес се завърнах на работа  Sad, но ... какво да се прави. По-важното е, че преди отпуската успях да кажа на шефа и сега ми се струва че ще имат подобаващо отношение към мен. Започвам да казвам вече и на колежките лека-полека. Не знам за вас, но на мен вече ми личи - и коремче си имам и ханша ми имам чувството че се е разширил ...  не отричам че си похапвам добре, но ми се струва че е много рано ... не ми се мисли какво ще стане до края ... по-важното е бебчо да е добре, пък кг ще ги смъкваме някак си, нали?
Много се радвам за Марисса нека всички да сме ОК и да няма вече лоши новинки!
От мен лек ден  на всички мамчета  Hug

# 97
марисса
много се радвам, че сте добре.Сега почивай и се храни  Hug

ahoney
късмет  Hug

Аз не знам дали си внушавам, защото не ги разбирам много тия неща, но дали е нормално корема ми по някакъв начин да си вдигне  Rolling Eyes Имам предвид - преди го усещах подут съвсем ниско, около яйчниците, а сега доста по-високо  newsm78

# 98
Момичета,

и аз мога да се похваля, че вече ми е по-добре!  Party
От няколко дни не ми се гади и апетитът ми се завръща  Laughing

Относно темата за зъбите и зъболекарите -  на мен моята зъболекарка ми каза да си взема Флуорин на хапчета / той е за профилактика на кариеса в детска възраст / и да си взимам по 2-3 хапчета на ден, за да си запазя зъбките  Simple Smile
Попитах и лекаря ми на последния преглед - каза, че не е проблем да го взимам и е много важно здравословното хранене и приемане на храни с повече калции.

Така че, аз си го купих и сега дъвча  Wink

# 99
Ами да, аз си купих една фолиева киселина, която е комбинирана с калций, флуор, витамин Д3 и К1 и сега от нея пия. Ама тоя кариес моя ми е стар аз знаех за него ма не ми се ходеше на зъболекар тук... и сега се влоши положението...  Sad

# 100
И моите зъби са доста зле имам поне 2 кариеса и един зъб за изграждане. на все не стигам до зъболекар.За сега не ме болят, ,дано да остискам до по-късен етап на бремеността

Карамел` според мен не си внушаваш, а просто корема започва да се надува около пъпа. Гледах и един научнопопулярен филм на тази тема. И моя се надува така

# 101
Момичета, не съм писала отдавна, но си имах причина. Неприятна за съжаление ...
Моля, да ме махнете от списъка на първата сраница, защото моята бременност завърши с missed abortion  и последвало абразио.

Желая лека бременност на всички !   bouquet

# 102
  • ГО
shosho, съжалявам! Много!
Дано скоро пак пишеш в отчетна! Praynig

# 103
ех че гадно... Cry
надявах се вече да е минало времето на лошите новини и да нямамме повече такива... Sad

shosho, съжалявам и ти стискам палци за след няколко месеца! Praynig

# 104
shosho, съжалявам smile3518 май не минава без лоши новини. много съжалявам Sad

Общи условия

Активация на акаунт