ЛЕНТИЧКИ BG-Mamma - за бременност, за възраст, за сватба, универсални

• 110 364
  • 389
  •   1
Отговори
# 105
на мен не ми отваря никакви лентички newsm78
500 - Internal Server Error

# 106
  • Германия
И на при мен много често не се отваря сайта. От скоро ли е проблемът или винаги го е имало?...до сега не съм забелязала, защото влизам само във форума и никога в сайта  newsm78

Между другото, това са най-хубавите и стилни лентички, които съм виждала  Hug И аз не пропуснах да се възползвам от тях  Simple Smile

# 107
# 108
  • гр.София
Страхотни лентички! Благодаря Grinning

# 109
страхотни са Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes                                                     

http://www.bg-mamma.com/ticker/5277

# 110
Ей сега открих лентичките на бГ мАмА наистина са многоо хубави-започвам да си ги сменявам Wink

# 111
  • Panagyurishte
Нещо не мога да се справя newsm78

# 112
нещо не правя както трябва newsm78.как да си изкарам лентичката на bg mama като пиша да ми излиза. Embarassed

# 113
  • Panagyurishte
И на мен ми не излиза, защо за по-трудно схващащите не обясните стъпка по стъпка newsm78

# 114
След като генерирате лентичка, трябва да копирате първия код (маркирате кода, кликвате с десен бутон и избирате Copy) и да го поставите в полето Подпис в профила Ви тук във форумите - т.е. да влезнете в , после от страницата с профила Ви да изберете линка Профил от колонката в ляво, да поставите (десен бутон и Paste) в полето Подпис кода и да потвърдите направената промяна чрез натискане на бутона Промени профила

# 115
  • Panagyurishte
Eто какво се получи Simple Smile

# 116
ураааааа.получи се.мерси Mamma за обяснението smile3525

# 117
Нещо са се бъгнали тези лентички  #Cussing out Излизат полета едно върху друго, не могат да се подпълнят данните..............

# 118
Излизат полета едно върху друго, не могат да се подпълнят данните..............

Лентичките не са се бъгнали. Предполагам, че ползвате много стара версия браузер.
Ето какво съм писала по-горе в тази тема по повод същия пролем.

Да, от версията на браузера е - прекалено стара е. Експлорерът е имал такъв проблем, но решение за него е излязло преди повече от 5 години и даже вече не се предлага като "fix" за браузера, тъй като всички по-нови версии нямат проблем. Препоръчвам да обновиш версията на Експлорера или да ползваш Мозила, тъй като старата версия на този браузер може да ти създаде проблеми както с визуализацията на страниците в Интернет, така и със сигурността.

# 119
  • Бургас
Поздравления  bouquet
но защо на моята годишнина ми излиза 6-та година (28.09.2002) , 7-ма е , и на пръсти да ги броя седма си е Laughing

Общи условия

Активация на акаунт