Детски рожден ден във Варна

• 68 814
  • 466
  •   1
Отговори
# 90
Споделям мнението на Dolly за Търговски център Елитис в Младост.Много е просторно, изобщо не е задимено и почти няма клиенти. Още докато се приближаваш към детския кът и какичките тръгват да те посрещат. Моята Габи на 31 март има Рожден ден, преди това на 26 март има имен ден, така че много ми се ще поне рождения ден да го направим в заведение. Като се сетя миналата година цял ден готвене, чистене, изнервеност и вечерта яко шетане, нито детето разбра, че има празник, нито майка му. Така че продължавам да чета мненията ви с интерес, защото нямам много време.

# 91
Синът ми е рожденник след няколко дни и си направихме резервация на кариоки бар "Златния лъв" била съм там с детето на друго парти и на него много му хареса. Забавляват ги чудесно с игри и песни просто не ги остават да скучаят. Малко скъпичко идва куверта за дете е 8.90 лв., но пък е веднъж в годината.

# 92
Аз пък и тази година направих РД у дома - от 11:00 до към 17:00 - танци, игри, торта, всичко по реда си......

Споделям мнението на Dolly за Търговски център Елитис в Младост.Много е просторно, изобщо не е задимено и почти няма клиенти. Още докато се приближаваш към детския кът и какичките тръгват да те посрещат.

Сигурно няма да остане дълго така  Wink
А самото тютюнопушене забранено ли е или не?
Всъщност ще взема да отскоча в почивните дни дотам да проверя  Simple Smile

# 93
А някой знае ли дали в Елитис организират РД? Има ли такава възможност? За самия детски кът и отношението на персонала чух само добри отзиви.

# 94
Живея в Младост,но не се сещам къде се намира "Елитис". newsm78

# 95
  • Варна
Живея в Младост,но не се сещам къде се намира "Елитис". newsm78

По същата страна, на която се намира Пикадили Практикер, само че една спирка по-напред - това, ако идваш точно откъм Младост.

На 1 ет. е голям магазин на Елитис, 2 ет. е отдаден под наем за разни цели. Има ескалатори.  Simple Smile

# 96
Минавала съм покрай тази сграда с колата,но представа нямах за предназначението й.Все ходим в Хиполенда и Практикер,та не съм се замисляла за това Елитис,а сега ,като ми припомни,се сетих,че съм виждала рекламни брошури в пощ.кутия.То било под носа ми...
  Благодаря ти,Киса!

# 97
Още малко инфо за Елитис. Детския кът е доста просторен. Разполага с два батута- замък и пързалка, басейн с топки, сцена, маси за рисуване и място за бягане. Каките се занимават с децата, рисуват им по лицата, разнасят малките насам-натам. Допускат и бебета- проходили. Цената за 30 мин. е 2 лв. В съседство има бар. Организират РД, но се договаряш поотделно с бара и детския кът. Тематичните РД са на цени м-у 100 и 150 лв. в зависимост от броя на децата, продължителността им е 1,30ч. От мен- толкоз. Grinning
 П.п. Не е задимено.

# 98
  • Варна
Синът ми е рожденник след няколко дни и си направихме резервация на кариоки бар "Златния лъв" била съм там с детето на друго парти и на него много му хареса. Забавляват ги чудесно с игри и песни просто не ги остават да скучаят. Малко скъпичко идва куверта за дете е 8.90 лв., но пък е веднъж в годината.
Къде е това? newsm78

# 99
Тематичните РД са на цени м-у 100 и 150 лв. в зависимост от броя на децата, продължителността им е 1,30ч.
Е, на това му викам аз цени  Money
Въпреки това се заинтригувах, ще отида да го погледна, че срамота, до нас е, но съвсем не съм подозирала, че има такова нещо. Що нямат реклама тия хора? newsm78

# 100
Миналият месец правихме РД на дъщеря ми в новия бизнес хотел до Полиграфията. Имат специална зала с една пързалка, малки столчета и масички и много играчки. За залата не се плаща нищо. РД продължи от 11 до 15ч, залата е много голяма и е само за рождения ден, не се допускат странични хора, сервират на нещо като шведска маса. Менюто беше просто страхотно, всички останаха очаровани. Единственото нещо, с което те ангажират е куверт за майка и дете от порядъка на 14лв. Аз поръчах по-различно от готовото меню, на долу-горе същата цена. Та имаше пълнени гъби, пълнени картофи, две парчета пица, дребни хапки с кашкавал, отделно с пастърма, луканка, шунка, някакво пилешко филе приготвено като топло предястие със сусам и сос под формата на кюфте, сокове и мин. вода. Бяхме си поканили клоунка, която много харесваме казва се Тумбалка, ако някой я познава. Беше много, много хубаво. В залата не се пуши. Торта аз я бях правила с костинурки нинджа. Ами това е, дано съм полезна на някой.

# 101
бързам да споделя (преди chockolina да ме изпревари  Wink) - днес ходихме в елитис - детският център е страхотен - пързалки, батут, топки, дъски за рисуване, абе много неща и на голяма площ, момичетата са невероятни, много мили, усмихнати и внимателни. има заведение, залепено до центъра. единственият недостатък е че комплексът работи  до 19.30ч, което мен не би ме устроило за РД. иначе за разнообразие на децата е супер, много съм доволна, за децата да не говоря  Hug

# 102
  • Варна
Да-ам, и на мен ми хареса (въпреки, че повечето време, докато Мони беснееше вътре, татко й я гледаше, а аз киснах долу при козметиката  Mr. Green). Но цените и ограничението на времето за РД не ми харесаха. Иначе е супер за родители, които искат да си изпият кафето на спокойствие. Цената на 30 мин. е 2 лв., ние за повече от час обаче платихме 4 лв. само. Определено пак ще ходим там! Peace

# 103
хайде да ви разкажа и аз за нашия РД.
Много съм доволна. Аз, дето винаги ще намеря какво да не ми харесва, този път съм много доволна.
Бяхме на Гес и извикахме клоун, синът на Мимо.
Заведението-много подходящо, персоналът-мили, сладките и соленките-страшно вкусни и току що приготвени, торта-красива и вкусна, клоунът-много свеж. Децата бяха супер доволни и беше много покойно (което е много важно за мен, досега всички РД е била някаква лудница, други деца, пушещи възрастни и т.н.)
Засега имам малко снимки от телефона, дургите по-късно: http://family.webshots.com/photo/2478832170061584759VMephr
албумът е със смесени снимки, но нямах време да ги подреждам

# 104
very nice,
моля те, сподели ценовите равнища на слдакраницата. Моя приятелка прави там скоро РД и каза, че се плаща на час. РД е ограничен до 2 часа, заведението се затваря. И тя беше много доволна.
Иначе я познавам сладкарницата, просто питам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт