Отговори
# 90
Maria-Chiara ние нямаме бейби TV  но му пускам Baby Einstain и той мн му се радва. Също и Том и Джери .

Е Деси newsm59  4uu  ura  Gift  party023 много щастие и любов ти желая !

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 17:23 от Felina

# 91
  • Sofia
Момичета, много благодаря за поздравите! Изненадахте ме!

newsm53Иначе от сутринта не съм седнала, а нищо особено не съм свършила. Мъжът ми вече е отпуска и си точа зъбите да ми помага.   smile3508Той пък има други планове- искал да си отспи  Rage

Ние вчера се обърнахме по корем. И обратно!!!!

# 92
Десиве78
Да си жива,здрава, безкрайно щастлива и обичана мама и съпруга!

# 93
Честит рожден ден desive78 Много здраве, любов, късмет и щастие.  party023 newsm59
 baloni baloni baloni

# 94
ЧРД ДЕСИ!!!Много здраве,щастие и мн.мн.любов!  party023  Gift newsm67
Ох мами и аз днес съм на тема акане!Малкия днес не ми е акал,попринцип го прави всеки ден м/у 8 и 8:30 сутринта ама днес.......НЯМАААА и нз.какво да го правя.Моля за помощ ама само не ми предлагайте термометри...чувала съм за водичката от варени овесени ядки ама незнам на колко вода колко овесени ядки да слагам... newsm78
 ooooh!офффффффф ужас...

# 95
Десиве, да си жива и здрава!!! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Ние утре отпрашваме към морето. Този път ще сме южно от Стара планина - на Елените. Дано да е хубаво времето. После ще се позадържим малко при другите баба и дядо в Попово и живот и здраве след около 2 седмици ще се завърнем. Само за хубави работи да пишете дотогава  Hug

P.S. Мама Цвети, на около стотина мл вода слагаш най-много една чаена лъжичка ядки и не ги държиш много - само колкото да се обърнат във водата, тя веднага побелява. Успех!

# 96
Зайко много ТЕНКЮ  bouquet
Дано да помогне Praynig
А на вас весело изкарване и мн.да се слушате взаимно... Hug
http://www.dnes.bg//crime/2009/08/22/lineika-s-rodilka-katastrof … to-sa-dobre.76440

# 97
  • Велико Търново
.Моля за помощ ама само не ми предлагайте термометри...чувала съм за водичката от варени овесени ядки ама незнам на колко вода колко овесени ядки да слагам... newsm78
 ooooh!офффффффф ужас...

Явно не знаеш,че овесените ядки съдържат глутен,а бебето ти е прекалено малко за да го въвеждаш.Термометър е милион пъти по-добре,но ти си знаеш.

# 98
http://may2009.snimka.bg/?album;aid=413314 ето го най-накрая и нашто албумче
Сиска...слушам и изпълнявам... Mr. Green

# 99
Galia1982 в нашата аптека Ремедиум на ул.Гео Милев в кв.Гео Милев  има Инфакол!

Хммм, Плами213 интересно newsm78 но точно в нея ходихме и ни казаха че дори не ги били внясяли те   Rolling Eyes

# 100
Добро Утро и от нас:)
Ние днес ставаме на три месеца, аз съм от тия дето не знаят как да слагат снимки тук, така че се чувствайте почерпени кой с каквото иска:)    cook
Прочетох за притесненията относно водичката от овесени яски,която се дава на бебетата за разхлабване-е,аз съм давала-2 пъти, разбира се по препоръка на педиатърката. Бях решила,че с редовно ползване на термометъра, ще си реша проблемите,ама тя като чу какви ги върша и ми се скара и каза да пробвам с водичката.
Не мисля,че му подейства мноого разхлабващо,но пък и не предизвика,никакви ужасни стомашни или алергични реакции,независимо,че съдържа някакво минимално количество глутен,все пак тази вода само ги е измила ядките,както се казва,не са врели и кипели с часове в нея. Peace
Освен това,аз закусвам всяка сутрин с овесени ядки,така че по един или друг начин бебето е запознато с тях:)
След известно време водена от съмнения дали все пак не съм му навредила на бебето,се консултирах с още една педиатърка и с виден детски ортопед..та, коментара и на двамата беше от сорта да не се втилясвам за глупости,защото в крайна сметка бебето не яде самите ядки... Mr. Green
Днес по случай мини празника ще отскочим с тати и бебо до Борисовата градина-да се порадваме на езерото, да хапнем, да се разходим, да се видим с поредното бебе, което се роди в нашата компания:)) Ако днес някоя от вас е там да си каже от сега,да знам за кого да се оглеждам:))
Желая ви лек и приятен ден Hug

# 101
# 102
Включвам се набързо, докато Самчо Ламчо спи, а брат ми го няма (пишаот неговия комп.)
От началото на август с малкият сме при родителите ми в габрово и голям кеф - баба дундурка, дядо пляска и говори на детето. прилагам доказателство  Mr. Green http://picasaweb.google.com/zpetkowa/Samuil#5371223461676383746

От 3-4 дни Сами пропуска и второто нощно хранене и се буди направо за закуска в 6, което много ме радва, само се притеснявам да не ми намалее кърмата с тази голяма пауза. Какво мислите, да ставам ли да цедя? Хич не ми се ще, нищо че се будя като си си кеч с цомби бомби и тече на поразия, ама нали съм поспалива и ми е добре така.

Иначе влизам да прочета понякога ама за писане не остава време,че брат ми пише дипломна работа и е на зор.

Луничка, направи ми впечатление, че като пишеш за Ивко все едно за Сами става въпрос - яде на 2 часа, крещи на разходки и пухкавее обилно  Grinning Че даже и той има едни зайци по кошчето и много им се кара  Laughing

# 103
Добро утро,
Аз не пускам телевизия на Бо и не мисля да го забавлявам с това. Като гледам големия как с шпакла не мога да го изчигъркам от телевизора и компютъра само ми трябва още едно зомбирано чудовище. Пеем песнички, четем книжки и се забавляваме с танци Joy. За телевизия има време, како казва баща му "в 6-ти клас " smile3532

# 104
Здравейте мацки  Hug
Мен успя да ме пипне стомашно-чревния вирус и сега съм  Sick и smile3550. Миналата семица мъжо и сега аз, дано на малката не и се отрази. Сега с тия сухари дано има кърма  Crazy, а днес сме канили гости на барбекю, а аз нищо не мога да хапна, направо ще се гръмна  #2gunfire #2gunfire #2gunfire от яд. Оплаках се  Crazy
Хубав ден ви желая  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт