ЛЕНТИЧКИ BG-Mamma - за бременност, за възраст, за сватба, универсални

• 110 444
  • 389
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря   bouquet Hug

# 136
  • Varna
нещо се затруднявам да си направя лентичка , на финала кой код точно копираме в полето за подпис от профила? мерси много предварително!
  bouquet

# 137
  • Varna
успях, извинете!

# 138
лентичките са много готини.Интересна е за бременноста,всичко е точно изчислено.Интересен е сайта.Отглеждаш дедето си , готвиш на съпруга си.Винаги си подготвена.Успехи за напред.

# 139
изкам да попитам защо спря да ми отчита публикацийте.някой знае ли?мерси.

# 140
  • Германия
Сега като си погледнах лентичката забелязах, че е започнала да отброява дните на ново от деня, в който събитието се е случило Thinking Не би ли трябвало да ми се изпише, че трябва да си подновя лентичката, или нещо подобно, защото така е подвеждащо, ако някой примерно забрави да си я подмени?

# 141
изкам да попитам защо спря да ми отчита публикацийте.някой знае ли?мерси.

Отговорът на въпроса не касае лентичките.
Описано е подробно в закованите по-горе теми - "БРОЙ МНЕНИЯ, рангове, видове потребители, брой ЛС, права и ограничения!!!"   и Моля, не пускайте тема "ЗАЩО НЕ МИ СЕ ПРОМЕНЯ БРОЯТ НА ПУБЛИКАЦИИТЕ? "

Сега като си погледнах лентичката забелязах, че е започнала да отброява дните на ново от деня, в който събитието се е случило Thinking Не би ли трябвало да ми се изпише, че трябва да си подновя лентичката, или нещо подобно, защото така е подвеждащо, ако някой примерно забрави да си я подмени?

Зависи от типа на генерираната лентичка.
В случай, че е зададено ежегодно събитие, то след отминаване на датата трябва да започне отново да отброява отначало.

# 142
  • Германия
Зависи от типа на генерираната лентичка.
В случай, че е зададено ежегодно събитие, то след отминаване на датата трябва да започне отново да отброява отначало.
Ами до колкото си спомням не зададох събитието като ежегодно, но дори и да е така, не би ли трябвало да започне да отброява в низходящ ред, започвайки от 365 ? В моя случай е обратното, догодина в деня на събитието, ще пише “ до събитието остават 365 дни“... Извинявам се за многото въпроси, просто ми стана любопитно  Blush

# 143
киХла не бъди така лоша.  bouquetпросто не знаех къде да попитам. smile3521

# 144
Момичета,направих си лентичка на момичето си,но не ми излиза като пиша.Помогнете.

# 145
Не сте поставили кода в полето за подпис в профила си тук, затова не излиза като пишете.

След като генерирате лентичка, трябва да копирате първия код (маркирате кода, кликвате с десен бутон и избирате Copy) и да го поставите в полето Подпис в профила Ви тук във форумите - т.е. да влезнете в , после от страницата с профила Ви да изберете линка Профил от колонката в ляво, да поставите (десен бутон и Paste) в полето Подпис кода и да потвърдите направената промяна чрез натискане на бутона Промени профила

# 146
Сега ще го направя.Благодаря много  bouquet

# 147
Би трябвало да е вече готово.

# 148
и аз вече си направих .Страхотни са Hug

# 149
но защо не ми излиза отдолу ,някой ще ми каже ли как?

Общи условия

Активация на акаунт