Отговори
# 120
  • вече Пловдив
Ваня 1975, ако не се лъжа, мисля че беше от Карлово. Аз ще бъда там за около седмица от 27-28.08, ако искаш може да се видим Wink
Чудесно, ще се радвам да се запознаем на живо. Прати ми на ЛС телефона си.

# 121
  • София/Варна
Здравейте, аз се прибрах в София снощи, но едва сега успях да ви изчета.
Честито на всички, които са имали повод да празнуват!

Както обикновено гостуването на родата беше адско изпитание и за нервите, и за стомасите ни.
Искам да благодаря на варненските майчета, че ми подариха няколко приятни часа в Морската градина. Беше ми изключително приятно да се запозная с вас Simple Smile. Надявам се да имаме поводи да се срещаме отново Simple Smile.
Като се освестя и си оправя къщата ще пусна малко снимки от гостуването ни във Варна.

# 122
Маги скъпа дано се оправиш бързо  Praynig И аз бях така миналата неделя  smile3550 и само препечени филийки с кашкавал ядох цял ден (а наш'те бяха на гости и аз нищо не можах да ям  #Cussing out ), пих и 5 капки от Био Гая на Теди и се оправих много бързо  Peace Кърма имах слава богу, но аз вода си пих доста, че ако бях спряла и нея щях най-вероятно да бъркам АМ  Mr. Green пък се и бях обезводнила, все пак течности си трябват.

П.П. Това БиоГая много гадно на вкус  Sick но пък действа безотказно  newsm10 Сега разбирам защо понякога Теди изплюва половината от капките  Laughing

Ето малко актуални снимки и от нас: http://may2009.snimka.bg/baby/bebcho-teodor-na-mama-galya1982.387930

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 03:27 от Galia1982

# 123
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖЕДН ДЕН,МИЛА МИ ДИКСИ!НЕКА ТВОИТЕ ЖЕЛАНИЯ СА МОИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК С ВЕРНИ ПРИЯТЕЛИ И ХУБАВИ ПИТИЕТА Mr. Green

Галя,Теди е много хубаво бебе Hug

# 124
  • София
Дикси, честит рожден ден  bouquet
Да сте живи здрави и много щастливи ти и твоето семейство.

# 125
Добро утро!Няма много кво да се похваля,освен,че мойта кукла от вчела така гука,че се чува нещо и като"мам". newsm44  Така ми напълни душата,че й се смях с глас,а то пак продължава.Който иска да види в албумчето е и клипа как приказва и малко нови снимки.Е аз отивам да гладя малко и да пийна кафенце. kaffeetrmker_2Приятен ден на всички мами и бебоци. newsm59 ---ДИКСИ!Много щастие,обичана мама и съпруга. Two Hearts

# 126
Хайде една сутрин и от мен почерпката  Wink
Днес остарявам с още една година Grinning Благодаря за пожеланията!

# 127
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДИКСИ!!!
Kay Renn добре дошла ще чакаме снимки Wink
Галя Теди наистина е много сладко бебе!
Аз днес през ноща заминавам за 2 дни далече от бебето стискаите палци всичко да е наред и да понесе леко отсъствието ми. Simple Smile
Успешна седмица!

# 128
Честит рожден ден Дикси!!!  baloni bdbaloni
Ние най-накрая се прибрахме в къщи.Бяхме на гости на мама на другия край на София  Mr. Green
Ето малко снимки и от нас http://may2009.snimka.bg/?album;aid=395529 ,сега излизаме към парка,после ще ви чета.Да споделя как Георги се надига и иска да седи......цвърка,приказва,кара се......ще го изям на мама любовта.
Лек и усмихнат ден на всички!

# 129
  • София
Честит рожден ден Дикси!!!

# 130
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДИКСИ!!!
С пожелания за здраве,любов и усмивки!!!

# 131
Дикси Честит рожден ден ! Много радост, здраве и късмет !

# 132
Дикси, . Много най от всички хубавини Grinning
На мен ми отне доста време да изчета всичко. Майските мамички -писали, писали Laughing
Видях, че сте обсъждали захранването. Аз смятам да започна със зеленчуково пюре след навършени 5 месеца и половина.
Сега да се оплача, че аз бях до тик с кърменето Cry Cry Вие ми се от яд ама какво да се прави. От четири - пет дни за три часа едвам се събират 20 мл от двете гърди Shocked Пробвах с чай, с лактогенните храни, пия по четири литра течности, но не и не. То най-вероятно заради отказа на бонбонка да суче още с раждането и с помпата.....  Та си минахме на АМ. Ще се помъча още пък дано Praynig
Качих и аз снимка за новия колаж и изненада - бебоците станали дечица Laughing Едни големички, с весели очички, усмихнати. И повечето с прически Grinning Ние сме от групата на плешивичките Blush
Росита, и Сианчето си държи шишето като Евелин Grinning Много е смешна, та чак си го и надига Laughing Иначе гимнастиките за нейните месеци не ги прави, но държи шишета Laughing  http://media.snimka.bg/4054/014363350.jpg
Другата седмица ще бъда в Бургас ако има някоя мама и и се разхожда ще се радвам да се видим.
 Hug Hug Hug от нас и приятни разходки с послушни бебета

# 133
Здравейте.От няколко дена се опитвам да науча Дария да заспива сама,но без успех.Заспива само на ръце с друсане и то не по-малко от 20-30 минути и като я сложа в леглото започва отново да плаче и отново на ръце и така 3-4 пъти докато не заспи.Та се получава,че се приспиваме 1 час за 30-40 минути сън,а най-лошото е,че заспива само в мен.В баща си и бабите изобщо не иска и не спира да плаче.Алед 2 седмици заминавам на очни и не знам как ще се справят с приспиването без мен.Вечер ще се прибирам,но през деня ...Имаме люлка и сега се опитваме през деня поне там да я приспиваме,но засега не се получава.Имате ли подобен проблем и какво бихте ме посъветвали?

# 134
Дикси,честит празник.Много здраве и усмивки Simple Smile
 И моето момиче най-после загука,а като я занеса пред огледалото и се погледне започва луд смях с глас.Много е смешна Laughing

Общи условия

Активация на акаунт