ЛЕНТИЧКИ BG-Mamma - за бременност, за възраст, за сватба, универсални

• 110 431
  • 389
  •   1
Отговори
# 120
Защо само ни лъжете, бе хора?! Вися толкова време тук и не ми става лентичката. До Стъпка 3 и край.

# 121
и аз си направих лентичка Laughing

# 122
защо на моята годишнина ми излиза 6-та година (28.09.2002) , 7-ма е , и на пръсти да ги броя седма си е

Това вече си е бъг, да. Благодаря за сигнала - ще предам на програмистите.

Защо само ни лъжете, бе хора?! Вися толкова време тук и не ми става лентичката. До Стъпка 3 и край.

Чувството ми за търпимост и толерантност в последните години е достигнало до неподозирани висини, но на така поставен въпрос няма да отговоря.
Ако имате някакъв проблем, не можете да се справите или ползвате браузер, чиято версия е над 5-годишна, вместо да обвинявате абсолютно безпочвено в лъжи (кой кого за какво е лъгал не разбрах), можеше да прочетете няколкото ми публикации в тази тема или просто да обясните конкретно проблема, за да помогнем в разрешаването му.

# 123
разбрах как се правят а как мога да си я сложа в профила дано не се изразявам много грешно илил простичко казано като пиша да ми излиза лентичката

# 124
suni85, малко по-горе в темата съм се опитала подробно да обясня.
Моля, прочетете това и ако отново имате затруднения с поставянето на лентичката в подписа, пишете тук, за да помогна

След като генерирате лентичка, трябва да копирате първия код (маркирате кода, кликвате с десен бутон и избирате Copy) и да го поставите в полето Подпис в профила Ви тук във форумите - т.е. да влезнете в , после от страницата с профила Ви да изберете линка Профил от колонката в ляво, да поставите (десен бутон и Paste) в полето Подпис кода и да потвърдите направената промяна чрез натискане на бутона Промени профила

# 125
Като си правя лентичка и мина на 3тата стъпка не мога да напиша заглавиетоо :@ бихте ли ми помогнали благодаря!!! newsm78 Thinking Sad smile3547

# 126
мамма ,много  ти благодаря написаното ми помогна много!

# 127
Като си правя лентичка и мина на 3тата стъпка не мога да напиша заглавиетоо :@ бихте ли ми помогнали благодаря!!! newsm78 Thinking Sad smile3547

Предполагам, че отново става въпрос за същия проблем, за който съм писала няколко пъти по-горе.
от версията на браузера е - прекалено стара е. Експлорерът е имал такъв проблем, но решение за него е излязло преди повече от 5 години и даже вече не се предлага като "fix" за браузера, тъй като всички по-нови версии нямат проблем. Препоръчвам да обновиш версията на Експлорера или да ползваш Мозила, тъй като старата версия на този браузер може да ти създаде проблеми както с визуализацията на страниците в Интернет, така и със сигурността.

мамма ,много  ти благодаря написаното ми помогна много!

Радвам се, че съм била полезна и че лентичките са Ви харесали!

# 128
даааа.лентичките са хубави.направете  още нещо забавно ако може. Embarassed

# 129
Не може ли да ги направите в малко по-свежи цветове?
Това черно ми идва малко подтискащо.
Ако и направите 2 в 1 или 3 в 1 веднага ще си сложа  Peace

# 130
КристАли, няма черен фон на лентичките.

ако виждате лентичките с черен фон, то това се дължи на стара версия на браузера, който ползвате.
Преди повече от 5 години Internet Explorer е имал такъв проблем с визуализацията, за който обаче вече не се предлага fix, тъй като се счита, че версията на браузера е прекалено стара.

Препоръчваме Ви да обновите версията на браузера си, тъй като освен проблеми с визуализацията (не само при лентичките) старите браузери имат и сериозни проблеми със сигурността.

# 131
Не знам какъв браузер използвам...Може и да е по-стар.
Но аз не виждам черен фон.Нямам това в предвид.
По-скоро виждам черна рамка и в средата цветни балони( цитирам лентичката на една мама).Черното е като рамка и в него със сини букви пише името на детенцето, а отдолу възрастта му.
Това ли се вижда и с по- нов браузер?

# 132
Това ли се вижда и с по- нов браузер?

Не.
По такъв начин (с черен фон) се вижда само при много стари браузери.
Ето как се вижда със стар браузер (както вече писах - толкова е стар, че вече даже не се предлага fix за този проблем) - http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2163/130607892135571207912507 … CQsbXuWxfQgH6.GIF

# 133
Значи проблема е в моя "телевизор".
Благодаря за отговора.  bouquet
Знам, че тук не му е мястото, ама да питам  Embarassed
От къде да си сваля нов браузер и как да си го инсталирам?

# 134
Аз лично препоръчвам http://bg.www.mozilla.com/bg/

На български е - сваля се инсталационният файл (.exe) и след това се стартира. Инсталира се бързо и лесно.

Общи условия

Активация на акаунт