Детски рожден ден във Варна

• 69 036
  • 466
  •   1
Отговори
# 225
Тюх, аз се канех тази година да сме на Юра.
Това срещу Хоризонт е много хубаво за децата наистина, но нещо не се получава събирането на няколко маси, в случай че сте повече хора.

# 226
Здравейте. Мисля, че няма да е зле да споделя с вас новият саите на Парти Жак.  www..  ще намерите интересна информация и много снимки. Както и списък с заведения където може да направите детски Рожден ден. Мисля, че ще от полза на всички. Дори и да не ползвате услугите на Парти Джак.  Simple Smile

# 227
Стана малка грешка при публукуването Simple Smile Та исках да кажа че на www.party-jack.com можете да намерите различна информация относно Рождените дни. Както и заведения. А освен това за украса и изненади за Големи:)))) дано ви е от полза:)

# 228
  • Варна
Привет!
Бързам да споделя впечатленията си от нашия РД и мястото, където празнувахме. Става въпрос за новооткритата пицария МАЕСТРО /бившо "Кенефите"/ в парк "Младост" над мебелната палата. Съвсем скоро му правеха цялостен ремонт и обновяване, всъщност заработи отново този понеделник.
Изискванията са куверт 3.50 лв. за дете, включващ: четвърт голяма пица + пържени картофи/палачинка + сок Капи + играчка. Възрастните са на свободна консумация. Менюто е разнообразно и богато, цените - сносни.  smile3521
Персонал - много любезни, малко бавни и леко неопитни. Като цяло разбрани и готини.
Най-хубавото е, че точно пред заведението има пързалки, люлки, катерушки, колички със стотинки, пясъчници. Веселба за малките и никакво сядане за майките.  Tada   
Коли не минават, защото парка е ограден. Много зеленина и тишина, като изключим виковете на хлапетиите. Масите може да са на закрито вътре, на подиум под навеса /където бяхме ние/ или на открито.
Довлна съм, препоръчвам.   newsm10

# 229
Здравейте, случайно попаднах в тази тема и бързам да споделя с вас за една фирма, за която не прочетох нищо дотук. Нарича се Радост и Усмивка. Присъствала съм на Рожден ден организиран от тях и много ми хареса. Обличат децата в най-различни костюми и правят много интересни игри. Рожденичката и гостите много се забавляваха, а и ние родителите също  Grinning Правеха и снимки на децата, които както разбрах после подарявали на диск на рожденичката ето и техния сайт radostusmivka.dir.bg

# 230
Да чувала съм за тях. Но те правят по скоро анимация тип хотелска. Поне това което съм чувала. Иначе казват че се оправят добре. макар че на мен лично идеята за клоун например ми допада повече.

# 231
  • Варна
3-ят РД го направихме на Детския кът,доволна съм! Peace

# 232
Вчера правихме първия рожден ден на малкия разбойник в едно нова място - детска занималня "Радост и Усмивка" /в блока над параклиса на ж.к. Младост/; много съм доволна; имаше и за големите, и за малките; игри, почерпка - всичко както го исках, така стана; имат си реквизит и става много весело; освен това е далече от оживени булеварди и не се притеснявахме постоянно за децата.
Намерих ги чрез интернет. Ако някой иска да разгледа http://radostusmivka.dir.bg

# 233
Аз съм Aлександра  pregnant  на 10 год. съм ся ще ставам на 30юни на 11 искам да  имам най-якия рожден ден затова моля ви ми кажете подходяшто място за моя ден ден много обичам да танцувам и пея  bigdance2 newsm56 и горе долу да е свързано с това моля ви кажете ми такова мясро в варна  smile3521 Weary

# 234
В събота правихме РД на Вики в Бонели. Намира се на ул. Балчик 7, което е пресечка на Баучер. Много хубаво парти се получи. Беше на открито, има детски сър с пързалка, пясъчник, люлки. Обстановката беше супер, децата са постоянно пред очите ти. Оградено е  и трябва да минат покрай тебе, за да излязат. Става за малки и големи деца. Препоръчвам го. Малко по късно ще ви пусна и снимки.

# 235
В събота правихме РД на Вики в Бонели. Намира се на ул. Балчик 7, което е пресечка на Баучер. Много хубаво парти се получи. Беше на открито, има детски сър с пързалка, пясъчник, люлки. Обстановката беше супер, децата са постоянно пред очите ти. Оградено е  и трябва да минат покрай тебе, за да излязат. Става за малки и големи деца. Препоръчвам го. Малко по късно ще ви пусна и снимки.
обясни по-подробно къде се намира?
Аз съм Aлександра  pregnant  на 10 год. съм ся ще ставам на 30юни на 11 искам да  имам най-якия рожден ден затова моля ви ми кажете подходяшто място за моя ден ден много обичам да танцувам и пея  bigdance2 newsm56 и горе долу да е свързано с това моля ви кажете ми такова мясро в варна  smile3521 Weary

на Алиби в Пикадили Чаталджа

# 236
estrela би ли обяснила, къде по точно се намира това заведение?
Като имаш време пусни няколко снимки, да го видя  Hug

# 237
  • Deutschland/HE
в събота празнувахме рождения ден на Катерина в "Мишел", намира се в Морската градина точно над Хоризонт Peace
Има къде да играят децата, обслужването и цените са добри. Тортата поръчахме от Гес - много вкусна и красива.

# 238
Бонели се намира зад Пикадилито, което е на бул. Чаталджа (т.е най старото): Ако идваш по булеварда: веднага, като  подминеш Пикадили завиваш на дясно и минаваш покрай паркинга и детската площадка - подминаваш ги и продължаваш напред има един разклон, минаваш по горната улица( т.е дясната) на първата възможна пресечка завиваш на ляво ( има една табела зала Доом) вървиш малко напред и първата възможна пресечка завиваш на дясно и виждаш две нови коопераций, Бонели е във втората, има табела. Надявам се да съм го обяснила добре.
Ето и малко снимки от партито на Вики, горе-долу се вижда какво има. http://foto.bg/showgallery.php?cat=3692

# 239
estrela благодаря   bouquet
Много добре изглежда, ще отида по късно на място да го видя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт