МАРТенското бебе си расте, а мама вече е все по-добре (11)

• 9 319
  • 304
  •   1
Отговори
# 75
 Hug
Ех,какъв ден HugЗапочва много добре и се надявам да свърши така Hug(имам предвид,че днес чета само хубави навини).
Doro,добре дошла!
kama4e,бях забелязала че ни четеш-добре дошла!Извинявай за въпроса,но това първо бебчи ли ти е?Не за друго,но ника ти ми е много познат или се бъркам.
И на мен днес ми е много гадно,а и малкия ще ме подлуди! smile3514
Да ви предопредя-ние утре рано-рано тръгваме на море,ще се върнем или в събота или в неделя.Ще взема лаптопа,ако има нет ще се включвам,ако не дупе да ми е яко като се върнем-ще има да чееетттаааааа Grinning

Днес ще ви следя до когато мога!
 Hug Hug Hug  love001  love001  love001

еееееееееее не мога да си публикувам отговора hahaha

# 76
благодаря  Hug

къде ще ходите на море?

хайде пратете на лични име/парола или кажете как да се запиша на страничката отпред?

# 77
здравеите сладурки.идвам с хубави новини слава богу.фм мина много добре,всичко е наред,много съм щастлива.този път бебо беше по активно.и дктора неусетно по едно време вика ами тои ни обърна гръб и аз викам да,и док вика а ти усети ли как несъзнателно казах ТОИ и аз подскочих от радост.каза ми че мисли че ще е момче,но има вазможност 40% да греши и аз му казах ч знам че ще е момче,но много се зарадвах.сега пуснах и бхс и ще чакам др седмица на 28 резултатите.ох много се успокоих и ви пожелавам и на вас така.аз съм за малко,защото продължавам със приготовленията.да ви се похваля поканите ми са готови и са невероятни,много съм щастлива.а по въпроса са гаденето.аз днес също повръщах,незнаино защо.за трети път мие.дали не започва тепърва моито а?ох дано да не е newsm78

# 78
eniq браво за хубавите новини! Не се притеснявай за повръщането, късно ти е чак сега да почва , по-скоро е изключение от правилото.

Doro прати на martenki2010 на лични данните, и който влиза следващия път ще те включи в списъка.
Благодаря за състава на хапчетата!

sisi2000 kama4e е при нас от самото начало! просто не пише толкова много като нас. Много хубаво да си изкарате на морето!

# 79
Марисса е он-лайн и да не се скитасва, а веднага да каже как е, че се изпопритеснихме с нея.
 Simple Smile

# 80
ами надявам се тинк,че хич не е приятно,както някои мами вече знаят.а видях че марисса е на линия,дали ще ни пише Hug

# 81
eniq,честито за хубавите новини!
Doro,ще ходим на Царево,надявам се да е хубаво,защото до сега не съм ходила.Моля!

Преди време говорихме за имената-е вече и аз мога да се похваля спрях се на Илияна,защото с таткото ще имат празник на 20 юли-единия ще има рожден ден,а другия имен ден smile3503.То има още много време,може да си променя мнението,но за сега това съм решила.

Успешен ден!

Tink,благодаря,значи съм се фишосала-бременна му работа!
Мъжо казва(без да се обиждате),че бременните жени ги хваща склироза т.е. много забравямеSimple Smile ПОНЕ АЗ СЪМ ТАКА ДЕЕЕЕ Grinning
kama4e,ИЗВИНЯВАЙ.

Хайде,мариса,чакаме добри новини!

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 12:21 от sisi2000

# 82
Марисса бързо да ни пишеш! Как си, какво стана!?  Hug

# 83
  • ГО
Ето ме  Laughing прибрахме се от разходка.

sisi2000 , тук съм още от първата темичка, ама по едно време бях спряла да пиша.
Иначе си имам син на 3г и 5м, сега ми е трета бременност.

Нека кажа аз как се чувствам, пък вие ми кажете дали е нормално.
Значи, не повръщам, леееко на моменти ми се гади, не съм качила килограми, не ми се спи повече от обикновено, на моменти ме дърпа корема, леко ме наболява даже, боли ме кръста, гърдите ми ми минаха, с две думи обичайните симптоми ги нямам.
Странно ли е или съм късметлийка?
Да се притеснявам ли?

Марисса и аз се присъединявам към чакащите новини.

# 84
Леле колко сте изписали пак Simple Smile
За зъболекарите - в списание 9 месеца също пише, че е по-добре да се сложи упойка и че тя е локална на мястото и не е опасна за бебето, но пише да се ходи на зъболекар сле третия месец Simple Smile

# 85
да не мислите, че е лесно да наваксам със сто страници  Laughing

първо да ви кажа едно огромно благодаря за подкрепата, насълзих се като четох какво сте писали, много съм щастлива че се намерихме в тази темичка  Hug

Много прегръдки, кастел  Hug и да се похвалиш много скоро с хубава новина Hug

ения, браво за хубавите новини. Ама тия момчета много несрамежливи, вече се и показват  Simple Smile

Тинк, упойката на зъболекарите е лидокаин, което е и основата на епидуралната. Стига да не е първите месеци, е ок  Peace Аз с Никола като забременях нямах един кариес, след като родих имах 5  Shocked

Карамел, дано не се повтаря бъбречната криза, пак малкото зло при теб беше Hug

Сега да разкажа малко: тъкмо бях решила да пиша тук онзи ден и усетих някаква течност как се излива от мен. Звъннах на мъжа ми да идва, на доктора, драснах тук един ред, а през това време кръвта си течеше, цяла локвичка. В най тежките ми цикли не съм кървяла така. Единственото ми успокоение беше, че нямам болки, а знам, че аборт в толкова късна седмица не може да се случи без болки. Може кървенето да е индикация за мисед, но то става две седмици след като е спряло да се развива бебето, а при мен същия ден си беше добре, така че и това не беше. Реших, че няма какво друго да е освен отлепване и предвид кръвта си представях колко е. Много се изплаших, свило ми се беше сърцето. Отидохме в болницата, прие ме един колега на моя лекар. Гледа ме на видеозон и ми казва "имаш см и нещо отлепване". Аз съответно не вярвам, защото преди две седмици отлепването ми беше намаляло на см и нещо, но тогава не беше такава касапница. ПРиеха ме, беше ми много мъчно за детенце и на него за мен. Както и да е, издържахме, сега си наваксваме гушкането  Heart Eyes На следващия ден ме гледа и моя лекар и той каза, че е 1 см и половина отлепването, като ми обясни, че количеството кръв, което се излива няма връзка с големината на отлепването. Полежах малко в болница, днес ме изписаха. В патологята на Шейново работят страхотни специалисти, най-важното и стахотни като хора, много очарована останах. Сутринта за последно видях бебчо, беше буден и махаше, моля се само тази история да не му се отразява на него  Praynig Имало много причини защо се получават тези отлепвания при мен, възможно обяснение е по-ниско разположение на хориалните влъсинки, съответно на изграждащата се плацента. Плацентата може да се вдигне, но аз трябва да кача кг за тази цел. Още не съм качила нито едно кило, не ми се ядат неща, от които мога да натрупам, но се насилвам. Сега пак отивам да се мъча с едно пиле  Confused

# 86
браво марисса толкова се радвам за теб,чакахме те с нетарпение,ама наистина с огромно и много се бяхме притеснили.много те прегращам и дано вече всичко е наред и да нямаш такива стресови ситуации Hug

# 87
Ето го мамчетоооо!  Hug Добре си ни се завърнала от болницата! Много те мислехме да знаеш!

Радвам се, че с бебчо всичко е наред. Явно ще ти се наложи повече почивка и лежане, за да се предотвратят повече отлепвания. Какво казаха докторите? Какъв е планът?

# 88
  • ГО
Марисса, много се радвам, че вече си добре!
Дано повече няма тревожни ситуации! Hug

# 89
браво марисса Simple Smile е това да се чува само хубави неща

Общи условия

Активация на акаунт