Детски рожден ден във Варна

• 68 787
  • 466
  •   1
Отговори
# 105
very nice,
моля те, сподели ценовите равнища на слдакраницата. Моя приятелка прави там скоро РД и каза, че се плаща на час. РД е ограничен до 2 часа, заведението се затваря. И тя беше много доволна.
Иначе я познавам сладкарницата, просто питам Simple Smile

За 2 часа се заплаща 15лв, ние платихме 25лв. бяхме от 18 до 20:30ч., тогава затваря. Сладките и бутерките (има и пици, но ние предпочетохме бутерки и сандвичи) се заплащат на кг, например за 1кг. около 8-9лв. Едно плато бутерки е 1/2кг., около 5-6лв., поръчахме смесено. Ами, като тотал сметката никак не беше малка, но ние бяхме доста хора, пихме и алкохол  Mr. Green.
Самото заведение е много чисто, това ме впечатли и ние дискриминирахме пушачите и те излизаха навън да пушат Mr. Green, понеже бяха малцинство, а пък имахме и две бременни майки

# 106
Ето снимки и от Бизнес Хотела:

# 107
very nice, като сте били много хора, не беше ли малко тясно там? мен това не ми хареса в тази сладкарница - струва ми се,че за над 10 деца ще е тясно, а?

# 108
very nice, като сте били много хора, не беше ли малко тясно там? мен това не ми хареса в тази сладкарница - струва ми се,че за над 10 деца ще е тясно, а?
те децата бяха 8, ама възрастните бяхме 15. Не е тясно, събират масите и даже имаше много свободно място

# 109
Здравейте,случайно влязох тук, но ще се радвам, ако помогна на някого.Празнувах РД на Дъщеря си в "Атриума" и съм много доволна.Собствениците/или наемателите са нови, менюто е добро,а куверта за дете е 5лв.Погледнете го, ако искате разумен избор!

# 110
Здравейте,случайно влязох тук, но ще се радвам, ако помогна на някого.Празнувах РД на Дъщеря си в "Атриума" и съм много доволна.Собствениците/или наемателите са нови, менюто е добро,а куверта за дете е 5лв.Погледнете го, ако искате разумен избор!
Дано нивото на заведението не е като това на рекламата му  Twisted Evil

# 111
Простете ми за невежеството, но къде се намира "Атриума"?

# 112
Простете ми за невежеството, но къде се намира "Атриума"?

срещу училище Кирил и Методий

# 113
много полезна информация  Hug
а идея къде може да се празнува 1вият рожден ден?  newsm78 с 4-5 майки и дечицата - също на по 1 година newsm78

# 114
  • Варна
а идея къде може да се празнува 1вият рожден ден?  newsm78 с 4-5 майки и дечицата - също на по 1 година newsm78

Вкъщи!  Laughing

# 115
Иронията ти е излишна. ЗАщо си мислиш, че децата на 1 година много разбират от РД, че и аниматор чак? Моето предложение е също в къщи- от опит говоря.

# 116
Моето предложение е също в къщи- от опит говоря.

И аз подкрепям. Дете на 1 година не мисля, че ще се впечатли от аниматор и въобще от празнуване на рожден ден в заведение. Така че едно домашно парти ми се вижда разумна идея.

# 117

Абсолютно у дома: дори недобре ходещите ще могат да лазят и ближат  Wink всичко на спокойствие  Mr. Green

# 118
Да споделя впечатления от детското заведение в Елистис, бяхме там една тайфа майки + деца събота по обед - върховно е, страаахотно (пробвайте да го прочетете с кипърски акцент  Wink ), децата дивяха на воля там, а мамите само платиха на края солидно Mr. Green

И да кажа: носете пантофки или кецки или нещо от сорта на децата - всички се събуват преди да влязат в самия кът........

И въпреки че е просторно, все пак се бяхме вмирисали на цигари........честно!

# 119
благодаря ви за съвета  bouquet
и не беше ирония, а закачка, шегичка, не мислех че ще засегна някой Embarassed
извинявам се Flutter

Общи условия

Активация на акаунт