Детски рожден ден във Варна

• 68 744
  • 466
  •   1
Отговори
# 75
В Арлекин Рд е точно два часа. После идва следващия.
На мен лично в същност не ми допадна обстановката и "партито", ако може да се нарече така.
Кетъринга не е много добър, но е по-добър от този на Гранд-а.

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 00:43 от Доня Туфиня

# 76
Благодаря момичета.Има още време ,почти месец и ще му мисля.

# 77
  • Варна
Здравейте! И честит 8-ми Март! Бъдете желани и обичани!  bouquet

Включвам се само да споделя каква "кафе-сладкарница" с голям детски кът до нея открих днес. Намира се на втори етаж на Търговски център Елитис в "Младост" /бул. Република, над Пикадили-Практикер/. Значи ние само пихме по едно кафе, като оставихме за 30 мин Коси в занималнята. Малкия много се забавлява, още повече че нямаше почти никакви други деца. Всичко е чисто и ново, какичките са мили и усмихнати.
Не знам как стоят нещата с празнуване на РД там, но ми се струва сносно.  Simple Smile

# 78
Здравейте! И честит 8-ми Март! Бъдете желани и обичани!  bouquet

Включвам се само да споделя каква "кафе-сладкарница" с голям детски кът до нея открих днес. Намира се на втори етаж на Търговски център Елитис в "Младост" /бул. Република, над Пикадили-Практикер/. Значи ние само пихме по едно кафе, като оставихме за 30 мин Коси в занималнята. Малкия много се забавлява, още повече че нямаше почти никакви други деца. Всичко е чисто и ново, какичките са мили и усмихнати.
Не знам как стоят нещата с празнуване на РД там, но ми се струва сносно.  Simple Smile

Трябва и там да се провери  Hug

# 79
Аз също смея да твърдя, че през зимата единственото приятно място за детски РД си остава Гранд хотела![/b][/color]

Какво ще кажете за менюто там?

В Барби съм ходила на РД само ляото, беше приятно, но зимата  Sick
За Приказките просто не искам да говоря, преди 2 год. правихме там РД, храна беше не просто гадна, ами отвратителна, на всикото отгоре, явно не им работеше добре хлад.витрина и ни замразиха тортата, вътре блатовете и малините бяха замръзнали Twisted Evil Да не говорим колко беше задимено. Но пък децата си изкараха върховно, много си играха, въртяха се на нонстоп на въртележката Twisted Evil Много мразя платени атракции в детски кът, направо #2gunfire

# 80
Ние отидохме до "Барби" все пак да проверим условията. Не ми изглеждаше мизерно, явно са правили ремонт - постелката на пода беше нова, а и къта са го поразширили. Задимено също не беше, въпреки че имаше 2 или 3 рожденни дни наведнъж. Всъщност това не ми хареса. Предпочитам само едно дете да празнува....
Всеки път, като сме ходили има поне 2 РД, няма практика да се празнява само 1 РД, дори и през седмицата, просто защото не достигат заведенията с детски кът. На моя приятелка й бяха обещали да празнува в залата с детския кът и когато отишли на деня да празнуват, се оказало, че друг празнува там (явно са дали повече пари Twisted Evil). Изобщо не са коректни. М/у другото Барби се продава в момента за 200 000 евро Whistling

# 81
Аз също смея да твърдя, че през зимата единственото приятно място за детски РД си остава Гранд хотела![/b][/color]

Какво ще кажете за менюто там?
Налага се да се самоцитирам, само на предната страница е поста ми:
Менюто обаче е безобразно. Сандвичите и пиците като изстинат стават на подметки, и не са и вкусни. Децата не ги ядоха, родителите се справиха с тази задача. Успяхме да си извоюваме наша си торта, защото бях чула, че техните торти не били добри. А на всичкото отгоре нямат и голям избор-три вида торта за момиче, три за момче. Само по 12 парчета, обаче. Ако искаш за повече -може да си поръчаш две торти. Wink
Та така, там става за рд, ако си затворите очите за храната, най-вече.
И мога да допълня, че изборът не само на торти е оскъден, но все пак това мисля, че се води лоби бар/или сладкарница и не може да се очаква ресторантско меню. Могат да се постараят повече по отношение на вкуса, обаче.

# 82
И нашия РД беше в Гранда миналия месец.Мен пък най ме дразнят сервитьорките,толкова са отнесени горките...Гостите дори и да искат да си поръчат нещо се налага да ги викаш по 100 пъти.Абе куца им организацията доста

# 83
А да попитам някой може ли да ми дате някаква информация за фирма която организира партита , по точно става въпрос за клоун?

# 84
  • Варна
А да попитам някой може ли да ми дате някаква информация за фирма която организира партита , по точно става въпрос за клоун?
Прочети втора страница на темата

# 85
Заповядай- организират всякакви тържества, клоуни,изненади.
0898559036

# 86
  • Варна
Миналата година празнувахме рожденния ден на дъщеря ми в пицария "Акварел"срещу Черно море.През деня е добре,защото няма много други посетители и децата могат да си попеят на воля .
Тази година сме в гранда ,ще пиша след 16 .

# 87
днес бяхме на РД с фея на Party Jack, не съм възхитена, ама хич от феята специално. всичко друго домакините си го бяха измислили. едно от нещата, например, че гримира момиченцата със сенки на ruby rose, например. след това 15 мин съм търкала очите на симона. отделно като облекло и занимания беше доста постна.

# 88
днес бяхме на РД с фея на Party Jack, не съм възхитена, ама хич от феята специално. всичко друго домакините си го бяха измислили. едно от нещата, например, че гримира момиченцата със сенки на ruby rose, например. след това 15 мин съм търкала очите на симона. отделно като облекло и занимания беше доста постна.
А къде беше?
Аз се колебаех между Парти Джак и Мимо, значи ще е Мимо Peace

# 89
А къде беше?
Аз се колебаех между Парти Джак и Мимо, значи ще е Мимо Peace

ама ти нали реши да е клоун, а не фея, защото аз визирам САМО феята, за другите им изпълнители нямам идея.
иначе мястото беше една квартална сладкарничка  на пазарчето в чайка, като големина е колкото ГЕС, но по-старичко. между другото, непременно виж тоя детски кът в елитис, вече няколко много добри мнения чувам за там. и да споделиш после впечтления   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт