Детски рожден ден във Варна

• 69 042
  • 466
  •   1
Отговори
# 240
estrela благодаря   bouquet
Много добре изглежда, ще отида по късно на място да го видя Simple Smile
Няма защо  Hug Ако решиш да правиш рожден ден там, дано си изкарате толкова добре, както ние го направихме   bouquet

# 241
estrela, и аз благодаря за инфото.
много красива госпожичка 4470

# 242
  • Варна
На мен не ми се отваря линка на естрела. Може ли да пуснеш актуален линк?  Praynig

# 243
За тези, който не се отваря линка, макар, че при мен няма проблем:

А ето я и рожденничката ми:

Ако някой го интересуват данните на фото-студиото в което са правени снимките да ми пише, ще му дам координати. Много доволна останах.

# 244
estrela, и на мен ми харесва това, което виждам. Благодаря! Моето диване иска пикник, но ако размисли, ще се възползвам от твоята идея.

# 245
сигурно  е  хубаво  да  имаш  толкова  весел  и  приятен  рожден  ден! nbirthday newsm67 nbirthday smile3510аз  моя  го  прекарах  на  морето  и  не  съм  доволна  защото  бяхме  в  яхта  и  тя  щеше да  се  преобърне!!!

# 246
estrela това заведение кафе ли е или има и за хапване   bouquet

# 247
На нас също ни предстои РД, и с нетърпение ще чакам отзиви за това заведения зад Пикадили, иначе по снимките и обясненията се ориентирах къде е.... а предлагат ли различни варианти за Рд или каквото си избереш от менюто?
Друг вариант на който аз съм се спряла е Пицарела, на Проектантска, че има голям двор, има и детски кът /някаква люлка и пясъчник, езерце  и т.н./ само не знам дали са го напълнили езерцето Wink

# 248
Днес обикалях, кръга е доста стеснен Tired
БМ-градината не правят ДРД, Сезони също, над 12 г поради горчивия им опит #Cussing out с по-малки деца, иначе там е разкош, Буров - от 12 до 18 ч, задължително меню за деца и възрастни, децата обикновено ядяли пилешко с пърж. картофи Mr. Green може да се внесе торта и аниматор.
 Tired
Утре ще питам на Бялата къща и Хоризонт. На Хоризонт бяхме скоро, доста добре се занимаваха децата с една индианка  Joy
Изключвам Максим, там ми е адски гнусно Sick.
Вила Юра е съборена. На Детския кът сме всеки ден, някакси не ми допада идеята и РД да е там!
Други идеи? Ама спешно ooooh!

# 249
скоро бяхме на детски РД на Хоризонт с анимация, беше много добре
преди това бяхме на Тримата мускетари, никак не беше зле, пак бяха извикали клоун, само дето всички други деца дойдоха да играят с клоуна и се получи доста масово
принципно можеш да си избереш открито заведение, което харесваш и да си извикаш аниматор

# 250
Направихме страхотен рожден ден на Иглика, на една полянка до Аладжата. Голямо бесотия, дива радост- отпушиха си душичките децата! И организацията се оказа не толкова сложна, колкото си мислех. Хладилната чанта събра почти всичко необходимо, като гвоздея бяха едни франзелени сандвичи, взаимствани от тук- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=204950.0. Жалко, че нямам снимки- забравих да купя батерии за фотоапарата. smile3555

# 251
  Vess33  --  Друг вариант на който аз съм се спряла е Пицарела, на Проектантска, че има голям двор, има и детски кът /някаква люлка и пясъчник, езерце  и т.н./ само не знам дали са го напълнили езерцето Wink

[/quote]

няма вода в езерцето и люлки няма
има катерушки и пясъчник

# 252
Аз ще се включа да похваля едно сравнително ново местенце,където бях в понеделник на детски рожд.ден.Става дума за новата сграда на Елитис/склад за козметика/,намира се до Практикер.Вярно не е в центъра или в морската и е затворено ,но...с климатик,чудесен ,просто невероятен детски кът,където забавляваха даже две бебета на по една годинка ,за всяко се грижеше по една кака ,организират и анимации за деца ,няколко варианта.Детския кът е отделен ,виждаш децата ,но същевременно не ти скачат по главата.Това е на последния етаж на гореспоменатата сграда и е пицария,имат около десетина оферти за рожден ден,правят и торти,цените са нормални.Аз лично бях много доволна от организацията и от това ,че майките не се щурат непрекъснато около децата,както повечето пъти става. Joy

# 253
Може ли и аз да попитам нещо - я кажете добри аниматори във варна?
Ние 3 год. под ред сме на Party Jack и не знам за тази год. дали да не пробваме някои други. Рожденика става на 7 и ще трябват забавления за по-големи:) Ина4е аз съм избрала да празнуваме на зелено, да имат децата къде да дивеят newsm44 balloon  Party Time Tada

# 254
Става дума за новата сграда на Елитис/склад за козметика/,
Това е разисквано доста напред в темата, има и снимки даже Grinning

Общи условия

Активация на акаунт